• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mizahşörler Çıkmazı

Korona mücadelesi yüzünden şu sıralar idari izinli olarak evde bulunmaktayım mizahsal şeyleri severim oyuzden baslık ilgimi cektı gercı dua gruplarının bazısında cogunuzun isimlerini goruyordum tanısmak buguneymiş🤗 buradaki birçoğumuz gibi bende bebek isteyenlerdenim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim 🤗🤗
Sayfa başligimiz çok çekici gerçekten. Bütün tatlışlari toplar inşallah. Rabbim yüreğindeki güzellikleri hakikate dönüştürsün. :dua::dua:

Çenemiz düştü çenemiz 😂 yetişemiyorum telefonu şarja takıp bilgissayara geçeyim geleyim 😂
bende kocayı yatağına yatırdım, teli şarja taktım 😅
Hos geldiniiiiizzzsl sero hanim 😍😍😂
hoş bulduk kespır hanım 🤪😀😍
Tanisirzzz beybiii

Harika bi topik oldu hep bu aksamki gbi aktif canl kanli olur insallahhhh
çay seni az çok biliyomm 😀
Benidemi tanimadin :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
seni dua topiğinden biliyiiimmm 😄😈
Kız bugün sana okudum rabbim kabul etsin tez vakitte hayırlı bir evlat nasip etsin dünde okudummu hatırlamıyorum diye bugün yine okudum canım :KK60:
kız sıra bana geldi mi ki 🙂😇 Allah razı olsun kuzum 😍 aminn 😇
tanışırsınıız seroom :) şimdi topik yeni ya kim kime dum dumaa :)) sen de hemen katılll :) iyiki geldn :)
Kim vurduya gitmeyim 😀

beklerim negommm😍😍😍
neyse ki mi :tokat:
burda ben varkennn:cool::KK59:
valla bak 3 günde bitirdim :KK70:
gitme tabikiii 😍😍 bi hemşom sensin galiba sen gidersen neyderim 🤪🤪🤪
kefirime karşılık soru çözebilirsin :KK70:
ahhh ne iyi ettin de geldin gızzz :KK70: kalbim çok temizdir 🤪🤪🤪
hosgeldin mehlikam bolca muhabbet edebileceğimiz harika bi yer olacak insallah burası 😍😍 onur konukların onurumuzdur ❤
ahahahha ahahahjajshsjjs:KK70: :KK70:
kaldır bak elleri hopaaaaaa :KK70: :KK70:
bana :KK53:
Ahahahahaha bak ya gülmekten bütün göbeğim eridi :KK70:
hosgeldin ❤
belkim istemezsin diye :olamaz::oops:
tabikiii hosgeldin seni tanımak isteriz😍😍

İyi geceler canım hosgeldin iyiyiz şükür sen nasılsın 😍😍
beklerim negommm😍😍😍
neyse ki mi :tokat:
burda ben varkennn:cool::KK59:
valla bak 3 günde bitirdim :KK70:
gitme tabikiii 😍😍 bi hemşom sensin galiba sen gidersen neyderim 🤪🤪🤪
kefirime karşılık soru çözebilirsin :KK70:
ahhh ne iyi ettin de geldin gızzz :KK70: kalbim çok temizdir 🤪🤪🤪
hosgeldin mehlikam bolca muhabbet edebileceğimiz harika bi yer olacak insallah burası 😍😍 onur konukların onurumuzdur ❤
ahahahha ahahahjajshsjjs:KK70: :KK70:
kaldır bak elleri hopaaaaaa :KK70: :KK70:
bana :KK53:
Ahahahahaha bak ya gülmekten bütün göbeğim eridi :KK70:
hosgeldin ❤
belkim istemezsin diye :olamaz::oops:
tabikiii hosgeldin seni tanımak isteriz😍😍

İyi geceler canım hosgeldin iyiyiz şükür sen nasılsın 😍😍
Aaaa aşk olsun sen açarsında gelmezmiyim hic 🥰🥰

hocam branş nedir? yaş 27 evliyim bir tane bebem var Ankara' da yaşıyorum kpss ben de hazırlanmayı düşünüyorum :)

anlaşıldı merkez:KK70:

yav benim evimde net cekmiyo🙄🙄 ondan sey olmuş utandirmasana arkadas:D :D

İyi geceler Kızlar ben de burada yeniyim 23 yaşındayım İstanbul'da yaşıyorum evliyim 4. senem bitiyor bu ay iki tane minik kızım var biri 3 yaşında diğeri 14 aylık pek aktif olamıyorum ama eğlenceli bir yer😌
Bebelerin yaşi yakın ya çok zor oluyo mu? Ben şu birinciyi becerebilirsem 2.yi de yapıştırasım var ardindan. 🤣

sen atanırsın öğretmenim ama ben sürünürüm 😂 tarih👀
hocam atanamıyoomm hepi topu dikab olarak 5000 kişi filan kaldık ama formasyon ilahiyat ile bi 60.000 falanız :D daha çoksa bilemiyorum :D

ama yinede Allah ikimize de nasip etsiin vallaahi atanıp gidelim inşallahhh :) öyle deme öğretmenimm :)

Back