- 24 Ekim 2016
- 267
- 168
- 32
-
- Konu Sahibi DadsDaughter
Ya benim eşim tercihler hemen yapılır 3-4 aya gidilir gibi konuşuyor ben çok muallaktayım nasıl olacak ne gidecek ne kalacak kafam allak bullakSizin göreve gitmenize an az 1buçuk 2 yıl var o yüzden rahat olun.zamanla herşey netleşir.Tercihleri gitmeden 2 3 ay önce yaparsınız.Eğitim de 6 ay öncesinden alınır genelde.
Kurs aldınız mıYa benim eşim tercihler hemen yapılır 3-4 aya gidilir gibi konuşuyor ben çok muallaktayım nasıl olacak ne gidecek ne kalacak kafam allak bullak
Ne zaman kazandı sınavıYa benim eşim tercihler hemen yapılır 3-4 aya gidilir gibi konuşuyor ben çok muallaktayım nasıl olacak ne gidecek ne kalacak kafam allak bullak
AlacakmışızKurs aldınız mı
Daha bugün sıralama belli oldu bugün kazandıkNe zaman kazandı sınavı
Biz sınavı kazandıktan 2buçuk yıl sonra kurs aldık kurstan 6 ay sonra da geldikAlacakmışız
Sıralaması kaçDaha bugün sıralama belli oldu bugün kazandık
Teşekkürler, Sıralamaya göre oluyor o sanırım biz ilk gruptayız ne zaman olur acabaBiz sınavı kazandıktan 2buçuk yıl sonra kurs aldık kurstan 6 ay sonra da geldikyani o kadar çabuk olmuyor ama tabi tam bi bilgim yok bizim sürec böyle işledi.Hayırlı olsun size de.
Sıralamanız kaç sizinTeşekkürler, Sıralamaya göre oluyor o sanırım biz ilk gruptayız ne zaman olur acaba
Değişim yapacak olanlar var mı bilmiyorum açıkçası.Benim bulunduğum yerde herkes bizimle beraber değişim yaptı.siz süresi bitenlerin yerine gidersiniz.onu da bilemiyorum ne zaman olacağını.Teşekkürler, Sıralamaya göre oluyor o sanırım biz ilk gruptayız ne zaman olur acaba
Sıralaması
İlk yirmideyizSıralamanız kaç sizin
Evet öyle olur herhalde neyse bekleyip göreceğiz artıkDeğişim yapacak olanlar var mı bilmiyorum açıkçası.Benim bulunduğum yerde herkes bizimle beraber değişim yaptı.siz süresi bitenlerin yerine gidersiniz.onu da bilemiyorum ne zaman olacağını.
Eğer eşiniz hemen kurs alırsa yaza gidersiniz yaza dönecek olanlar varsa onların yerine.Evet öyle olur herhalde neyse bekleyip göreceğiz artık
Süper size ilk sıra gelirİlk yirmideyiz
Hemen kurs alacak sanırım iki hafta Elmadağ da imiş umarım öyle olur heyecanlandımEğer eşiniz hemen kurs alırsa yaza gidersiniz yaza dönecek olanlar varsa onların yerine.
İnşallahSüper size ilk sıra gelir
Hemen kurs almasıyla ilgili bilgi kesin mi çünkü onlar daha netleşmedi sınav bugün açıklandıHemen kurs alacak sanırım iki hafta Elmadağ da imiş umarım öyle olur heyecanlandım
Siz biraz daha geç gidersiniz ama sizin daha uzun kalma ihtimaliniz daha yüksekmişEşim yazılıda 18.olmuştu mülakatla 89.olmuş geriletmisler nezaman gitmek nasip olur aceba