- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.490
- 548
- 33
Geçme geçme bilgisayara gecersen bizden hizlı yazarsın olmaz.Çenemiz düştü çenemiz yetişemiyorum telefonu şarja takıp bilgissayara geçeyim geleyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçme geçme bilgisayara gecersen bizden hizlı yazarsın olmaz.Çenemiz düştü çenemiz yetişemiyorum telefonu şarja takıp bilgissayara geçeyim geleyim
Meraklı Pakize senene ellah ellahPeşindeyim ispik kelimesinin i si gecsin o ne o ne diye yapışcam eteklerine.
Tanisirzzz beybiiiBen burdaki çoğu kişiyi tanımıyorum ama ossun tanışırık
hoşgeldiiinn :)Kızlaar selam bende şuralara karışabilirmiyim acabaa Youlost16
Benidemi tanimadinBen burdaki çoğu kişiyi tanımıyorum ama ossun tanışırık
Ben davetli degılım cıcegım ozendım muhabbete bir bakayım dedimbenneyanginlargordum gördüm seni gel.
hoşgeldiin kuzucuummm :)))iyi geceler kızlar merhaba nasılsınz.
beklerim negommmSize bol muhabbetler, gün bana yetmiyor, vaktim oldukça ce yaparım
neyse ki miNeyseki seni biliyoz. Bi de HayatSevinceGuzel var.
burda ben varkennnFark etmez sonunda 1 cilik benim olsun yeter gözüm hep zirvede yaaa
valla bak 3 günde bitirdimHım inanayım pekii
gitme tabikiii bi hemşom sensin galiba sen gidersen neyderimTmm aglama gitmiremmmm
kefirime karşılık soru çözebilirsinHahaha merakla bekliyorum
ahhh ne iyi ettin de geldin gızzz kalbim çok temizdirBana kalbin kadar temiz bi topik sayfasi daveti gondermissin gelmemmi hecccc
hosgeldin mehlikam bolca muhabbet edebileceğimiz harika bi yer olacak insallah burası onur konukların onurumuzdurSelam kızlar, Zebram Hayırlı olsun, bol muhabbetli mutlu mesut günlerimiz olsun inşaallah ❤
Çok güzel başlık,çok güzel açılış, arkadaşlarımı görünce ayrı bir mutlu oldum
Şimdiden 7 sayfa olmuş ne ara maşaallah
Ben aklıma geldikçe başka arkadaşları da eklemek istiyorum
@demirleke onur verir misin❤
@gul2016 vaktin olursa onur vermeni isterim❤
ahahahha ahahahjajshsjjsDur hele illa mantıkli yerlerde olman gerekmiyo. Gitme bir yere.
kaldır bak elleri hopaaaaaaböyle söyleme yavrum beni bitiriyorsun yaranamadım yavrum yaranamadım ne yaptınsa bana dayanamadım
banabeni burdan pek tanıyan ben kime meydan okiyim?
Ahahahahaha bak ya gülmekten bütün göbeğim eridiYok ondan değil neye ugradigimi şaşırdım yeni gelin görücüye çıkmış.gibi hissettim elimi kolumu nereye koyacagimi bilmirem
hosgeldinheloo.
etiketlenmisim
geldim.
ancak cocuklari yatmaya yollayabildim. üstün çabalarım sonucu gittiler.uyuduklarindan süpheliyom
belkim istemezsin diyeGeldik canım Youlost16 kutsaldan onur konuğu olarak çağarılmayı beklerdim ama neyse tesekkur ederim davetin icin
tabikiii hosgeldin seni tanımak isterizKızlaar selam bende şuralara karışabilirmiyim acabaa Youlost16
İyi geceler canım hosgeldin iyiyiz şükür sen nasılsıniyi geceler kızlar merhaba nasılsınz.
Bende iyiyim şükür çocuklar iyi değiller can sıkıntısından ne yapacaklarını şaşırdılar koltuklar trambolin , yastıklarda boks torbası oldu senin ki nasıl
Ben her yerdeyim.merve sende nereye gidersen arkandan geliyom ben yaaa
aktif oldukça seni de burda bekliyoruuz kuzuumm :) iyiki geldin :)İyi geceler Kızlar ben de burada yeniyim 23 yaşındayım İstanbul'da yaşıyorum evliyim 4. senem bitiyor bu ay iki tane minik kızım var biri 3 yaşında diğeri 14 aylık pek aktif olamıyorum ama eğlenceli bir yer
Kız bugün sana okudum rabbim kabul etsin tez vakitte hayırlı bir evlat nasip etsin dünde okudummu hatırlamıyorum diye bugün yine okudum canımBen burdaki çoğu kişiyi tanımıyorum ama ossun tanışırık
Herkese mantıkli cümleler bana randombeklerim negommm
neyse ki mi
burda ben varkennn
valla bak 3 günde bitirdim
gitme tabikiii bi hemşom sensin galiba sen gidersen neyderim
kefirime karşılık soru çözebilirsin
ahhh ne iyi ettin de geldin gızzz kalbim çok temizdir
hosgeldin mehlikam bolca muhabbet edebileceğimiz harika bi yer olacak insallah burası onur konukların onurumuzdur ❤
ahahahha ahahahjajshsjjs
kaldır bak elleri hopaaaaaa
bana
Ahahahahaha bak ya gülmekten bütün göbeğim eridi
hosgeldin ❤
belkim istemezsin diye
tabikiii hosgeldin seni tanımak isteriz
İyi geceler canım hosgeldin iyiyiz şükür sen nasılsın
Hm demek yemek hiç katılmadım yarışmalara ama fena sayılmamyarışalım dedin kalbimi çaldın ben buranın kadrolu yarışmacısıyım yemek topiclerinde
iyim teşekkürederimbeklerim negommm
neyse ki mi
burda ben varkennn
valla bak 3 günde bitirdim
gitme tabikiii bi hemşom sensin galiba sen gidersen neyderim
kefirime karşılık soru çözebilirsin
ahhh ne iyi ettin de geldin gızzz kalbim çok temizdir
hosgeldin mehlikam bolca muhabbet edebileceğimiz harika bi yer olacak insallah burası onur konukların onurumuzdur
ahahahha ahahahjajshsjjs
kaldır bak elleri hopaaaaaa
bana
Ahahahahaha bak ya gülmekten bütün göbeğim eridi
hosgeldin
belkim istemezsin diye
tabikiii hosgeldin seni tanımak isteriz
İyi geceler canım hosgeldin iyiyiz şükür sen nasılsın
Gene iyi bile dayaniyolar utanmasam ben aglayip tutturcam atcam kendmi sokagabenimki de artik uyuyamiyo. enerji atacak yer yok. evde durmaya ses etmiyo krese gitmemek için ama çok bunaldı bütün çocuklar ya
inşallah geçer bugünlerde incim. çocukları haklı bukuyorum ben
tanışırsınıız seroom :) şimdi topik yeni ya kim kime dum dumaa :)) sen de hemen katılll :) iyiki geldn :)Ben burdaki çoğu kişiyi tanımıyorum ama ossun tanışırık