- 13 Ocak 2020
- 45.077
- En iyi cevaplar
- 2
- 171.472
- 548
- 33
Bak bi plan bozucu dahaBunu diyen herkese hele 1.yi dogur sonra konusalm diyorum ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak bi plan bozucu dahaBunu diyen herkese hele 1.yi dogur sonra konusalm diyorum ben
Hosbuldum hossunuz hepinizhoşgeldiiinn :)
Allah bağışlasın. Hayırlı evlatlar olsunlarIlle de geleceğim diye tutturdu geldi hanfendi İyi ki de olmuş evimizin neşesi ablası çok değişti Tabi olduktan sonra
Bende ilk başta öyle yapıyordum sonra frenledim kendimiKız grup.cok.geriden geliyor canım ben hergun 1 tane okuyorum onlar 1.5 günde tembelleler sınıfına düşmüşüm
yokk kuzuuumm gitmezsiin :) ben gdiyom şuan yetişemiyorumbende kocayı yatağına yatırdım, teli şarja taktım
hoş bulduk kespır hanım
çay seni az çok biliyomm
seni dua topiğinden biliyiiimmm
kız sıra bana geldi mi ki Allah razı olsun kuzum aminn
Kim vurduya gitmeyim
Geldim ablammmmmNihalim gelmiş
Hani Türkan Şoray in sultan filmi var ya ordaki şerife karakteri gibi hissediyorum kendimi. Kucağında çocukla hiçbir şeyden geri kalmıyordu o daTamam uslanır uslanmaz gel.
Ben okumayinca rahat edemiyorum canım başladık bitirelim.Bende ilk başta öyle yapıyordum sonra frenledim kendimi
En sevdigimiz.Geldim ablammmmm❤❤❤
Hani Türkan Şoray in sultan filmi var ya ordaki şerife karakteri gibi hissediyorum kendimi. Kucağında çocukla hiçbir şeyden geri kalmıyordu o da
15 gündür evdeyiz ya komşularımızda çıkmıyor dışarı dedik bir kahveden bir şey olmazevett biz evdenn çıkamıyoruzz yasemin hava atıyodu kahveye gidiyoruz diyeee
Nere gidiyonyokk kuzuuumm gitmezsiin :) ben gdiyom şuan yetişemiyorum
Hoş geldin tatlım. Canın sıkıldıkça vakit buldukça gelmelisin. Ben Elhan abla... edebiyat ogretmeniyim Bursa'da yaşıyorum. Maşallah genç yaşında iki prenses annesi olmuşsun. Allah kolaylık versin sağlıkla büyüt inşallah.İyi geceler Kızlar ben de burada yeniyim 23 yaşındayım İstanbul'da yaşıyorum evliyim 4. senem bitiyor bu ay iki tane minik kızım var biri 3 yaşında diğeri 14 aylık pek aktif olamıyorum ama eğlenceli bir yer
aha para çamaşır suyuylan yıkadım malum korana varBedava espiri yok paramı alım
İnşallah canımAllah bağışlasın. Hayırlı evlatlar olsunlar
yaa eğleniyoz ne utanmasıyav benim evimde net cekmiyo ondan sey olmuş utandirmasana arkadas
inşaallah hocamhocam atanamıyoomm hepi topu dikab olarak 5000 kişi filan kaldık ama formasyon ilahiyat ile bi 60.000 falanız daha çoksa bilemiyorum
ama yinede Allah ikimize de nasip etsiin vallaahi atanıp gidelim inşallahhh :) öyle deme öğretmenimm :)
ben tek çocukla huniyi taktım 3 çocuğu olana Allah enerji versin :)Yaa gelirim inşallah zati sürekli mutfaktayım 3 bebe sağolsun tabaklarla tencerelerle sıkı bağ kurduk arada konuşuyoruzda
aşk olsun cocostar kurabiyemle boy gösterdim yahosgeldin bebeğimmmmm
hosgeldin sero
hosgeldiiinnn
yemek yarışmasında bunay yoktun
teşekkür ederimmm ❤
beni tanıyo musun
Allah sana bağışlasın yavrularını
bende Bursa’da yasıyorum 25 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim
ama herkes davetli demiştim
ahahahaha neydim hakettin sankim (gerçi ne yazmıştım ki unuttum )
Allah iyilik versin ben kendimi tanıtayım 25 yasında 2.5 yıllık evli bi öğretmenim
Hosgeldin o zaman mizahın dibine vuracağız burda okurken bile eğleneceksin
bende bebek istiyorum ama nasip
Sen yine de sakince devam et kızBen okumayinca rahat edemiyorum canım başladık bitirelim.
Gör bak daha neler nelerimiz varHosbuldum ♥♥ hossunuz hepiniz
kim vurduyaaaNere gidiyon
Amin inşallah Fırsat buldukça yazmak isterim Ben de tanıştığıma çok memnun oldumHoş geldin tatlım. Canın sıkıldıkça vakit buldukça gelmelisin. Ben Elhan abla... edebiyat ogretmeniyim Bursa'da yaşıyorum. Maşallah genç yaşında iki prenses annesi olmuşsun. Allah kolaylık versin sağlıkla büyüt inşallah.
Hıc Şüphem yok bekliyorum siz baslayınca kosarak gelicemGör bak daha neler nelerimiz var