Bugün biraz verdim küçük kızı yan tarafta komşuda oturduk Yasemin'le sağ olsun uyutmuş 2 saat falan dinlendimaradaa yap yapp öylee şeylerrr
Sayfa başligimiz çok çekici gerçekten. Bütün tatlışlari toplar inşallah. Rabbim yüreğindeki güzellikleri hakikate dönüştürsün.Korona mücadelesi yüzünden şu sıralar idari izinli olarak evde bulunmaktayım mizahsal şeyleri severim oyuzden baslık ilgimi cektı gercı dua gruplarının bazısında cogunuzun isimlerini goruyordum tanısmak buguneymişburadaki birçoğumuz gibi bende bebek isteyenlerdenim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
burda olur öyleee :)Topiğe benim içim kaynadısizde de oldu mu öyle
Teşekkür ederim canımm kendimş günde hissediyorum gece gece ne iyi geldinizHoş geldin pariko...Buyrun ne iyi ettin de geldin.
Gizzzz gel gidekkkkGeleceğim canım inşallahevdeki işleri kocaya kitlersem daha çok aktif olurum
Bende çok ama çok sevindimSağ ol ablacim ben de iyiyim seni gördüğüme çok sevindim.
sen atanırsın öğretmenim ama ben sürünürümbranşım din kültürüü :))
vallahi kpss olmadan olmuyor oluncaa kafa yerinde olmuyoorr :) hangi bölümden canım senin :)
halaa 19 dayıımmGeçme geçme bilgisayara gecersen bizden hizlı yazarsın olmaz.
İşte geldim burdayimm
Hayırlı olsun topigimiz❤❤
bende kocayı yatağına yatırdım, teli şarja taktımÇenemiz düştü çenemizyetişemiyorum telefonu şarja takıp bilgissayara geçeyim geleyim
hoş bulduk kespır hanımHos geldiniiiiizzzsl sero hanim
çay seni az çok biliyommTanisirzzz beybiii
Harika bi topik oldu hep bu aksamki gbi aktif canl kanli olur insallahhhh
seni dua topiğinden biliyiiimmmBenidemi tanimadin
kız sıra bana geldi mi kiKız bugün sana okudum rabbim kabul etsin tez vakitte hayırlı bir evlat nasip etsin dünde okudummu hatırlamıyorum diye bugün yine okudum canım
Kim vurduya gitmeyimtanışırsınıız seroom :) şimdi topik yeni ya kim kime dum dumaa :)) sen de hemen katılll :) iyiki geldn :)
beklerim negommm
neyse ki mi
burda ben varkennn
valla bak 3 günde bitirdim
gitme tabikiiibi hemşom sensin galiba sen gidersen neyderim
kefirime karşılık soru çözebilirsin
ahhh ne iyi ettin de geldin gızzzkalbim çok temizdir
hosgeldin mehlikam bolca muhabbet edebileceğimiz harika bi yer olacak insallah burasıonur konukların onurumuzdur ❤
ahahahha ahahahjajshsjjs
kaldır bak elleri hopaaaaaa
bana
Ahahahahaha bak ya gülmekten bütün göbeğim eridi
hosgeldin ❤
belkim istemezsin diye
tabikiii hosgeldin seni tanımak isteriz
İyi geceler canım hosgeldin iyiyiz şükür sen nasılsın
Aaaa aşk olsun sen açarsında gelmezmiyim hicbeklerim negommm
neyse ki mi
burda ben varkennn
valla bak 3 günde bitirdim
gitme tabikiiibi hemşom sensin galiba sen gidersen neyderim
kefirime karşılık soru çözebilirsin
ahhh ne iyi ettin de geldin gızzzkalbim çok temizdir
hosgeldin mehlikam bolca muhabbet edebileceğimiz harika bi yer olacak insallah burasıonur konukların onurumuzdur ❤
ahahahha ahahahjajshsjjs
kaldır bak elleri hopaaaaaa
bana
Ahahahahaha bak ya gülmekten bütün göbeğim eridi
hosgeldin ❤
belkim istemezsin diye
tabikiii hosgeldin seni tanımak isteriz
İyi geceler canım hosgeldin iyiyiz şükür sen nasılsın
Susmaya mi topik acildiii aaa susma sustukca sira saa gelecekkkkhalaa 19 dayıımm2 dk sessizliiikkk
Bebelerin kudurma saati olası tuttu
Davetin için teşekkürler çay
hocam branş nedir? yaş 27 evliyim bir tane bebem var Ankara' da yaşıyorum kpss ben de hazırlanmayı düşünüyorum :)
anlaşıldı merkez
Bebelerin yaşi yakın ya çok zor oluyo mu? Ben şu birinciyi becerebilirsem 2.yi de yapıştırasım var ardindan.İyi geceler Kızlar ben de burada yeniyim 23 yaşındayım İstanbul'da yaşıyorum evliyim 4. senem bitiyor bu ay iki tane minik kızım var biri 3 yaşında diğeri 14 aylık pek aktif olamıyorum ama eğlenceli bir yer
Mağazada ikisi aynı kıyafeti beğenmiş cekistiren karılar gibiler ezilecem arada gorhiremmmmTopiğe benim içim kaynadısizde de oldu mu öyle
hocam atanamıyoomm hepi topu dikab olarak 5000 kişi filan kaldık ama formasyon ilahiyat ile bi 60.000 falanızsen atanırsın öğretmenim ama ben sürünürümtarih
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?