Mısır Gevreği İle Zayıflanabilir Mi?

niramm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2011
67
0
86
Bolu
kızlar benim okula giderken kahvaltı edecek vaktim olmuyor. Hem kahvaltı amaçlı hem de zayıflama amaçlı mısır gevreği almayı düşünüyorum. Sizce işe yarar mı. Reklamlarda zayıflama amaçlı bahsediliyor ama sizce işe yarar mı kullanan var mı

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.
Keyifli paylaşımlar...

sanmıyorum. sade müsli daha dogru bir tercih olabilir. en guzeli 10 dk erken kalkıp, hazırlanırken yumurta haşlanamız ve akşamdan hazırladığınız light kahvaltılıkları yemeniz. sağlam kahvaltı önemli diyet için. hiçbir diyet listesinde sabah corn flakes görmedim.

ben diyetisyenime bunu sordum, nesfit gibi diyete yönelik olanları kullanabilir miyim diye, kullanabileceğimi ancak mümkünse küçük bir kaseyi sadece ara öğünlerde tüketmemi söylemişti, ana öğün yapmama hafif karşı çıkmıştı. ayrıca yine eti form ürünlerini sormuştum, diyelim bir pakette 10 tane var, yarısı 1 dilim ekmeğine eşit, günlük ekmek limitinden 1 dilimi çıkart demişti.

nesfit in fiyatı bana çok yüksek geldi ayrıca mısır GDO ile özleştiği için çok cazip gelmiyor. yulaf ezmesi alıp kuru meyvelerle destekleye bilirsin

Back
X