-
- Konu Sahibi misss_girl
Eki Görüntüle 1508765 6lı pasta takımım...
çok mutlu oldum ya gerçekten birileri aldıklarını beğenince insan daha birr seviniyor özeniyor:) biranönce başlamalısın bence eğer seneye düğün varsa benim 2 aya düğünüm var ama halen eksiklerim var maddi anlamdada bittim artık:) biraz daha erken başlasaydım maddi yönden daha iyi olurdu:)canım öncelikle tüm aldıklarını güle güle kullan bi çok zevkimiz ortak aldıklarını çok beğendimben de bu yaz hazırlıklara başlamayı düşünüyorum burayı takip ediyorum fikir edinmek için iş alışverişe gelince kesin çıkmaza girip kararsız kalıcam biliyorum
pasta takımını çok beğendim markası ne acaba?
bir de bende korkmazın verteks tencere setini düşünüyodum sende görünce tekrar hoşuma gitti güzel günlerde kullan inşallah mutlulukla:)
çok teşekkür ederim canımugur getırsın ınsallah ıyı gunlerde kullan :)
aynen canım yavaş yavaş alırsın tekrar tekrar çokk teşekkür ederimmpembeli grili olan 6lı pasta tabakların var ya onu sormuştum canım fiyatı ve markasını:)
evet seneye yaza düşünüyoruz bu yüzden bu yaz yavaş yavaş başlayayım maddi anlamda da yavaştan öderim diyorum
o kadar seçenek var ki ama ben dediğim gibi senin cıvıl cıvıl seçimlerini beğendim
beğenilince mutlu olunur tabi de, beğenmeyenler olsa da moralini hiiiç bozma herkesin kendi zevki sonuçta, herkese sorunca insanın aklı da karışıyor beğendiğimi direkt alıcam sanırım bu süreçte :))
çokkkk teşekkür ederim canım mutlu ettin benialdıklarının hepsi çok güzel, iyi günlerde mutlulukla kullan inşallah özellikle pasta takımına bayıldım bernardo sanırım. bende aynı takımı düşünüyorum. kaça aldın acaba?
çokkkk teşekkür ederim canım mutlu ettin benievet bernardonun ben sadece pasta takımını aldım o setin 6lı fiatı 110 tl filandı sanırım tam hatırlayamayacağım ama o civardaydı...
hayırlı olsun canım hızlanman lazm senin:) aynen çok keyifli ve zorr:)yeni başladım sayılır bende daha birsürü eksiğim var ve 6 ay içinde tamamlamam gerek neyseki burada sizleri takip edip yardım almaya çalışıyorum. keyifli ama zor işmiş yahu
teşekkür ederim canım....canım güle güle kullan yeni cicilerini
Canım bunların markası pink&more mu? çok güzeller mutlu günlerde kullanEki Görüntüle 1563480 Eki Görüntüle 1563481 Eki Görüntüle 1563482 yeni cicileerim fotoğraftakinden daha güzeller
evet canım pink&more ...teşşekkür ederim dediğim gibi gerçekte çok daha güzeller....Canım bunların markası pink&more mu? çok güzeller mutlu günlerde kullan