Çalışmak kadını modern kole yapiyor diye bir yorumum olmadi benim , 19 yaşından itibaren çalışmanız okudugunuzu anlamanizi gerektiriyordu. Suan için maalesef ki günümüz düzeni kadina hem is hayatinda hem de ev hayatında kaldiramayacagi şekilde bir kaos ortamina sürüklüyor , benim annem çalışan bir kadındi hala daha aktif olarak projelerde kooperatiflerde yer alır, kadin için üretmek cok güzel bir sey ama bunu dışarda yoğun mesaili is hayatlarında , ve akabinde evinde aldigi sorumluluklariyla beraber kendisine vakit ayiramayacak kadar yogunlukta olmasi maalesef ki kadını kolelestiriyor. Çalışmak çok güzel bir sey ama kaygi , endise , bir seylere yetememe duygusu ile bas etmeye calismak bambaska bir sey.
Maalesef ki sizin dusunceniz gibi "evde çocuk bakmali" diye kafa yapısı içinde olan kişiler aslında bilmiyorlar ki bir insan yetistirmek başlı başına bir meziyet.
O yüzden mümkünse siz çalışıp kendi tabiriniz ile modern köle olmaya devam edin , ben ve benim gibiler ise evde ülkemize yararli olacak, ahlaklı, vicdanli , toplumsal degerlere önem verecek gelecek nesiller yetistirelim.