Arkadaşım mesajını görünce nasıl mutlu oldum anlatamamYattınız mı hastaneye? Dualarım sizinle arkadaşım
Ben se yarın hastanede bukez böbteğime takılan stenti çıkarmak için 2.kez ameliyathaneye gireceğim.Narkoz alacağım oleyyyyyArkadaşım mesajını görünce nasıl mutlu oldum anlatamamhastane çantamı hazırladım 18:00da yatışım yapılacak. Heyecanım çok fazla. Yarın bu saatlerde bitmiş olacak hayırlısıyla
Allahın izniyle kolaylıkla geçer inşallah sizin operasyonunuz da. Hepimize şifalar diliyorum.Ben se yarın hastanede bukez böbteğime takılan stenti çıkarmak için 2.kez ameliyathaneye gireceğim.Narkoz alacağım oleyyyyysevdim onu
Anestezi seni sürekli uyutuyor olmalı ki,eline telefonu alıp kurtuldum yazmadın hala arkadaşım.Allahın izniyle kolaylıkla geçer inşallah sizin operasyonunuz da. Hepimize şifalar diliyorum.
Kesinlikle katılıyorum. Ben bildiğiniz açım halenGeçmiş bitmiş olsun arkadaşım size de.Bahsettiğiniz kabızlığı ancak yaşayan bilir ki ben yiyip içmediğim halde oldum.Anestezinin yan etkilerinden biriymiş.Yaşamamış olanlar kendi yaşadıkları kabızlıkla empati kurabilirler ki alakası yok.Resmen anüsten bir kayayı çıkarmaya çalışıyorsunuz,çatlaklar oluşuyor,poponuzun üzerine oturamıyorsunuz.Malesef anestezi reaksiyonu.Direne gelince büyük ameliyatalarda takılıyor ki ben drenle taburcu edildim.
Benim kansızlıktan dolayı hep dökülüyorameliyattan sonra saç sökülmesi olan oldumu?Bende çok dökülüyor
Hiç zorlamıyorum zaten zorlamama izin vermiyor:) hemşireler saat başı Gaz çıkardın mı diye sordukça bir terslik mi var diye düşündüm normal o zaman. Senin nasıl geçti stent çıkarma?Çok çokk geçmiş olsun arkadaşım,merak etmezmiyiz sürekli baktım.Allaha şükürler olsun sen de kurtuldun.Gaz benim 2. Gün çıktı.ıkınmaya zorlama kendini sakın,tuzsuz yağsız çorba veriyorlar o gaz yapar
Hayır hiç endişe etme,bağırsaklar narkozun etkisinde hala.o çorba çok kötü ama gaz çıkartıyor,3 4 kaşıkta olsa iç,gaz geliyor ama ıkınmaya korkuyorda çıkaramıyorsan gaz yaptın kabul et.özeline bir yöntem yazacağımHiç zorlamıyorum zaten zorlamama izin vermiyor:) hemşireler saat başı Gaz çıkardın mı diye sordukça bir terslik mi var diye düşündüm normal o zaman. Senin nasıl geçti stent çıkarma?
Ben yarı baygın yarı uyanıktım odaya getirildiğimde sürekli acıyor demişim sonra hemen ağrı kesici yapmışlar. Yani ağrıyı hissettim ama kısa sürdüBir de Anestezi deneyimini paylaşmanızı istiyorum,uyandığınız da ağrıyı hissettiniz mi? Ben tarifsiz bir acı ve dikişlerin gerginliğini hissetmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?