Mizahşörler Çıkmazı

Sayfa başligimiz çok çekici gerçekten. Bütün tatlışlari toplar inşallah. Rabbim yüreğindeki güzellikleri hakikate dönüştürsün.

Çenemiz düştü çenemiz yetişemiyorum telefonu şarja takıp bilgissayara geçeyim geleyim
bende kocayı yatağına yatırdım, teli şarja taktım
Hos geldiniiiiizzzsl sero hanim
hoş bulduk kespır hanım
Tanisirzzz beybiii

Harika bi topik oldu hep bu aksamki gbi aktif canl kanli olur insallahhhh
çay seni az çok biliyomm
Benidemi tanimadin
seni dua topiğinden biliyiiimmm
Kız bugün sana okudum rabbim kabul etsin tez vakitte hayırlı bir evlat nasip etsin dünde okudummu hatırlamıyorum diye bugün yine okudum canım
kız sıra bana geldi mi ki Allah razı olsun kuzum aminn
tanışırsınıız seroom :) şimdi topik yeni ya kim kime dum dumaa :)) sen de hemen katılll :) iyiki geldn :)
Kim vurduya gitmeyim

Aaaa aşk olsun sen açarsında gelmezmiyim hic

hocam branş nedir? yaş 27 evliyim bir tane bebem var Ankara' da yaşıyorum kpss ben de hazırlanmayı düşünüyorum :)

anlaşıldı merkez

yav benim evimde net cekmiyo ondan sey olmuş utandirmasana arkadas

Bebelerin yaşi yakın ya çok zor oluyo mu? Ben şu birinciyi becerebilirsem 2.yi de yapıştırasım var ardindan.

sen atanırsın öğretmenim ama ben sürünürüm tarih
hocam atanamıyoomm hepi topu dikab olarak 5000 kişi filan kaldık ama formasyon ilahiyat ile bi 60.000 falanız daha çoksa bilemiyorum

ama yinede Allah ikimize de nasip etsiin vallaahi atanıp gidelim inşallahhh :) öyle deme öğretmenimm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…