Ayni endiseleri ben de yasadim; kasiktan ziyade mide/barsak sorunlari ve bazen bel/sirt/bacak agrisi oluyor. Aylarca buradaki tum yorumlari okudum, sabahlara kadar uykusuz kaldim. Kesin kotu birsey var diye korktum, insanlar 30-40 cm miyom aldiriyor ama ben bu boyutta tukenmis durumdayim. 1 ay once muayene oldum, ilacli mr cekildi, doktorum onkoloji jinekologu ve miyom konusunda oldukca tecrubeli. Muayene ve mr sonuclarina gore sorun olmadigini ve kolay bir ameliyat olacagini soyledi. Aksi bir durum olsa gozunden kacmazdi, en azindan ihtimal verirdi diye dusunuyorum. Ben sirt ustu yattigimda karnim duzlesmiyor mesela, miyom kocaman bir tas parcasi gibi disarida duruyor ve kasiklarimda degil karnimin icinde. İlk ogrendigim zaman 13 cmdi ve gebelikte ogrendim, o zamanlar sol kasigimdaydi disaridan kesinlikle belli olmuyordu ve sadece yumurtlama donemlerinde kasik agrisi ve regl agrisi yasiyordum ama gebelikte karnim cok fazla buyudu, miyom da ondan sonra hic asagi inmedi nedenini anlamadim.Siz benden once ameliyat olacaksiniz, benim martin ortasi gibi aksilik olmazsa. Saglikla, kolaylikla atlatin yurekten diliyorum. Simdiden gecmis bitmis olsun