- 16 Ağustos 2019
- 892
- 2.290
- 113
Yaa gelirim inşallah zati sürekli mutfaktayım 3 bebe sağolsun tabaklarla tencerelerle sıkı bağ kurduk arada konuşuyoruzdasabah nevoş yeni kategoriyi açıklayacak bekleriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa gelirim inşallah zati sürekli mutfaktayım 3 bebe sağolsun tabaklarla tencerelerle sıkı bağ kurduk arada konuşuyoruzdasabah nevoş yeni kategoriyi açıklayacak bekleriz
Nihalim gelmişİşte geldim burdayimm
Hayırlı olsun topigimiz❤❤
Tamam uslanır uslanmaz gel.Bebelerin kudurma saati olası tuttu telefonu zor tutuyorum
Yeşil soğanlıkla mı başlamam gerekiyo peki
Rastlasmistik bazi bazi dimi sanki yakinen tansmadk amabende kocayı yatağına yatırdım, teli şarja taktım
hoş bulduk kespır hanım
çay seni az çok biliyomm
seni dua topiğinden biliyiiimmm
kız sıra bana geldi mi ki Allah razı olsun kuzum aminn
Kim vurduya gitmeyim
hosgeldin bebeğimmmmmİşte geldim burdayimm
Hayırlı olsun topigimiz❤❤
hosgeldin seroGeldim kuşum.
yeni yeni geyik topikleri açılıyor
hosgeldiiinnnYaaa geyik topiğimi hadi bende geldimmm
yemek yarışmasında bunay yoktunhocam branş nedir? yaş 27 evliyim bir tane bebem var Ankara' da yaşıyorum kpss ben de hazırlanmayı düşünüyorum :)
anlaşıldı merkez
teşekkür ederimmmYoulost16 Hayırlı Olsunnnn topiğinnn
beni tanıyo musunBen burdaki çoğu kişiyi tanımıyorum ama ossun tanışırık
Allah sana bağışlasın yavrularınıİyi geceler Kızlar ben de burada yeniyim 23 yaşındayım İstanbul'da yaşıyorum evliyim 4. senem bitiyor bu ay iki tane minik kızım var biri 3 yaşında diğeri 14 aylık pek aktif olamıyorum ama eğlenceli bir yer
ama herkes davetli demiştimBen davetli degılım cıcegım ozendım muhabbete bir bakayım dedim ♥
ahahahaha neydim hakettin sankim (gerçi ne yazmıştım ki unuttum )Herkese mantıkli cümleler bana random
Allah iyilik versin ben kendimi tanıtayım 25 yasında 2.5 yıllık evli bi öğretmenimiyim teşekkürederim
Hosgeldin o zaman mizahın dibine vuracağız burda okurken bile eğleneceksinKorona mücadelesi yüzünden şu sıralar idari izinli olarak evde bulunmaktayım mizahsal şeyleri severim oyuzden baslık ilgimi cektı gercı dua gruplarının bazısında cogunuzun isimlerini goruyordum tanısmak buguneymiş buradaki birçoğumuz gibi bende bebek isteyenlerdenim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Çok zor oluyor olmaz mı ikincisi Spiral ile oldu kendi gelmeseydi 6-7 sene düşünmüyordumBebelerin yaşi yakın ya çok zor oluyo mu? Ben şu birinciyi becerebilirsem 2.yi de yapıştırasım var ardindan.
Kız grup.cok.geriden geliyor canım ben hergun 1 tane okuyorum onlar 1.5 günde tembelleler sınıfına düşmüşümbende kocayı yatağına yatırdım, teli şarja taktım
hoş bulduk kespır hanım
çay seni az çok biliyomm
seni dua topiğinden biliyiiimmm
kız sıra bana geldi mi ki Allah razı olsun kuzum aminn
Kim vurduya gitmeyim
Ben 3.kisi Olarak cekişen kazağın ustünden yüksek atlama yapıyorum.Mağazada ikisi aynı kıyafeti beğenmiş cekistiren karılar gibiler ezilecem arada gorhiremmmm
Ben davetli degılım cıcegım ozendım muhabbete bir bakayım dedim ♥
Kolay desene kız ne planlarımi bozuyon.Çok zor oluyor olmaz mı ikincisi Spiral ile oldu kendi gelmeseydi 6-7 sene düşünmüyordum
Bunu diyen herkese hele 1.yi dogur sonra konusalm diyorum benBebelerin yaşi yakın ya çok zor oluyo mu? Ben şu birinciyi becerebilirsem 2.yi de yapıştırasım var ardindan.
Burdayım keyifle okuyorum sızıherkes davetli yazıyo gel gel şu çok güzel
evett biz evdenn çıkamıyoruzz yasemin hava atıyodu kahveye gidiyoruz diyeeeBugün biraz verdim küçük kızı yan tarafta komşuda oturduk Yasemin'le sağ olsun uyutmuş 2 saat falan dinlendim
evet seni sadece çay olarak biliyorum Başka hiç bilmiyorumRastlasmistik bazi bazi dimi sanki yakinen tansmadk ama
Hoşbuldummmhosgeldin sero
beni tanıyo musun
Günde 2ye cıkarttıkKız grup.cok.geriden geliyor canım ben hergun 1 tane okuyorum onlar 1.5 günde tembelleler sınıfına düşmüşüm
Şekerimmm bizi mi şikayet ettin sen şimdi yani yakalandınKız grup.cok.geriden geliyor canım ben hergun 1 tane okuyorum onlar 1.5 günde tembelleler sınıfına düşmüşüm
hoşgeldiiinn :)Burdayım keyifle okuyorum sızı♥♥
Ille de geleceğim diye tutturdu geldi hanfendi İyi ki de olmuş evimizin neşesi ablası çok değişti Tabi olduktan sonraKolay desene kız ne planlarımi bozuyon.
Gene iyi bile dayaniyolar utanmasam ben aglayip tutturcam atcam kendmi sokaga