Evet istanbulda florance nigtingale de olacagim . 2 gece kalcam açik ameliyat olacakÇok iyiymiş . İstanbulda cidden abartı fiyatlar . 20-30 binler havada uçuyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet istanbulda florance nigtingale de olacagim . 2 gece kalcam açik ameliyat olacakÇok iyiymiş . İstanbulda cidden abartı fiyatlar . 20-30 binler havada uçuyor.
Nerde olacaksınız?fiyat çok yüksek geldi bana.kapalı ameliyatları geçen yıl özel hastanelerde 10.000 tl ye yapıyorlardı,ankarada liv hospital filan dediğim hastanede basit bir hastane değil yani.prof yapıyordu üstelik.özel bir durumunuzmu var?
Malesef cok yuksek ama tup bebek doktorum kendisine guveniyorum napalim :/Fiyatlar çok yüksek 30 bin nedir yahu. Ben üniversite hast de olucam prof yapacak 5 bin TL özel bir hast den de fiyat almıştım 16 bin. 30 epey yüksek
Herseye okdar zam geliyorki 6 ayda 30 a cikmasi normal sanirim. Artik kac derde kabul etcektim zaten yeterki miyomlar gitsin bir an once cocuk olayina geceyim:/Benim memoriel da oldu prof yaptı . Açık ameliyat 20 bin verdim ocak ayında .
Malesef birde guya 10 senedir özel saglik sigortam var ama karsilamadi ameliyati . Onceden miyom tanisi var diye .Bir ulkede saglik bu kadar pahali olmamali. bu cok üzücü. Durumu olan var olmayan var. Olanlari zaten iralamaz ama ya durumu iyi olmayanlar neylesin
Şimdiden geçmiş olsun. Hepimize. İnşallah kurtulalım bu miyomlardan.Herseye okdar zam geliyorki 6 ayda 30 a cikmasi normal sanirim. Artik kac derde kabul etcektim zaten yeterki miyomlar gitsin bir an once cocuk olayina geceyim:/
İnşallah sağlıkla atlatırsınız . Ben de miyomu aldırdım 4 ay sonra tüp bebek tedavisine başladım .Herseye okdar zam geliyorki 6 ayda 30 a cikmasi normal sanirim. Artik kac derde kabul etcektim zaten yeterki miyomlar gitsin bir an once cocuk olayina geceyim:/
Benimde acıbadem sigortam vardı yıllar önce aldığım miyom teşhisindem dolayı karşılamadı .Malesef birde guya 10 senedir özel saglik sigortam var ama karsilamadi ameliyati . Onceden miyom tanisi var diye .
Zeten bu ozel saglik sigortalari zora dustugum zaman bnm giderimi karsilamayacak ise niye yapiyor acentalar bunlari anlamiyor nirmal bir kan alma muayeneyi devlet hsatenesi de yapar hemde ucretsiz. Adi istunde ozel saglik sigortasi hem ozel hastanelerde gecmesi lazim hemde ozel bir durum ameliyat vs. Olustugu zaman sgk nin eksik kaldigi konularda karsilamasi gerekli. O yuzden yaptirduguniz acenyelerle poliçe icerigini itice ogrenmeden yenileme yaomayin arkadaslar ierigi kapsami cok onemli ve bunusize ancak sigorta acentenizdeki musteri temsilciniz detayli bilebilir. Dikkat edin bu hususlara. Yoksa heryil bosu bosuna police parasi odemekle kalabiliriz siniz.Malesef birde guya 10 senedir özel saglik sigortam var ama karsilamadi ameliyati . Onceden miyom tanisi var diye .
Evet bende prof olacagim . Ates karatekede 25 bin dedi . Benim doktorumda 30’dedi . İstanbulda olacagimEvet florance nigtingale hastanesinde olacagim istanbulda 40 dan 30a inmisler birde
Nasil gidiyor tedaviniz . Benim birde amh dusuk 0.1 embriyo dondurdum . Ameilyattan sora 6 ay beklemek gerekiuormus degilmiİnşallah sağlıkla atlatırsınız . Ben de miyomu aldırdım 4 ay sonra tüp bebek tedavisine başladım .
Malesef o kdar sinirlendimki 8 senedir calistigim kurumdan ozel sigortam vardi isten ayriinca kendim devam ettim ama zikkim olsun onlara gercekrten. Hic bi ise yaramadiZeten bu ozel saglik sigortalari zora dustugum zaman bnm giderimi karsilamayacak ise niye yapiyor acentalar bunlari anlamiyor nirmal bir kan alma muayeneyi devlet hsatenesi de yapar hemde ucretsiz. Adi istunde ozel saglik sigortasi hem ozel hastanelerde gecmesi lazim hemde ozel bir durum ameliyat vs. Olustugu zaman sgk nin eksik kaldigi konularda karsilamasi gerekli. O yuzden yaptirduguniz acenyelerle poliçe icerigini itice ogrenmeden yenileme yaomayin arkadaslar ierigi kapsami cok onemli ve bunusize ancak sigorta acentenizdeki musteri temsilciniz detayli bilebilir. Dikkat edin bu hususlara. Yoksa heryil bosu bosuna police parasi odemekle kalabiliriz siniz.
Benimde allianz 5 sene once miyom var yazilmis malesef karsilamadi. Ki miyom her 4 kadindan1 inde kesin vardir okdar cok varkiBenimde acıbadem sigortam vardı yıllar önce aldığım miyom teşhisindem dolayı karşılamadı .
Amin insallah. Dualarinizi beklerimŞimdiden geçmiş olsun. Hepimize. İnşallah kurtulalım bu miyomlardan.
Benim cmts yumurtalar toplandı . Bugün 5. Gün genetiğe gidip bakılacak . Ağustosta transfer olacak Allah izin verirse . Evet en az 6 ay beklenmesi lazımmış açık ameliyatlarda. Sizin kaç donmuş embriyo var ? Ne zaman transfer planladınız ?Nasil gidiyor tedaviniz . Benim birde amh dusuk 0.1 embriyo dondurdum . Ameilyattan sora 6 ay beklemek gerekiuormus degilmi
Merhaba bugün ameliyati oldum bende 3 tane miyom alindi.. 7 tane donmus embriyom var doktor yeterli dedi 3 kere yumurta toplama yapilmisti. Ameliyati bugun oldum 6 ay beklesek ocak subta insallah transfer. Hayirlisi olsun insallah sonuclariniz cok iui gelirBenim cmts yumurtalar toplandı . Bugün 5. Gün genetiğe gidip bakılacak . Ağustosta transfer olacak Allah izin verirse . Evet en az 6 ay beklenmesi lazımmış açık ameliyatlarda. Sizin kaç donmuş embriyo var ? Ne zaman transfer planladınız ?
Geçmiş olsun . Bitti gitti . Zaman su gibi geçer iyileşirsiniz . Transfer olur olumlu gelir inşMerhaba bugün ameliyati oldum bende 3 tane miyom alindi.. 7 tane donmus embriyom var doktor yeterli dedi 3 kere yumurta toplama yapilmisti. Ameliyati bugun oldum 6 ay beklesek ocak subta insallah transfer. Hayirlisi olsun insallah sonuclariniz cok iui gelir
Nasıl karşılamadı ki yaMalesef birde guya 10 senedir özel saglik sigortam var ama karsilamadi ameliyati . Onceden miyom tanisi var diye .