Bir hafta once acik myom ameliyati oldum. 3cm lik bir myomdu ama yer olarak kotuymus ayrica dagilmis parcalanmis ve curumus bir haldeymis alindiginda. Yillardir bebek sahibi olmaya calisiyorum cok sayida tup bebek denedim. Ilk yillarda hamile kalabildim ama 7 haftanin sonunda kalp atislari durdugundan kurtajla alindilar. Kendiligimden de gebe kaldim yine sonuc ayni oldu.8 yil once dusuklerimin sebebini arastirmsk icin yapilan histeteskopide bile myomum gorunmesine ragmen yillarca ankara nin meshur tup bebekcileri gormezden gelip tup bebek tedavileri yaptilar. Hem yillarimi, hem umutlarimi hem de paralarimizi yediler. Haram olsun diyorum.
Bu baslikta yazilanlarin hepsini okudum, gebe kalamama ve dusuk konudunda hikayelerimiz bazi arkadaslarla benzesiyor. Kimisi ameliyattan sonra bebek sahibi olmuslar acaba ben de olabilir miyim bilemiyorum, 43 yasindayim. Son zamanlarda pek yazan da olmamis ama yine de okuyan olursa sorum olacak.
Ameliyattan sonraki 10. Gundeyim ama hala gazim cok fazla dikislerim gergin bir tel gibi. Dr. Herhangibir merhem pansuman onermedi, siz nasil ve ne kadar surede atlattiniz bu agrili donemi?