- 20 Eylül 2014
- 2.337
- 3.681
Benim de bu şekilde oldu. önce kapalı başlayıp sonra açığa dönmüş doktor. Dediğiniz gibi hem karında delikler var hem aşağıda kesi vardı. ben sorunsuz atlattım inşallah sizin de öyle olur.Bende cuma günü ameliyat oldum açık ameliyat oldu. Diren vardı ve sanki laparoskopi ile açık ameliyat bir arada olmuştu. Yurtdışında yaşadığım için ayrıntılı bilgi alamadım doktorumdan ayin 10 unda randevum var ayrıntılı konuşacağım. Sadece doktorum miyom sandığımız şey aslında miyom değil 10,11 cm lik farklı bir kitle arastirmaya aldık dedi. Diren vardı ve o diren hissi aşırı kötüydü. Şu anda göbeğim deligimde kesik var iki noktoda kesik var ve sağ yanımda diren çıkışı var kapalı ayrıca daha alt tarafta 5 cm lik bir kesi var. Acaba laparoskopi yapacaktı ve sonra başarısız olup açık ameliyata mi dondu diye düşündüm. Yoğun oldukları için doktora soru soramadım ama soracağım. Bu arada sol yumurtaligima yapıştığı için almak zorunda kalmış doktor. Buna gerçekten çok üzüldüm ve hala etkisindeyim. Çocuğum yok 29 yaşındayım ve gerçekten çocuk istiyorum 4 yıllık evliyim . Allah hepimize hayırlı bebekler nasip etsin
tek yumurtalığınızın alınmasına üzülmeyin. Doktorum söylemişti. yumurtalıklardan biri alınsa bile diğer yumurtalık ikisinin de işini yapıyormuş. tekrar geçmiş olsun