- 5 Şubat 2013
- 1.705
- 1.072
Bende de altı cm miyom var altı haftalık hamileyim bir haftadır pembe renkte kanamalarım oluyor. Sen doğum yaptinmi neler yaşadın. Senle irtibat kurmak isterim
Merhaba arkadaşlar ben de yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istedim. Çünkü biliyorum ki bu hastalığı olan kesinlikle aynı dertten muzdarip birilerinin neler yaşadığını merak edip araştırıyor.
Evet ben de miyom varken hamile kalanlardanım. Tabi ben bilmiyordum miyomum olduğunu... Hamile kaldıktan sonra öğrenmiştim. Doktor portakal büyüklüğünde bir miyomun var zor bir gebelik seni bekliyor dedi. Başka başka doktorlara gittim ve gittiğim her doktor miyoma hayretle bakıp hiç minik bebişimle ilgilenmedi. Hep olmaz dediler. Büyümez, düşer falan dediler. Hatta biri bebeği alalım miyom ameliyatı ol demişti. Ben buna razı olmadım ölecekse ben öldürmek istemem dedim ve kaderime razı oldum. Sekiz haftalıkken bebeğimin kalbi durdu. Aldırmak zorunda kaldım. Sonraki ay da miyom ameliyatı oldum. Gebelikten dolayı altı santimlik miyom 9 cm'e yükselmişti. Vel hasıl ben de ameliyat oldum. Şuan ameliyat olalı iki ay oldu.
Ameliyat olanlara tavsiyelerde bulunmak isterim. Kesinlikle korulacak bir şey yok fakat eğer imkanınız varsa özel hastanede olmanınızı öneririm. Çünkü insan devlet hastanesinde yalnızlık çekiyor. Benim psikolojim bunu kaldıracak durumda değildi ayrıca bebek sahibi olmak istediğim için riske girmek istemedim ondan özel hastanede ameliyat oldum. Doktorumdan çok memnun kaldım adı Alpaslan Baksu İstanbul'da yaşayanlara öneriyorum.
Şunu belirtmek istiyorum. Benim miyomum vardı ve bebğimin kalbi durdu. Bu demek değil ki miyomu olan herkes bunu yaşayacak. Ben çok fazla araştırmıştım ve myomu kocaman olup da doğum yağan kişilerle tanıştım. Biraz da kader kısmet meselesi. Sonuçta sağlıklıyken bile bebğini kaybedenler var. Sakın moralinizi bozmayın zira moral ve inanç çok önemli...
Sormak istediklerinizi özelden ya da buradan sorabilrsiniz. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum kader ortaklarım...