- 9 Ekim 2010
- 2.101
- 728
-
- Konu Sahibi misss_girl
teşekkür ederim canımm başka arkadaşlarda beğenince dahada mutlu oluyorummÇok güzel şeyler almışsin sağlıklı güzel günlerde kullanmak dileğiyle
Teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsuncanım terliklerine bayıldım ne kadar güzeller öylegüle güle aşk dolu günlerde kullan kuzum
tatlım nerden aldın benim ikisine de acil ihtiyacım var tam istediğim gibi :)
tatlım nerden aldın benim ikisine de acil ihtiyacım var tam istediğim gibi :)
Eki Görüntüle 1551268 neoflam seramik tencerem
teşekkürler canım bakayım hemen :)Misss girl ün yerine ben cevap vereyim canım ☺ English home ürünleri bunlar internet sitesinden de magazalarından da bulabilirsin stoklarında varsa eger
teşekkür ederim canım ama bu tarz tencereleri her marka çıkardı ama başka markalardada bulabilirsn biev karaca vsvs... ben morhipodan aldm canım başka sitelerdede bulabilirisin 150 üstüne 30 tl indirim vardı 125 geldi bana çok iyi oldutencerene bayıldım markası neoflam mı hiç duymadım internetten alınabiliyor mu bir de... Güle güle kullan canım
Eki Görüntüle 1554658 Eki Görüntüle 1554659 Eki Görüntüle 1554660 Eki Görüntüle 1554663 Eki Görüntüle 1554664 Eki Görüntüle 1554666 kızzlarr pasta tabağı ve çay fincanı alacağım sizce hangisini tercih edeyim karar veremiyorum yardımcı olursanız sevinirim..
ayyy sağol canım benimm aslında pembeye daha yakınım ama biraz destek bekliyorum sanırım:)ay hepsi birbirinden güzel açıkçasıama nacizane tavsiyem en alttaki birçok kişide var, mor da fazla baskın gibi geldi. ben olsam ortadaki pembişi alırdım çok soft ve sevimli
sağol canım ya seninde beğenmene çok sevindim...bencede pembiş olan güzel cnm