~misss_girl'ün yeni başlayan çeyiz heyecanı~

Herşeyin çok güzel iyi günlerde kullanman dileğiyle.
Sana bir sorum olcaktı. İlk paylaştıgın 2 nevresim hakkında. İkisi de karaca home dimi. Cok begeniyorum internette gördüğüm için sadece fotograflardaki gibimi renkleri kalitesi bunu cok merak ediyorum etrafımda alan da yok sana sormayı deniyim dedim cnm cok begeniyorum eger bilgi edinemezsem alıp görücem artık

merhabaaa canım aldıklarının hemen hemen hepsini çoook sevdim çok zevkli seçimler güzel günlerde kullan :)
tencere setin rosanna bende onu alacağım muhtemelen aylardır başka beğendiğim çıkmadı çünkü, birde aklmda aryıldız flamingo var ama aryıldızın da mağazası yok hiç..
fissler tencerenin modelini ve neden o modele karar verdiğini sorabilirmiyim?
birdeee pijama markalarını merak ettim çok tatlılar :)

evet ikiside Karaca ama ilkinin renkleri göründüğü gibi canlı değil açıkçası ben Karaca'dan çok memnun kalmadim nevresimde taç markayı oneririm

Tencerelerimden çok memnunum Korkmaz kalitesi tartisilmaz zaten düdüklü marka olarak kesinlikle fissler 10dakikada kuru fasulye yapıyorum neden bu modeli sectigimi hatrlamyrm pijamalarimin markası hays keainlikle tavsiye ederm yine☺

Fissler konusunda bende netim :) annem yıllar once almış çeyizime, şuan bir arkadasım alacak ondan sordum modelini :) Tencerelerinden memnun olmana çok sevindim hem çelik saplı hemde renkli sapları var o beni cezbediyor. Altındada bakır şerit koymuşlar oda çok güzel, ama tasarım olarak sağların biraz daha ince olmasını tercih ederdim daha kibar yapardı. Hays pijama öylemii, Hays ı çok görüyorum nette ama kalitesinden hiç emin olamıyordum, kısaca şöyle sorayım, çekiyor mu? diz yeri yapıyomu :))))
çoook teşekkürederim bilgilendirmen için :)

evet ikiside Karaca ama ilkinin renkleri göründüğü gibi canlı değil açıkçası ben Karaca'dan çok memnun kalmadim nevresimde taç markayı oneririm
2 nevresim aldım henüz. İkisi de taç. Karaca home da kaliteli diye duydum ama. İlk mavi olan resimdeki gibi değilse tabi vazgecerim.. cunku bayıldım o canlı mavi renge. Diğerini canlı gördüm cok hoş cidden o renk :) ne kadara almıştın mavi olanı çalıkuşu model olanı yani

Rosanna serisi bnm TencerelerM. Yok ne cekme ne dizlenme alırsan eğer kumasindan elini değdrsigin an anliyosun normalde pahalı biraz ama ben çok uyguna denk getirmiştim sitesinden uygun ararsan siyah incinin pijamari çok güzel desenleri

Hatırlamıyorum canım ama yine söylüyorum karacayi çok begenmedm ben

Outlet bölümüne bak yazliklari al smdi. Smdi baktım sitesine bitane bldm yine kendime 40liraya☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…