- 10 Ağustos 2021
- 50
- 14
- 43
Öncelikle geçmiş olsun,zor kısmı atlatmışsın.evin içinde sıksık yürüyüşe kalk, ben her yarım saatte bir 5 dk da olsa kalkıyordum,ilk kalkınca tam dik duramıyor insan ama yürüdükçe dikleşmeye başlıyorsun.dikişler geriliyor normal olarak,senin bayada büyükmüş için komple yara şu an ve ödem, bu yüzden durumun normal.acele etme herkesin iyileşme süreci farklı, ben 1 ay sonra bile hala eskisi gibi hızlı,hoplaya zıplaya hareket edemiyordum,ama normal hareket ediyordum.Kendini çok zorlama,yatıp kalkarken dikkatli ol,yavaş ve sakin ama sık hareket et.yemeğini ye kendini zorla gerekirse ve tuvalete hergün mutlaka çık.Kan seviyen düşmüş olabilir o yüzden halsiz olabilirsin,doktorunu ara gerekliyse takviye al.
Merhabalar geçmiş olsun şuan nasılsın bende açık miyom ameliyatı oldum hemde 18 cm 8.5 ve 4 cm olarak 3 tane vardı ameliyat olalı 2 gün sonra 4 hafta olacak ama hala karnım uyuşuk bastırınca acıyo falan iç dikişlerin iyileşmesi zaman alıyor sanırım sizlerin nasıl oldu ağrınız sancınız varmı halaMerhaba Hanımlar;
11 gün önce açık miyom ameliyatı oldum, oldukça büyük bir miyom çıkardılar yaklaşık 2 kg kadar. Ameliyat sonrası korktuğum kadar ağrı, sancı olmadı. Ancak hala ev içinde biraz yürüdüğümde gözüm kararıyor, iştahım hiç yok, giderek zayıflıyorum. Hala dik yürüyemiyorum, dikişlerim acıyor. Sizde nasıl oldu iyileşme süreci merak ettim. Tam olarak kaç günde eski halinize dönebildiniz, ameliyat olan arkadaşlar aydınlatabilirlerse sevinirim.