• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mizahşörler Çıkmazı

bende kocayı yatağına yatırdım, teli şarja taktım 😅
hoş bulduk kespır hanım 🤪😀😍
çay seni az çok biliyomm 😀
seni dua topiğinden biliyiiimmm 😄😈
kız sıra bana geldi mi ki 🙂😇 Allah razı olsun kuzum 😍 aminn 😇

Kim vurduya gitmeyim 😀
yokk kuzuuumm gitmezsiin :) ben gdiyom şuan yetişemiyorum :D

İyi geceler Kızlar ben de burada yeniyim 23 yaşındayım İstanbul'da yaşıyorum evliyim 4. senem bitiyor bu ay iki tane minik kızım var biri 3 yaşında diğeri 14 aylık pek aktif olamıyorum ama eğlenceli bir yer😌
Hoş geldin tatlım. Canın sıkıldıkça vakit buldukça gelmelisin. Ben Elhan abla... edebiyat ogretmeniyim Bursa'da yaşıyorum. Maşallah genç yaşında iki prenses annesi olmuşsun. :nazar: Allah kolaylık versin sağlıkla büyüt inşallah.

yav benim evimde net cekmiyo🙄🙄 ondan sey olmuş utandirmasana arkadas:KK70: :KK70:
yaa eğleniyoz ne utanması🙄
hocam atanamıyoomm hepi topu dikab olarak 5000 kişi filan kaldık ama formasyon ilahiyat ile bi 60.000 falanız :KK70: daha çoksa bilemiyorum :KK70:

ama yinede Allah ikimize de nasip etsiin vallaahi atanıp gidelim inşallahhh :) öyle deme öğretmenimm :)
inşaallah hocam🤲🏻
Yaa gelirim inşallah Hoppa zati sürekli mutfaktayım 3 bebe sağolsun tabaklarla tencerelerle sıkı bağ kurduk arada konuşuyoruzda:KK70::KK70::KK70:
ben tek çocukla huniyi taktım 3 çocuğu olana Allah enerji versin :)
hosgeldin bebeğimmmmm😍😍😍😍😍😍😍😍
hosgeldin sero😍😍
hosgeldiiinnn😍😍
yemek yarışmasında bunay yoktun🥺🥺
teşekkür ederimmm ❤
beni tanıyo musun :KK70:
Allah sana bağışlasın yavrularını😍

bende Bursa’da yasıyorum 25 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim 😍
ama herkes davetli demiştim :oops:
ahahahaha neydim hakettin sankim :KK70: :KK70: (gerçi ne yazmıştım ki :KK70: unuttum :KK70: )
Allah iyilik versin 😍 ben kendimi tanıtayım 25 yasında 2.5 yıllık evli bi öğretmenim😍

Hosgeldin o zaman mizahın dibine vuracağız burda okurken bile eğleneceksin 😍😍

bende bebek istiyorum ama nasip 😏
aşk olsun cocostar kurabiyemle boy gösterdim ya
7E93D67D-159B-4DB7-BF44-E0D972E8C2CC.jpeg

Hoş geldin tatlım. Canın sıkıldıkça vakit buldukça gelmelisin. Ben Elhan abla... edebiyat ogretmeniyim Bursa'da yaşıyorum. Maşallah genç yaşında iki prenses annesi olmuşsun. :nazar: Allah kolaylık versin sağlıkla büyüt inşallah.
Amin inşallah Fırsat buldukça yazmak isterim Ben de tanıştığıma çok memnun oldum😌

Back