- 25 Haziran 2011
- 4.767
- 6.211
-
- Konu Sahibi misss_girl
bu canım benmkıKaraca monalisaxi bulamadm canim buraya fotografni kysna evet sade modasi gecmeyecek bir model.
aynı g,bi ne farkı var bununbu canım benmkıEki Görüntüle 1514999
kenardakı cızgılerın kalınlgıı ve mdelı farklı cnmaynı g,bi ne farkı var bunun
çatal bıçk takımını nasıl aldınkenardakı cızgılerın kalınlgıı ve mdelı farklı cnm
bu modelide görmüştüm bu modelde çok güzel
evet bence karacanın modellerı genel olarakg uzel zaten sade ve sık hem fıyattlarıda uygun dgerlerıne grebu modelide görmüştüm bu modelde çok güzel
evet canım gerçekten sade ve şık ben çok zor karar veermiştim aslında hatta çok da içime sinmemişti ama şimdi başkalarındada gördükçe daha çok hoşuma gidiyor içime siniyor...evet bence karacanın modellerı genel olarakg uzel zaten sade ve sık hem fıyattlarıda uygun dgerlerıne gre
ıcıne sınsın bence cok guzel senınkıde hem modası gecmez hem pıysaya gre fıyatı ugun hemde bıcok seyle kombınlıyebılcegın bısey mısafr yemek takımına 3 bın vermektense uygun alıp kalanına daha farklı seyler almayı terch ederm kı oylede yaptım :)evet canım gerçekten sade ve şık ben çok zor karar veermiştim aslında hatta çok da içime sinmemişti ama şimdi başkalarındada gördükçe daha çok hoşuma gidiyor içime siniyor...
yok canım kim almış öyle 3 bine yemek takımı? ben 3 bine tencere kahvaltı çatal bıçak yemek takımı setimi tamamladmıcıne sınsın bence cok guzel senınkıde hem modası gecmez hem pıysaya gre fıyatı ugun hemde bıcok seyle kombınlıyebılcegın bısey mısafr yemek takımına 3 bın vermektense uygun alıp kalanına daha farklı seyler almayı terch ederm kı oylede yaptım :)
teşekkürlerrrr...hep birlikte güzel günlerde kullanalımBornoz takimimiz ayni benimki lilasi guzel gunlerde kullanin
ilk resimdeki nevresimin cok guzel gule gule kullan
teşekkür ederim canım ama gerçekte fotodaki gibi canlı durmuyor maalesef renkleri...ilk resimdeki nevresimin cok guzel gule gule kullan
teşekkürler ccanım...harikaaaa
Markafoniden ganimetlerim 100liraya geldi anneler günü indiriminden yaşasın pijama çılgınlığı:))
bayıldımmm pijamalarına canım güle güle giyy