eviniz çok güzel tam bi nostalji evi hatıralarla dolu güle güle huzurla oturun. bu arada duvar boyanızın rengide çok tatlı sakıncası yoksa markasını ve adını öğrenebilirmiyim?
huzurlu ve sıcacık..
mutluluk sağlıkla oturun dilerim ki...
eski yeni karışımı. değişik güzel bir tarz olmuş. aksesuarlar evinizin havasını nasılda değiştirmiş gerçekten. evinize bakılınca bariz belli olan bir çaba var, değiştirme yenileme çabası.. bu haliyle bile etkiliyse, ileride daha da güzel olacaktır bence.
çok güzel olmuş.çok sıcak yaşayan bir ev.huzurla mutlulukla oturun.
acaba koridor halılarınız nedir yuvarlak ve yolluk takım arıyorum bende.
başta yatak odan olmak üzere bütün evin çok şeker olmuş maşallah Allah mutlu etsin güle güle oturun
YÜREĞİNİZE sağlık...........
ne değerlid ir yaşanmmışlıklar..
ilk gözüme çarpan dikiş makinalı dikiş kutusu... annem yıllarca dikiş dikerek eve katkı sağladı.. geçen bir internet sitesinde görmüştüm.. anneme almak geçmişti içimden.. o geldi aklıma...
eviniz sıcacık sanki yıllar geçmiş çocuklar büyümüş.. siz gelmiş bilmem kaçıncı nesil yaşıyorsunuz orda... çok güzel yansıtmışsınız... çok özel...
bide radyo.. ne güzel değerini bilmişsiniz.. kayınvalidemde varmış eltim eskiciye vermiş.. ağlamıştım duyunca.. geçende bi gittim 1957 yılında eşimin babannesinin ördüğü bir kilim üzerinde tarihi ile kaldırıp atmışlar kömürlüğe ... eşime bi bakmışım.. yazık gidip alıp arabaya koydu.. bazen değer bilmek lazım...
haaaa bide geçen naptım.. eşimin dedesinden kalma bir kemer hemde saf gümüş... parçaları kaybolmuş yeni haberim oldu.. topladım eşimle götürdük verdik kuyumcuya .. kuyumcunun aklı çıktı.. abla nerden buldunuz, en az 7-8 bin eder bu haliyle.. yaptırıyorum kızıma kalacak.. inşallah..
ayyyyyyyyy çok konuştum canım ya .. huzur sağlık mutlulukla otur.. inşallah.. yüreğin kadar güzel olsun hayatın.. evinde çok şey buldum kendimden yüreğim kalktı gözlerim doldu..
inanırmısınız yorumunuzu okuyunca bende oldukca duygulandım, ne guzel dıle getırmıssınız hıslerınızı..evet evde henuz 6 aydır oturuyorda olsak bır yasanmıslık var, cunku esyalarımız yasanmıslık dolu.. işte eltinizle aranızdaki fark; altının degerını sarrafı anlar, bu yasadıgınıza ıyı ornek oldu sanırım..radyo k.valıdemlerde de goz onunde degıldı k.pederım atmak ıstemıs yıllarca,k.valıdem atamamıs, ben aldım evımın bas kosesıne koydum, ikisininde hosuna gıttı bu durum..ıkısınınde ısıne geldı hatta ucumuzun:)
bu arada ıstersenız ozelden yazın adresınızı dıkıs kutusu benden fedakar annenıze hedıye olsun
çooooooooooooooooook çoooooooooooooooook teşekkür ederim .. inanın sözü bile yetti.. şimdi sipariş vericem hem anneme hem kendime hem kızkardeşime o günleri unutmamak için.. yüreğiniz okadar güzelki..
benim en çok ne dikkatimi çekti biliyormusun..
hani bazıları vardr kayınvalidesinin iğnesi olsa evinde sanki herköşede büyüler muskalar varmış gibi hisseder.. siz o önyargıyı o kötü düşünceyi öyle savurmuşsunki.. RABBİM sizlerede kendiniz gibi evlatlar torunlar versin..
inşallah huzur mutluluk hiç eksik olmaz evinizden.. yıllar sonra bile huzurla yaşarsınız evinizde..
çok tşk ederim öncelikle evet az bıraz nostaljık
boyayı nasıl tarıf etsem; bız esımle boyadık evımızı gıttık marshalldan damla sakızıydı yanılmıyorsam aldık geldık eve, bır surduk bır odayı boyadık bem beyaz oldu, ay nasıl tıksındım duvardan bıde gunes vuruyo, kırec surmusuz gıbıgıttık gerı adama dedım ben bunu yanlıs anlamısım kumbejı gıbı sandım ama oylede ıstemıyorum vs dıye dıye adam dayanamadı abla sen ne ıstıyon de bana deyınce
bende bıraz kırmızı bıraz sarı bıraz sıyah bıkac renk daha vardı karıstırdı adam hepsını..baktım olmad,ı az daha kızartsana dedım
azıcık daha kırmızı koydu karıstırdı kutuyu bır actı:
-heeehh ıste bu dedım:)
adam saolsun kodunu yazdı verdı neden ne kadar koydugunu, sanırım bırdaha ugrasmamk ıcın
kısacası markası marshall ama rengı yok
esımde kodları duruyor alır ondan verırım sıze, boylede bır anısı vardı yanı aklıma geldı yıne