• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mizahşörler Çıkmazı

beklerim negommm😍😍😍
neyse ki mi :tokat:
burda ben varkennn:cool::KK59:
valla bak 3 günde bitirdim :KK70:
gitme tabikiii 😍😍 bi hemşom sensin galiba sen gidersen neyderim 🤪🤪🤪
kefirime karşılık soru çözebilirsin :KK70:
ahhh ne iyi ettin de geldin gızzz :KK70: kalbim çok temizdir 🤪🤪🤪
hosgeldin mehlikam bolca muhabbet edebileceğimiz harika bi yer olacak insallah burası 😍😍 onur konukların onurumuzdur ❤
ahahahha ahahahjajshsjjs:KK70: :KK70:
kaldır bak elleri hopaaaaaa :KK70: :KK70:
bana :KK53:
Ahahahahaha bak ya gülmekten bütün göbeğim eridi :KK70:
hosgeldin ❤
belkim istemezsin diye :olamaz::oops:
tabikiii hosgeldin seni tanımak isteriz😍😍

İyi geceler canım hosgeldin iyiyiz şükür sen nasılsın 😍😍
Korona mücadelesi yüzünden şu sıralar idari izinli olarak evde bulunmaktayım mizahsal şeyleri severim oyuzden baslık ilgimi cektı gercı dua gruplarının bazısında cogunuzun isimlerini goruyordum tanısmak buguneymiş🤗 buradaki birçoğumuz gibi bende bebek isteyenlerdenim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim 🤗🤗

benimki de artik uyuyamiyo. enerji atacak yer yok. evde durmaya ses etmiyo krese gitmemek için ama çok bunaldı bütün çocuklar ya :KK43:

inşallah geçer bugünlerde incim. çocukları haklı bukuyorum ben🙄
Çok çok haklılar biz bile sıkıldık yani yarın enerji attırmak için biraz jimnastik ve amuda kalkma deneticem :KK70: :KK70:

Ya bi de senin ki kreşe alışma aşamasındaydı 🙁tekrar başamı sardı şimdi bu süreç

hocam branş nedir? yaş 27 evliyim bir tane bebem var Ankara' da yaşıyorum kpss ben de hazırlanmayı düşünüyorum :)

anlaşıldı merkez:KK70:
branşım din kültürüü :))

vallahi kpss olmadan olmuyor oluncaa kafa yerinde olmuyoorr :) hangi bölümden canım senin :)

Back