- 10 Kasım 2011
- 493
- 72
-
- Konu Sahibi DadsDaughter
Son çağrılma 1 Eylül'müş ama ondan önce gidileceğini duymadım ben, yani ilk gitme tarihi Eylül diye biliyoruz ama... Bizim bildiğimiz de kulaktan dolma dediğiniz gibi hiç bir kesin bilgi veren yok. Eşim ve bütün arkadaşları kazandılar kendi aralarında konuşuyorlar ama herkesin bildiği diğerininki kadar:) Bizim sıralamamız iyi ilk 30'dayız. İnşallah sizin de bizim de gönlümüze göre olur! Ben şimdi öncelikli olarak çocuk açısından bakıyorum tam da kreşe başlama yaşı olduğu için eğitim konusuna önem veren bir yer olması dediğiniz gibi önemli. Londra güzel fikir haklısınız. Açılırsa yazarız onu büyük ihtimal. Bir açılsa yerler..... Eşimin dediğine göre seçimden sonra eğitime çağırırlar diyor haziranda eğitim tamamlanır. Temmuz'da tercih ancak yaparız bu durumda. Böyle fikir yürüte yürüte gideceğiz o günlere yapacak bir şey yok.:) Belki gideceğiniz yer uğurlu gelir bir çocuk gelir size Avrupa doğumlu:)bende googleda misyon araması yaparken gördüm mesajınızı hemen siteye üye oldum bu yıl nedense herkes ben kazandım demekten korkuyor şu an misyonda olanlarda yardımcı olmuyor
günlerdir şaşı oldum nereyi tercih edelim diye internette araştirma yapmaktan
en azından nereler boş bilsek ona göre araştırma yapsak
eylülde son gurup dönecekmiş yani en kötü ihtimal eylülde gidilir,,
amerika avrupa yada balkanlar olsun istiyoruz ancak eşimin sıralaması son 50de bize kalırmı güzel yerler bilmiyorum
bizim çocuğumuz yok malesefsizin daha itinalı düşünmeniz gerekiyor londranın çocukların eğitimi için iyi olduğu söyleniyor 3 yaşında başlıyorlarmış okula.. sıralamanız iyi ise eylülden önce gidebilirsiniz
temmuz ağustos ve eylülde 3 gurup olarak dönüş olacakmış boşalan yerlerde buna göre doldurulur sanırım
Abuja da ne?!tebrik ederim ne mutlu size.
ay bizim 1,5 yılımız var çok istiyor eşim kazanmayı, kpdsden 90-95 alıyor her sene. dilden yana sıkıntı yok ta şans işi sanırım biraz. inşallah bizde kazanabiliriz. bi arkadaşımız şuan abujada :) bildiğin kabilelerle yaşıyormuş :))
aynen bizim bildiklerimizde kulaktan dolma bilgiler... amin inşallah herkes istediği yere gider,, eşiniz memur olarak mı girdi komiser olarak mı?? başka bir soru var aklımda şimdi biz lojmanda oturuyoruz 8 adet boş lojmanımız daha var eşyaları lojmanda bırakabilirmiyiz acaba daha önce misyona katılanlardan eşyasını lojmanda bırakan oldu mu ki bununla ilgili bilginiz varmıSon çağrılma 1 Eylül'müş ama ondan önce gidileceğini duymadım ben, yani ilk gitme tarihi Eylül diye biliyoruz ama... Bizim bildiğimiz de kulaktan dolma dediğiniz gibi hiç bir kesin bilgi veren yok. Eşim ve bütün arkadaşları kazandılar kendi aralarında konuşuyorlar ama herkesin bildiği diğerininki kadar:) Bizim sıralamamız iyi ilk 30'dayız. İnşallah sizin de bizim de gönlümüze göre olur! Ben şimdi öncelikli olarak çocuk açısından bakıyorum tam da kreşe başlama yaşı olduğu için eğitim konusuna önem veren bir yer olması dediğiniz gibi önemli. Londra güzel fikir haklısınız. Açılırsa yazarız onu büyük ihtimal. Bir açılsa yerler..... Eşimin dediğine göre seçimden sonra eğitime çağırırlar diyor haziranda eğitim tamamlanır. Temmuz'da tercih ancak yaparız bu durumda. Böyle fikir yürüte yürüte gideceğiz o günlere yapacak bir şey yok.:) Belki gideceğiniz yer uğurlu gelir bir çocuk gelir size Avrupa doğumlu:)
arkadaşınızı çağırmışlar mı yani bu yıl döneceklermiama yaşam çok ucuzmuş, ev kiraları ( ama bildiğiniz ev değil tabi) 10 dolar falanmış
yok canım bu sene ilk yılı daha, ama ne zaman gelir bilemiyorumarkadaşınızı çağırmışlar mı yani bu yıl döneceklermi
bazılarını bir yıl dolmadan çağırdılar bu yılyok canım bu sene ilk yılı daha, ama ne zaman gelir bilemiyorum
Kızlaar listemiz açıklandı! 175 şehir var. Canım eşim komiser amir olarak gidiyoruz. Senin eşin de komiser mi memur mu? Memursa onların da açıklanmış dağıtılmaya başlanmış. Heyecaan asıl şimdi başlıyoor!aynen bizim bildiklerimizde kulaktan dolma bilgiler... amin inşallah herkes istediği yere gider,, eşiniz memur olarak mı girdi komiser olarak mı?? başka bir soru var aklımda şimdi biz lojmanda oturuyoruz 8 adet boş lojmanımız daha var eşyaları lojmanda bırakabilirmiyiz acaba daha önce misyona katılanlardan eşyasını lojmanda bırakan oldu mu ki bununla ilgili bilginiz varmı
Amiin canım amin! Valla uzun bir liste var elimde süper süper amerika avrupa her yer var! Abuja da var:) Tercih zamanı hakkında bir şey demedi liste geldiğine göre yapacağız yakındırayyyyy ne güzel bir haber verdinrabbim hep böyle mutlu heyecanlar yaşatsın inşallah
benim eşim memur canım nezaman tercih başlayacakmış sadece tercih yapılabileceğimiz yerler mi var