- 20 Ekim 2020
- 26
- 3
-
- Konu Sahibi DadsDaughter
Merhaba Amerika da sağlık dışında diğer alanlarda yaşam nasıl genel olarak artı ve eksilerinizi bizimle paylaşır mısınız ?Süreç biraZ uzun benimde eşimın sıralaması iyidi herşey güzel ama sağlık sistemi berbat biz orda bir rahatsızlık geçirdik şuan Türkiyeye geldik izinle toparlanıyoruz (corono değil) bunlarıda göz önüne alın derim Amerikada görev yerimiz
Evet vip kursu aliyorlar 10 gun Ankarada.Merhaba polis memurları da mı acaba gidiyor eğitime ve eğitim ne kadar oluyor misyonu kazandıktan sonraki eğitim dem bahşediliyorum :))
Hangi ülkedesiniz ve şartlar nasıl aceba bilgi verirmisinizDoğru 3 yılı bile bulabilir. Biz şuan görevdeyiz sınav açıklandıktan 2,5 yıl sonra geldik :)
Merhaba bizde bu sene kazananlar arasındayız ama sıralamamız sonlarda sizin saydığınız hedefler bizim için de geçerlimerhaba biz de misyon koruma sınavını kazandık eşim polis memuru sıralaması 265 henüz egitim ve tercihler belli olmadı ben en çok tercih edilmesi gereken ülkeleri merak ediyorum napmalıyız dil öğrenmek ve gezmek ve para biriktirmek önceliklerimiz fikirlerinizi bekliyorum
Anladım ben sıfırdan başlayacağım o yüzden biraz strese girdim sil konusundamerhaba dil konusunda sıfır değilim çat pat konusurum ama esimle orda hedefimiz halk eğitim merkezleri tarzı yerlerde kurs almak ülke olarak amerikayı eşim çok istiyor ama cevreden ve forumdan okudugum kadarıyla sağlık sistemi kötü deniyor ama eşim de amerikaya bi daha ne zaman gideriz avrupa dil öğrenmemiz zor olur diyor büyük ihtimal biz de seneye gideriz bu sene olmaz diyoruz sizin sıralama kaç ve nerde yaşıyosunz
Memurbiz de istanbuldayızeşiniz memur mu amir mi
Aynen öyle nasip oldu çok şükürinsallah ama sanırım polislerin çoğu amerika istiyor niye ben de bilmiyorum bi tane komser kazanan varmış amerikaya gidiyorum demiş direk yeni kazananlardan sanırım geç olsun güç olmasın kazandık ya ne zaman gideceğimiz çok önemli degil çok şükürallah herkese nasip etsin
Busuu.com iyi idi bir zamanlar kullanmıştım, online uygulamalar da oluyor konuşma pratiği için onlara da bakabilirsiniz.Merhaba bizde bu sene kazananlar arasındayız ama sıralamamız sonlarda sizin saydığınız hedefler bizim için de geçerliÖzellikle dil konusu. Bize sıra biraz geç gelir 2 seneyi bulur diye tahmin ediyoruz en azından bu süreçte yavaştan dil çalışmak istiyorum evden ama neye nerden başlasam bilemiyorum. Alt yapım yok sıfırdan başlayacağım inşallah bu konularda deneyim sahibi olanlar bizimle de paylaşır deneyimlerini bizde en azından yol haritamızı belirleriz bu arada siz dil konusunda ne yapmayı düşünüyorsun temeliniz var mı :)
Amerika yaşamak için tercih edilir ama birikim isterseniz pek tavsiye etmem çünkü buradaki fahiş fiyatlı markalar orada sıradan oluyorinsallah ama sanırım polislerin çoğu amerika istiyor niye ben de bilmiyorum bi tane komser kazanan varmış amerikaya gidiyorum demiş direk yeni kazananlardan sanırım geç olsun güç olmasın kazandık ya ne zaman gideceğimiz çok önemli degil çok şükürallah herkese nasip etsin
insallah ama sanırım polislerin çoğu amerika istiyor niye ben de bilmiyorum bi tane komser kazanan varmış amerikaya gidiyorum demiş direk yeni kazananlardan sanırım geç olsun güç olmasın kazandık ya ne zaman gideceğimiz çok önemli degil çok şükürallah herkese nasip ets
merhaba dil konusunda sıfır değilim çat pat konusurum ama esimle orda hedefimiz halk eğitim merkezleri tarzı yerlerde kurs almak ülke olarak amerikayı eşim çok istiyor ama cevreden ve forumdan okudugum kadarıyla sağlık sistemi kötü deniyor ama eşim de amerikaya bi daha ne zaman gideriz avrupa dil öğrenmemiz zor olur diyor büyük ihtimal biz de seneye gideriz bu sene olmaz diyoruz sizin sıralama kaç ve nerde yaşıyosunz
Dil asıl Avrupa da iyi değil mi Amerikan İngilizcesi biraz çok hızlı oluyor anlaşılması zor olacak kadar hızlı konuşuyorlar diye biliyorum yanlış değilsemerhaba dil konusunda sıfır değilim çat pat konusurum ama esimle orda hedefimiz halk eğitim merkezleri tarzı yerlerde kurs almak ülke olarak amerikayı eşim çok istiyor ama cevreden ve forumdan okudugum kadarıyla sağlık sistemi kötü deniyor ama eşim de amerikaya bi daha ne zaman gideriz avrupa dil öğrenmemiz zor olur diyor büyük ihtimal biz de seneye gideriz bu sene olmaz diyoruz sizin sıralama kaç ve nerde yaşıyosunz