selammm amöa kimseyok zannımca bugün başlayamadım ama yarın sirkeli suyum az kalan bir hapım vardı ona başklıyorum elma yemeğe devam ablacım senindediğin çayı yaopacam inceltici kremimi sürecem akşmalrıda dersaneye gitmezde eve gelirsem 40çöpü yapacam kararlıyım azimliyim incelcem ya istemeye geldiklerinde yuvarlak bişi olarak çıkmak istemiyorum malum günde bitti zaten
bende diyorum ben ben 65 e düşmüşüm:)
yaa kızlar pes etmek yoookkk
iki gündür acayip duruşmalarım var yorgunluktan ölmek üzereyim
ama pes etmicez tam gaz devaaamm
Günaydınlar nasılsınız hanımlar opuyorumnanaktan
Gece bi susamışım kiii kurumuş dilim damağım gözümü açtığımda hemen koştum su içtim :kedi: su içmekten korkarsam olucağı bu tabi kaydirigubbakcemile3
yok tatlım almadım daha, bu ay çok masraf çıktı alamazdım zaten :1ninca: Kenara köşeye atabilirsem almayı düşünüyorum iştahımı güzel kesmişti özellikle akşamları...
ne güzeldir ya 65 e düşmek hihoyyyt
ameliyatlı olmasan 65 göbek at derdim senin yerine ben atarımdelikafadulden
hereket hareket hareket
yeni hedefimiz haftada yarım kilo olsun
Günaydınlar nasılsınız hanımlar opuyorumnanaktan
Gece bi susamışım kiii kurumuş dilim damağım gözümü açtığımda hemen koştum su içtim :kedi: su içmekten korkarsam olucağı bu tabi kaydirigubbakcemile3
yok tatlım almadım daha, bu ay çok masraf çıktı alamazdım zaten :1ninca: Kenara köşeye atabilirsem almayı düşünüyorum iştahımı güzel kesmişti özellikle akşamları...
ne güzeldir ya 65 e düşmek hihoyyyt
he he valla mutlu oldum ablacım şubata kadar 3 5 versem daha kiloluyum demeyeceğim şimdiden mide düzleşti gibi az göbeğim kaldı :kedi:
ekim ablaammmm vercez ha gayret :)
seninde zayıflama hikayeni okuruz inş :)
ya bu arada ben yine bi hap kullanma şeyine girdim arkadaş aldı iplik gibi oldu CADIARZU
acep banada yararmı diye düşünüyom :1ninca:
ay ben sabah geç kaldım kremimimi bile sürmedim sadece greyfurt suyu ve sirkeli suyumu içitim bir dilim ekemkle ne yersem artık öğlende ayıptır söylemesi azıcık balık yedim ekemksiz çayın şekerinide 1 e düşürdüm hiç tat almıyorumm yaa
ekim ablaammmm vercez ha gayret :)
seninde zayıflama hikayeni okuruz inş :)
ya bu arada ben yine bi hap kullanma şeyine girdim arkadaş aldı iplik gibi oldu CADIARZU
acep banada yararmı diye düşünüyom :1ninca: