- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
- 598
Ay insallah benim koca atanamadı polis oldu. Ahlat agacında da diyo ya polislik icin atanamayan öğretmenlerin bulusma noktası diye.
Olsun beybi. Sen ulu mizahşörlerdensin. Burdaki kizlarımız da pek cici. Yaramazlıktan sıkılırsan gel.Ben davetli degılım cıcegımozendım muhabbete bir bakayım dedim ♥
gülnihaliiim hoşgeldiiiinnn :)))İşte geldim burdayimm
Hayırlı olsun topigimiz❤❤
Kalp kalbe karsı mervecım bende seni seviyorumOlsun beybi. Sen ulu mizahşörlerdensin. Burdaki kizlarımız da pek cici. Yaramazlıktan sıkılırsan gel.Çünkü aylavyu biliyosun.
Evet bir tarla tapanimiz yok ki gidekGene iyi bile dayaniyolar utanmasam ben aglayip tutturcam atcam kendmi sokaga
Bedava espiri yok paramı alımkendi mi alamadım gülmekten
Hoşbuldum teletabimmgülnihaliiim hoşgeldiiiinnn :)))
Geleceğim canım inşallahaktif oldukça seni de burda bekliyoruuz kuzuumm :) iyiki geldin :)
yapacam kespırıımmHadi bakam teletabikim❤
Korona mücadelesi yüzünden şu sıralar idari izinli olarak evde bulunmaktayım mizahsal şeyleri severim oyuzden baslık ilgimi cektı gercı dua gruplarının bazısında cogunuzun isimlerini goruyordum tanısmak buguneymişbeklerim negommm
neyse ki mi
burda ben varkennn
valla bak 3 günde bitirdim
gitme tabikiiibi hemşom sensin galiba sen gidersen neyderim
kefirime karşılık soru çözebilirsin
ahhh ne iyi ettin de geldin gızzzkalbim çok temizdir
hosgeldin mehlikam bolca muhabbet edebileceğimiz harika bi yer olacak insallah burasıonur konukların onurumuzdur ❤
ahahahha ahahahjajshsjjs
kaldır bak elleri hopaaaaaa
bana
Ahahahahaha bak ya gülmekten bütün göbeğim eridi
hosgeldin ❤
belkim istemezsin diye
tabikiii hosgeldin seni tanımak isteriz
İyi geceler canım hosgeldin iyiyiz şükür sen nasılsın
Olsun sen bana söyleme ama ben şımarırım.Kalp kalbe karsı mervecım bende seni seviyorum ♥♥♥
Sağ ol ablacim ben de iyiyim seni gördüğüme çok sevindim.Iyiyim çok şükür abla sen nasılsın
aradaa yap yapp öylee şeylerrrGeleceğim canım inşallahevdeki işleri kocaya kitlersem daha çok aktif olurum
kk birinci noteri 10 squuat tamam
Bacaklarim yaniyür
BendeeeeeHayatSevinceGuzel e meydan okuyorum. 7 tane mekikk ceksin
7 cunku kiyamadim
Efendi gibi sımarıyosun sımar mervecımOlsun sen bana söyleme ama ben şımarırım.
Çok çok haklılar biz bile sıkıldık yani yarın enerji attırmak için biraz jimnastik ve amuda kalkma deneticembenimki de artik uyuyamiyo. enerji atacak yer yok. evde durmaya ses etmiyo krese gitmemek için ama çok bunaldı bütün çocuklar ya
inşallah geçer bugünlerde incim. çocukları haklı bukuyorum ben
sabah nevoş yeni kategoriyi açıklayacak beklerizHm demek yemekhiç katılmadım yarışmalara ama fena sayılmam
branşım din kültürüü :))hocam branş nedir? yaş 27 evliyim bir tane bebem var Ankara' da yaşıyorum kpss ben de hazırlanmayı düşünüyorum :)
anlaşıldı merkez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?