Huzurla ve mutlulukla oturun inşallah. Evinizde çok hoş ayrıntılar var. Biblo seçimlerinize hayran kaldım. Ben böyle bir eve misafir olarak gitsem, evi izlemekten kimseyi gözüm görmez inanın tüm içtenliğimle söylüyorum. O antika görünümlü avizeler ayrı bir yaşanmışlık hikayesi anlatıyor sanki. Çok beğendim cidden. Naçizane bir şey dikkatimi çekti, dürüst olmak gerekirse el örgüsü örtüyle salona hakim renkler arasında bir bağlantı kuramadım. Ama tabii tercih meselesi:) Güle güle oturun:)
çok ama çok teşekkür ediyorum içten yorumunuz için, yasanmıslıkları bende cok sevıyorum evimizde anne babalarımız anneanne babaanne evlerımızden mutlaka bırer esya bulunuyor ve bıraz degısıklıkle hem yenılenıyor hem yasanmıslık katıyor, mesela salondaki radyo k.validem ve k.pederımın ceyızlerıne ılk aldıkları esya, bu tutkumuzu bıldıklerı ıcın evımıze verdıler kendı evlerınden, o avızeler asırlık neredeyse kımbılır kımler yıllandı altında.... el orgusu ortuler ıse;
kayınvalıden benı ıstmeye gelırken berjer uzerındekını bana sal olarak orup getırmıstı, koltuktakınıde yıne bana battanıye yapmıstı, onun el emegını kullanmak hosuma gıttıgınden serdım oralara acıkcası ama dısarıdan bır goz olarak dekoratıflıgını bozuyor dıyorsanız, bırde ortusuz kullanayım, sagolun yorumlarınız ıcın....
bu arada evıme cay ıcmeye gelebılırsınız, memnun olurum