her zaman beklerız efendım çok teşekkür ederimevine misafir olmakta güseldi cnm :) mutlu sağlıklı çoluklu çouklu oturun inşallah :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
her zaman beklerız efendım çok teşekkür ederimevine misafir olmakta güseldi cnm :) mutlu sağlıklı çoluklu çouklu oturun inşallah :)
Maşallah eviniz çok güzel ve ferah Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
Yatak odası mobilyasını ve yemek takımını nerden aldınız öğrenebilir miyim acaba? :)
çiçekli koltuklar harika çok sevimli duruyorlar..
teşekkürler, daha güzelleri sizlerin olsun
benim tarzımın yakınından bile geçmese de evinizdeki sıcaklık bilgisayar ekranlarından yansıyor gerçekten. eşyalar hakkında yorum yapamıcam benim tarzım değil ama huzur yansıyor dediğim gibi. mutluluklar diliyorum.
çok güzel eşyalar ,mutlulukla güzel günlerde oturun inşallah...
mükemmeeel cok begendim canım tam benim istediğim ve hayalettiğim gibi her yer ferforjee :) country tarzına zaten bayılıyorum özellikle yatak odan cok hos! ev kendinizin ise kapıları beyaz yapıp mutfagı da hallettin mi süper bi evin var demektir bu hali de güzel ama tam anlamıyla o zaman hayalmde ki ev olur gerçekten güle güle oturun:) bu arada yatak odası da mı tepe home?
kesinlikle harika
hiçbir eşya bekar evinden uyarlama durmuyo
güle güle,huzurla oturun
gercektende güzel eviniz
Koltuklarına bayıldınmmmm cicili bicili çok hoş :)
Çok güzel sıcak bir yuva.. Bence dantel örtülerini kaldırsanız daha modern bir görüntü elde edersiniz
evinizin tarzı gerçekten çok hoşuma gitti. Ben de oturma odamda bu tarza yakın eşyalar kullandım. ama sizinkiler çok çok güzel.
sıcacık huzur dolu bir ev...
beğenmenize sevindim, çoook teşekkür ederim yorum ve elestırılerınız ıcın, evimde suan calısmadıgım ıcın bol bol vakıt ayırma ve degısıklık yapma sansım oldu, dantellerden elimde değil vazgecemıyorum ama bıraz daha az ve oz kullandım, daha farklı modeller serdim.. tam istediğim şekle girdiğinde tekrar paylasacagım, saolun arkadaslar en guzellerı sızlerın olsun:))Yatak odana ve salona bayıldım
yatak odasındaki gardolap,komodinler,tuvalet masası çok güzel
salondaki konsol çok çok güzel, ortadaki sehpa da harika
ama keşke bu kadar dantel koymasaydın, helede o orta sehpaya
avizeler de harika
koltuklarında çok güzel bence ama keşke o örme örtüleri koymasaydın
mutfağını ve banyonu beğendim, sakın alınma
bide banyodaki uzun çiçeği ve koridordaki yapma çiçekleri sevmedim
sağlıkla oturun inşallah
çok güzel eviniz sağlıkla mutlulukla oturun.emek var her köşesinde.benim bi sorum olucak size bulaşık makinanız samsung galiba benimkiyle aynı.memnunmusunuz.ben hiç memnun değilim de onu sormak istedim.acaba ben mi hatalı kullanıyorum.