- 3 Aralık 2020
- 2
- 1
- 39
- Konu Sahibi DadsDaughter
Merhana bizde 2020 kazananlardaniz son siralardayiz hepimiz hakkında hayirlisi olsun insallah dilediğimiz yerlere gidebiliriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz temmuzda geldik.korona dışında herşey iyi çok şükür.hepimiz alıştığımız düzeni bırakıp geliyoruz illaki yadırgadığımız şeyler oldu başlarda ama şimdi iyice alıştık hiç dönesimiz yok Maddi boyutunu geçtim gerçekten farklı kültürleri görmek açısından da çok faydalı bu misyon.evet biz de o konuda ülke belli olduktan sonra karşı taraftaki kişilerle görüşüp ev ayarlarız diye düşünüyoruz siz ne zaman gittiniz peki nasıl gidiyor hayatınız
evet kesinlikle farklı kültürler ve hayatlar cok büyük bir şans bizim için her zaman istedigim bir şeydi resmen hayallerime birer tik atıyorumBiz temmuzda geldik.korona dışında herşey iyi çok şükür.hepimiz alıştığımız düzeni bırakıp geliyoruz illaki yadırgadığımız şeyler oldu başlarda ama şimdi iyice alıştık hiç dönesimiz yok Maddi boyutunu geçtim gerçekten farklı kültürleri görmek açısından da çok faydalı bu misyon.
Merhaba, Almanya da neredesiniz acaba, sağlık, eğitim yaşam şartları, mesai şartları nasıl yakalamışken hemen sorayımMerhaba biz almanbadayız tercih dışı geldi.Yani her yazdığınız yer gelmeyebilir o yüzden bence oluruna bırakın birikim de yaşam tarzınıza gezmenize yemenize giymenize göre şekilleniyor.Kimi az birikim yapar kimi çok.Ama şunu unutmayın misyona giden herkes az ya da çok bir birikimle dönüyor.önemli bir noktayı söylemek istiyorum lütfen gelmeden önce evinizi eşyanızı ayarlamaya çalışınız.değişim yapacağınız kişilerle irtibat kurup evlerini devralabilirsiniz.Benim gördüğüm en büyük sorun bu.4 ay boyunca ev bulamayan bir arkadaşımız oldu baya sıkıntı yaşadı.
Berlin.Sağlık açısından her türlü branşta türk doktor bulabilirsiniz.mesai elçilik ve konsoloslukta farklı.elçilik nöbet usulü çalışıyor konsolosluk 8 5.Eğitim açısından da çok çok iyi.arkadaşlar özel okula da yolluyor devlet destekli oluyor.türk okulu da var.Çocuklar açısından iyi.Merhaba, Almanya da neredesiniz acaba, sağlık, eğitim yaşam şartları, mesai şartları nasıl yakalamışken hemen sorayım
ilklerde olanlar tercih veya ankarada eğitime çağrılma konusunda herhangi bir yazı geldi mi acaba ilk grup ne
Henuz yazi falan yok ama tahmini eylüle kadar gidilmis olur çünkü süresi bitmiş olanlar var onların yerine gönderirler insallah iyi yerler açılırilklerde olanlar tercih veya ankarada eğitime çağrılma konusunda herhangi bir yazı geldi mi acaba ilk grup ne zaman gider
Evet aslında daha çok insana ulaşabilmek iyi olur ülke hakkında bilgi almis olurduk ben gidince mutlaka bilgilendiririm hepimizin hakkında hayırlısı olsuntercihlerinizi ve gittiginizde buraları unutmayın biz de merakla beklicez
Belki o guruba biz denk gelebiliriz ve benim eşimde amir ama eşime Almanyada olabilir orası rahatmiş Türk çokmuş dedim oranın iş yoğunluğu çokmuş öyle demişler sizde durum nasıl iş durumu
Tavsiye için teşekkür ederimBusuu.com iyi idi bir zamanlar kullanmıştım, online uygulamalar da oluyor konuşma pratiği için onlara da bakabilirsiniz.
Siz Amerika da mısınız :)Amerika yaşamak için tercih edilir ama birikim isterseniz pek tavsiye etmem çünkü buradaki fahiş fiyatlı markalar orada sıradan oluyor
Amin herkes için Hayırlı olur inşallah siz ilk gruptasınız bizi her gelişmeden haberdar eder misiniz :) süreç nasıl ilerliyor burdan birbirimize yardımcı olabilir miyiz bilgilendirme konusundaBizde kazandiiiiik.memur 37. Siradayiz.muhtemelen ilk grupta gidicez.herkesin hakkinda hayirlisi olsunn