kafam karışmış ne demek hiç bişi anlamadımm yaaaa bende malum döneme girdimama olmadım allah öküz iştahı vermiş gece gündüz yiyorum destekk verin banaaaaa bişiler yapın
kuzumm yaaaa yok valla manda iştahı+öküz iştahı=seda iştahı
bugün üç dilim kepek ekmeği ve yumurda yedim. bir kupa yeşil çay ve funda çayı karışımı içtimikiyüz step adımı ve yirmi duvar şınavı çektim sabah sporum tamamdır:)
ya topic taşınmış ekim abla söylemese bulamıcaktım
geldim ama kendimi boşladım bu aralar
pazartesiden itibaren daha karalı olcam inş yardımlarınızla
canlarım benim yaptığımız hareketlerle 76 olan kilom 75 düşmüş okadar çok sevindimki anlatamam..
bildiğiniz gibi çok fazla bir diyet yapmıyorum ama hareketlerimiz çooookk işe yaramış yaa yaşasıınnnn holeeeyy :)
günaydııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım ailemmmmm sizleri çook seviyorummmmm ya evet dersane başaldı derslere asılıyorum stersde yediriyor sanırım bana iş yeride çok yoğun harektsizliğimi orası telafi ediyor bu aralar mesai yede kaldığım oluyor ve ben yaklaşık bazen 6-7 saat ayakta koşturuyorummm ekim ablacım tamam bi daha öle demicem ama napıyım ya dün erkek arkadaşımda dedi ne çok yiyorsun bıraktın kendini dedi verdiğin kiloları alacksınnn dedii şişmanlamanı istemiyorum dedi bu kilolar hep onun yüzünden beni tavlamak için pastaneleri talıcıları önüme sererdii ben 59 kiloydum oldum 3 ayda 75 kilo sonra o zayıfladı ben kaldımm üsdü beniii bende kötü kötü baktımm dedim şu hastalığım bitsin ben yapacağımı biliyorum sana görürsün dedim içimden ama şu inceltici kremmimi sürüyorum malm gün olup bitsede bi ölçülenecem
anobisim ben tartıya çıkamıyorumm yaa kesin acayip bişiçıkacak korkuyorum
buzdolabına dediğini yapacamm çünkü gece yemelerim başaldıı benimm yaaaa buzdolabından nefet ediyorummm
birde bu işyerindeki,ler bana uysaaaaaa
canlarım benim yaptığımız hareketlerle 76 olan kilom 75 düşmüş okadar çok sevindimki anlatamam..
bildiğiniz gibi çok fazla bir diyet yapmıyorum ama hareketlerimiz çooookk işe yaramış yaa yaşasıınnnn holeeeyy :)
canim benim cok sevindimmm tatlimmm
nasil ne kadar yaptin>gunde kac kez kac saat calistin aletle tatlim