Zaten sorun birinin parasını harcamamak da değil...
Benim isyerimde kocasınin holdingi olan kadın var. Bildiğin uluslararası holdingi var adamın, sosyete gecelerinde ailecek boy boy görüntü veriyorlar falan...Ama kadın her sabah 6 da 30 milyonluk havuzlu villasından kalkıp her yıl yenilenen son model elektrikli mersosuyla işe gelip benimle tozlu işyerinde karşılıklı poğaça yiyor İkimiz de aynı maaşı alıyoruz bak 50-60 civarı....
Ben aglamiycam tabii ki bu maaş benim gibi bir kadın ve çocugu için bu ülkede çok şükür seviyesidir ve nerdeyse 25 yıldır gık demeden it gibi çalışmamın tek sebebidir ama o arkadaş için resmen hiçbirsey...
50-60 bin onun için bir akşam yemeği parası bile değil bak nasıl anlatayım , mütevazı hatundur ama evini arabasinı bosver diyelim ayağındaki ayakkabı, kolundaki saat, kulağındaki zarif küpenin toplamı İzmir de nezih muhitte 3+1 200 metrekare sıfır bı daire parası, biliyorum yani ( fakirlikten herhalde hızlı hesap yapabiliyorum
)
Bu kadın benimle yaşıt ve emekliliğe kadar çalişicak, peki niye? Koca parası yememek için mi?
Gayet de yiyor, hakkı ve zorunlu da eşinin imkanlarından faydalanmakta, ne desin yani ben villada oturmam, sizden ayrı baska eve çikicam, ben tatilde Miami ye gitmem, sen çocuklarla miamiye git,ben Alaçatı da pansiyonda kalicam mı desin?
Yani gayet bizim gibi fakirlerle omuz omuza çalisarak aynı zamanda kocasının parasıni da yiyor...
Sen söyle
@Lavandergirl , sence bu kadın neden hala it gibi çalışıyor?