• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

modern perde nasıl olur

pelintoprak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
1.399
24
118
35
arkadaşlar şuan salonumda kruvaze model perde kullanıyorum. ama sanki daha klasik salonlara gidiyor bu model. ben aha modern sade ve şık duracak perde istiyorum ama hangi model oluyo bilmiyorum yaa bilen varmı bu yılın modası, spor, modern ve şık önerilerinizi bekliyorum

cnm bence modern spor salonlara gidecek modeller:
bildiğin pileli keten uzun sade desenli yada desensiz tül ve yanlarında yine ketenden fon perde. ama fon perdeyi yandan bağlamadan serbest bırakacaksın kenarlarda.bağlanınca klasik hava katılıyor bence.
ayrıca stor perdeler,katlamalı perdeler de modern ortamlara gidiyor. ama yanlarında fon olmayacak,uçlarında boncuk farbala falan olmayacak. mümkün olduğunca sade modeller olmalı.
bir de sonn zamanlarda meşhuur zebra perdeler. yatay çizgili.
vee japon perdeler var. onlarda modern ortamalara yakışıyor.japon perde uzun sağa sola bi mekanizmayla yürütülen uzun parça modeller olarak tanımlayacam yanlış anlatmadım umarım

tşk ederim canım cevabın için :7: benim salonumda şık siyah yemek odası takımın yine siyah beyaz koltuk takımım var.ne çok klasik ne çok spor. ama modern diyebilrim. salon perdemde kruvaze tül ve altına ( güneşlik yerine) stor perde. kruvazenin biraz klaik bi hava verdiği kanısındayım. be nedenle onu yatak odama alıp salona hem şık hem modern bi perde yaptırmak istiyorum ama modellerde karar veremedim.

cnm bence modern spor salonlara gidecek modeller:
bildiğin pileli keten uzun sade desenli yada desensiz tül ve yanlarında yine ketenden fon perde. ama fon perdeyi yandan bağlamadan serbest bırakacaksın kenarlarda.bağlanınca klasik hava katılıyor bence.
ayrıca stor perdeler,katlamalı perdeler de modern ortamlara gidiyor. ama yanlarında fon olmayacak,uçlarında boncuk farbala falan olmayacak. mümkün olduğunca sade modeller olmalı.
bir de sonn zamanlarda meşhuur zebra perdeler. yatay çizgili.
vee japon perdeler var. onlarda modern ortamalara yakışıyor.japon perde uzun sağa sola bi mekanizmayla yürütülen uzun parça modeller olarak tanımlayacam yanlış anlatmadım umarım

arkadaşa aynen katılıyorum cnm

Salonun seklini tam bilmeden yorum yapmak zor ama tul ve yanlarda yere kadar fon hem kullanis hemde goruntu olarak favorim

bence zebra perdeler sade şık ve modern bende yakında taşınacağım salon ve oturma odasına zebra perde düşünüyorum fon falan yaptırmayacağım sadece düz beyaz zebra perde bence modern ve şık.

Modern bir salon takımınız varsa,zebra perde ,japon perde veya aşağıdaki modellerden birini kullanabilirsiniz.

$ip_perde_modelleri9-300x224.webp$Tac-perde-modelleri4.webp$2012-perde-modelleri-salon-3.webp

Eklentiler

• $imagesCA221K06.webp
    $imagesCA221K06.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 629
Back
X