~misss_girl'ün yeni başlayan çeyiz heyecanı~

canım öncelikle tüm aldıklarını güle güle kullan bi çok zevkimiz ortak aldıklarını çok beğendim:KK66: ben de bu yaz hazırlıklara başlamayı düşünüyorum burayı takip ediyorum fikir edinmek için iş alışverişe gelince kesin çıkmaza girip kararsız kalıcam biliyorum :KK17:
pasta takımını çok beğendim markası ne acaba?
bir de bende korkmazın verteks tencere setini düşünüyodum sende görünce tekrar hoşuma gitti güzel günlerde kullan inşallah mutlulukla:)

aldıklarının hepsi çok güzel, iyi günlerde mutlulukla kullan inşallah özellikle pasta takımına bayıldım bernardo sanırım. bende aynı takımı düşünüyorum. kaça aldın acaba?

canım öncelikle tüm aldıklarını güle güle kullan bi çok zevkimiz ortak aldıklarını çok beğendim:KK66: ben de bu yaz hazırlıklara başlamayı düşünüyorum burayı takip ediyorum fikir edinmek için iş alışverişe gelince kesin çıkmaza girip kararsız kalıcam biliyorum :KK17:
pasta takımını çok beğendim markası ne acaba?
bir de bende korkmazın verteks tencere setini düşünüyodum sende görünce tekrar hoşuma gitti güzel günlerde kullan inşallah mutlulukla:)
çok mutlu oldum ya gerçekten birileri aldıklarını beğenince insan daha birr seviniyor özeniyor:) biranönce başlamalısın bence eğer seneye düğün varsa benim 2 aya düğünüm var ama halen eksiklerim var maddi anlamdada bittim artık:) biraz daha erken başlasaydım maddi yönden daha iyi olurdu:)
benim tencerem rosanna diye geçiyor verteks serisinden mi bilmiyorum tencereleri mi beğeniyorum birde yemek takımımla takım gibi oldular...hangi pasta takımını sordn

pembeli grili olan 6lı pasta tabakların var ya onu sormuştum canım fiyatı ve markasını:)
evet seneye yaza düşünüyoruz bu yüzden bu yaz yavaş yavaş başlayayım maddi anlamda da yavaştan öderim diyorum
o kadar seçenek var ki ama ben dediğim gibi senin cıvıl cıvıl seçimlerini beğendim :KK39:
beğenilince mutlu olunur tabi de, beğenmeyenler olsa da moralini hiiiç bozma herkesin kendi zevki sonuçta, herkese sorunca insanın aklı da karışıyor beğendiğimi direkt alıcam sanırım bu süreçte :)):KK48:

pembeli grili olan 6lı pasta tabakların var ya onu sormuştum canım fiyatı ve markasını:)
evet seneye yaza düşünüyoruz bu yüzden bu yaz yavaş yavaş başlayayım maddi anlamda da yavaştan öderim diyorum
o kadar seçenek var ki ama ben dediğim gibi senin cıvıl cıvıl seçimlerini beğendim :KK39:
beğenilince mutlu olunur tabi de, beğenmeyenler olsa da moralini hiiiç bozma herkesin kendi zevki sonuçta, herkese sorunca insanın aklı da karışıyor beğendiğimi direkt alıcam sanırım bu süreçte :)):KK48:
aynen canım yavaş yavaş alırsın tekrar tekrar çokk teşekkür ederimm:KK200:
keramikanın canım o taakım 4 lü set halinde oluyor 30 tl istersen 2 takım alrsın 8li yaparsn

aldıklarının hepsi çok güzel, iyi günlerde mutlulukla kullan inşallah özellikle pasta takımına bayıldım bernardo sanırım. bende aynı takımı düşünüyorum. kaça aldın acaba?
çokkkk teşekkür ederim canım mutlu ettin beni:KK200: evet bernardonun ben sadece pasta takımını aldım o setin 6lı fiatı 110 tl filandı sanırım tam hatırlayamayacağım ama o civardaydı...

çokkkk teşekkür ederim canım mutlu ettin beni:KK200: evet bernardonun ben sadece pasta takımını aldım o setin 6lı fiatı 110 tl filandı sanırım tam hatırlayamayacağım ama o civardaydı...

yeni başladım sayılır bende daha birsürü eksiğim var ve 6 ay içinde tamamlamam gerek neyseki burada sizleri takip edip yardım almaya çalışıyorum. keyifli ama zor işmiş yahu

12c3ee4b-b38a-45be-b8cf-34d720d67b0d.jpg
7532c191-247d-462e-9e14-6262ebf33d90.jpg
50ec7d26-6acf-4f22-9997-17940eac0f01.jpg
yeni cicileerim fotoğraftakinden daha güzeller:KK200:

Allah güle güle, mutlulukla kullanmayı nasip etsin :KK200:

Çok güzeller, özellikle nevresim hastası olarak nevresimlerine bayıldığımı belirtmek isterimm :KK23:

X