- 22 Ekim 2014
- 15
- 4
- 34
Hastane fobisi biri olarak hic korkma canim.. 2ay once 13cm acik miyom ameliyati oldum.ameliyta gulerek girdim ki pozitif dusunseye inanirim ki ztn uyuyorsun anlamıyorsun bile gozunu bir aciyorsun bitmişilk 8saat agrim oldu tabiki ama siddetli adet agrisi gibiydi ztn agri kesici ypiyorlar sonrasinda cin gibiydim. Sigara kullanan biriyim ki hamileydim bebegi kaybettim onla beraber aldilar ameliyattn onceki gun stresten sigara icmistim ama keske icmeseymisim beni zorlayan amelyt sonrasi okusuruk oldu oksurdukce canm yandi ve dikislerin patlama korkusu oldu ama tabi oyle birsey olmuyormus:) hastanede 1gece yattim.ertesi gun aksam üstüne dogru taburcu oldum burda en onmli sey amelyt sonrasi belli bi zamandan sonra yuruyus ypmak ne kadr yuruyeblrsen o kdr kendne geliyorsun.sonda taklmsti bana biraz o rahatsiz etti ama ciknca inanlmaz rahatladım eve ciktigimda agri kesici cok kullanmadm bile.. sdc otururken kalkarken,gulerken,oksururken kotu oluyorsun.. kabiz olmaman cok onemli o yuzden mtlaka sivi tuket komposto fln ic. Ztn hergn kendni dha iyi hissetmeye baslayacaksin:) ben 10gun sonra ufak ufak disarda kahve gezmelerine bile baslamstimsuandada dikislerim fazla kasiniyo iyilesme surecinde:)Herkese merhaba, 15*11*13 cm miyomum var ve mart ayinda acik miyom ameliyati olacagim. Ameliyat oncesi ve sonrasi icin tavsiyelere ihtiyacim var. Cunku hem hastane fobisi, hem de ciddi anksiyetesi olan biriyim Sigara kullaniyorum bu ameliyat icin olumsuz bir durum mudur, anestezi-sonda-dikisler-agri-kanamanin kontrolden cikma ihtimali herseyden cok korkuyorum, bu konularda hic bilgi ve tecrubem yok. Bir de kontras mr cekildi ve olumsuz bir sonuc cikmadi, kitle kotu huylu olsaydi kesin belirlenir miydi mr da? Cevap verecek olanlara simdiden tesekkur ederim Herkese saglik diliyorum