Misafirliğe gidince çocuklariyla ilgilenmeyen anneler!!!

Ya sadece otursalar ne orda yatsalar ne? Ki yeni taşınmışlar mecbur kalmışlar, döşeğe de çarşaf sermişler işte gelen giden olacak diye. Ne alakası var temizlik anlayışıyla?

Bize de çocuklu misafir geldi mi ben de asker gibi gezmeye başlıyorum evde çok uyuz edici gerçekten. Millet çocuğuna bir şey yedikten sonra elini yıkaması gerektiğini bile öğretemiyor

Ay ne münasebet ya siz niye bakıp burnunu siliyorsunuz. Kendine güvenmeyen çocuk doğurmasın bi zahmet.

Aynen öyle en çok çocuğa kendisi zarar veriyor, kadın çok alıngan birisiydi asla uyarma tarzı konuşmamız mümkün olmuyordu ki ...

Sizin gorumcenizin yaptığına doğru demiyorum ama ben kuzenime girmiştim kuzenim ikramliklari masaya kurmuştu oğlumu da kucağıma almak zorundaydım çünkü durmuyordu sonra oglum masa örtüsüne çikolatalı pastadan dokmustu çok mahcup olduğum halde o kuzenimin bana bakışlarını hiç unutmuyorum böyle nefret edercesine sonra o oldu Bi daha asla gitmedim bu kadar dert ediyorsanız kimseyi evinize almayın.

Herkesin ayrı misafir ağırlayacağı bir odası olmayabilir. Mesela benim babam tv karşısında uyumayı sevdiği için genelde salonda yatar. Yatak odaları var ama adamın kendi evi istediği yerde yatar.konu sahibinin düzenini bilemeyiz orada yatıyorlar diye gelen çocuklu misafir saldım çayıra mevlam kayıra yapamaz herkes çocuğuna baksın bi zahmet.

Konuyla bağımsız şunu anlamadım,yeni tasinmissiniz neden eşyalar yok?yeni evliyseniz mobilyalar mi gelmedi o kısmı anlamadim

Konuyla bağımsız şunu anlamadım,yeni tasinmissiniz neden eşyalar yok?yeni evliyseniz mobilyalar mi gelmedi o kısmı anlamadim
Yeni evli değiliz, yeni eve taşındık ben almanyadayim ve burda mobilyaların gelmesi uzun sürüyor 1 ay önce sipariş verdik birde Türkiye den gelecek eşyalar o yüzden bir süre mobilyasız idare edeceğiz.

Kullan at alt acma bezleri var ya kirlenir hop çöpe asiri da pratik neden almamış ki haberi vardır bence ikinci cougu cunku
Benim çocuğum var evde bazen koltuğa cikolata surer elmalı eliyle de muhakkak bir yere dokunur ama misafirlikte surekli peşinde olurum hatta genelde ev sahipleri uyarır beni rahat ol biraz diye

Adın temizlik hastasına çıkacak haberin Olsun. Nerden biliyorsun deme bizzat yaşadım. Kendi vurdumduymazliklarini senin titizligine paravan yapacaklar. Cocuk bu, yapar diyorlar. Ulan benim de var çocuğum. Mümkün değil başkasının evinde elinde kraker, bisküvi ayakta dolaştırıp yedirmem. Çikolatalı ellerini duvara, kapı pervazına sürmesine izin vermem. Diyelimki kazara oldu, ev sahibinden önce koşar temizlerim. Sırf böyle sorunlu, umursamaz yakınlarım yüzünden bulunduğum şehirin bir ucuna taşındım. Şimdi yılda bir görüyorum. Ama o bile yetiyor. Bütün yılın acısını bir günde çıkarıyorlar. O yüzden bu bayram arayanlara evde yokum dedim. Halbuki evdeyim ve musaitim ama kendime, onlara degil. Sinir bozucu bir durum, kesinlikle kabul etme evine. Ve yeni taşınmışsın, en başta sınır koy çizgiyi asmasınlar.Sonra toparlayamazsın.

Ben eve yeni taşındım bir kaç gün oluyor, mobilyalari mi sipariş ettik ve gelmesi uzun sürüyor eşyalarım kartonlarda ne nerde tam bilmiyorum kartonladigim şeylerde eski evde, eski evde bana 70 km uzaklıkta daha getiremedik, mesela şöyle düşünün oturma odasında yatak değilde koltuk var, ve koltuğa da insan oturuyor yatıyor yani ha döşek ha koltuk, konu benim misafir ağırladığım yerde yatmam değil ki.

O kadar haklısınız ki, beni gerçekten yakından tanıyanlar bu kız çok temiz hatta hasta felan diyorlar, halbuki çok temiz titiz değilim yeri geliyor evim bazen dağınık günlerce süpürge bile yapamıyorum ama idrar çiş meselesine gelince orda bir dursun herkes, İnanin bana hiç aramiyorlar çiş mi olmuş bilmem ne esirgemiyorlar ya pislikten kendilerini, insanlar aşırı derecede pis oldukları için ben onlara hastalıklı temiz geliyorum, maalesef,

Eminim ki haberi vardır ama temizliği pisliği aramadığı için akıl edememiştir. Yoksa bir görseniz herseyin pratigini araştırır alır eder. İşine geldiği gibi bu zamanda herkes

Haklısınız

Ben olsam yattığım ve çarşaf olan bir yerde misafir ağırlamaz, makul bir dille kırmadan eşyalar gelince alalım sizi derdim. Çocuklar uslu bile olsa hiç hijyenik değil benim içim kaldırmaz ki ben titiz bir insan değilim. Haklı olduğunuz nokta görümcenizin rahatlığı ona ben de uyuz olurdum.

Arkadaşım bana geldi çocuğun altını değişmek için müsaade istedi. Baktım banyoya gidiyor saçmalama klozet önüne mi yatıracaksın çocuğu ben nerede değişiyorsam sende orada orada değiş dedim. Oda da değişti. Bez almayı unutmuşum versene altına sereyim dedi güzelce değişti. Bezini de elinde dışarıdaki konteynıra attı geldi. Asalet başka bişey

Daha yeni evlisiniz,alışırsınız. Biz kıdemli gelinler çocuklara da mecburen bakıyoruz. çocuğun altını değiştireyim diyene hemen bez getiriyorum, döke saça yiyen çocuğu hemen yere sofra bezi serip ortasına oturtuyorum,elini siliyorum vs. Siz de zamanla öylece izlemeyip işi üstleneceksiniz

Ayyy aklıma şey geldi Görümcemdeyken haldır haldır valiz hazırlıyorduk eşimle.
Benim oğlan git görümcemin rujunu al ne yatak koy ne dolap koy hepsinin içinden geç
Ayyy çok utanmıştım. Allah'tan abisinin hatrına bişey dememişti. Enişte beyin sinirleri tavandı ama o zırto herseye sinirleniyor zaten

Bence de pasiflik var. Yeni anne oldugum zamanlarda misafirlikte bebeğimin beziyle dolaşırken napsam napsam diye ev sahibi poşeti kapıp geldi al canım bunun içine at dış kapıya koy, giderken de atarsın dedi. Ohhh dedim ya dünya varmış. Cahillik çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…