Misafirlerim beni delirtecek!

şimdi açık açık sert şekilde söylemezsen seneye yine napar eder sana gelirler ya da annene.ki annene de yazık olur.otel ayarlayalım oraya geçin ben bunlara dayanamıyorum de.

O les ellerinle dokunma bulasiklarima pislik icindesin be kadin derdim ben olsam. Daha beter laflar etmisligim var sevmedigim misafire.

Bence 1 hafta daha idare et bisey deme onlar gidince evi camasir suyuyla dip kose sil.yaptin bi iyilik devamını getir bosver buyukluk sende kalsin.onlarda yaptigi ayipla..

Bende kimsenin bu kadar hatri yok ya, iyi bir sey mi bak bilemedim simdi ben daha ilk bez vakasinda “tatlim yalniz bu evin bazi kurallari var” der sikayet ettigim her seyi tek tek soylerdim.. yani ben kendimi yiyerek tuketecegime millet kakali eliyle tabaklara dokunmaktan cekinsin daha iyi.. bence arkadaslarim gelecek bu hafta, sizi annem agirlayacak de ve yolla.. bir gun daha cekilmez bunlar degil ki hafta..

Ben de daha 2 aylk evliyken amcam esi ve esinin ablasini agirlamistim evimde.Yengem Polonyali tabi dogal.olarak ablasi da.Evime ayakkabilariyla dalmasini mi diyeyim bembeyaz koltuklarima kirli ust basoyla yatmasina mi yoksa krem rengi daha 2 aylik halima havuc suyu dokmesini mi.Hatta bir gun isten geldim onlar evdeydi nasil oldu hala anlamis degilim caydanlik patlamis butun duvarlar mutfak tavan simsiyah cay lekesi boyuyoruz alttan yine kusuyo dusunun.Kendimi odaya kapatip ya da disari atip sinirden hungur hungur agladigimi bilirim.Ben araya halami sokup amcama soyletmistim ve kendine biraz da olsa ceki duzen vermisti kadin.Allah sabir versin ben o ara kafayu yemediysem daha da yemem.Insan kendi evinden soguyor.Kirmadan gucendirmeden araya annenizi sokup uyarabilirsiniz.Arada kuzeniniz var baglar kopmasin.Kimse yanlis anlamasin ama sanirim yurtdisinda yasayanlar bize gore daha rahat

yurt disinda yasayan halamlar aklima geldi. cocuklsr orfa klozet kullandigindan bizim alaturka tuvalete de terlikleri giymeden girerlerdi. ayy ne tiksinirdik. soylesen de yok cocuk anlamazdi halamda asiri umursamazdi. sonra bir dunya tiksine tiksine halilari sil et .

alt degistirme cocugu olanlara genelde tiksinc gelmiyor. bende usengecim oldugum yerde degistiriyorim. bir kere biri dedi erkek cocigu rahat dimi istedigin yerde degistiriyorsun dedi. o an fark ettim ayip oldu sanki diye. oncesinde dusunememistim. ama el yikamasinda hassasim cocugin bezini takarim o elle pijamasini bile goydirmem elimi giydirince yikarim. esim mesela elim degemdiki diyor. islak mendil temizledigi icin pislenmedigini dusunuyor benim zorumla yikiyor. bu konuda herkes ayni hassasiyeti gostermiyir. ama mutfak tezgahina koyması falan o kotu ya. onlar gidince komple temizlik kalcak sanirim sana

Aranızdaki samimiyete bağlı bence biraz. Eğer kadirşinas insanlarsa, sürekli gelip ziyaret ediyorlarsa, düğünde bayramda cenazede geliyorlarsa çekeceksiniz yapacak başka bir şey Yok.
Ama sırf sizi kullanmak için gelip bedavaya yurtdışı tatili olarak görüyorlarsa kovun gitsin. Böyle bi pislikle yaşanmaz. Çok iyi arındırmalısınız evi. Bütün yattıkları yerleri havlularını kaldırın çöpe atın. Mutfak bezini de. Koltukları masaları sandalyeleri 3 er kez sık sık yıkayın. Tabak çanağı 3 kere hiç kullanmadan atın makineye kaldırıp kaldırıp. Banyo paspaslarınk bile kaldırın atın o ne ya midem kalktı resmen. Koltukları silin halıları yıkamaya verin
Hatta evi yakın ya kesin çözüm

Polonyalılar kadar pis insanlar yok 2 sene içlerinde yaşadım büyük abdestlerinde bile tuvalet kağıdı kullanırlar hafta da 1 zorla yıkanırlar buna yaz ayları da dahil

Demedigimizi nereden biliyorsunuz? Yikanmiyor bile haftada bir sadece, onu da 'siz bana pis demek istiyosunuz' diye bizle kavga ederek küfür ederek kabul ediyor.Yiyeckleri poşetle sakliyor. Aklı yerinde değil, doktorun teşhisini reddediyor verdiği ilaçları içmiyor. Bilip bilmeden, basiniza gelmeden ve de en önemlisi konu sahibi olmadığım için beni alintilamayin, iyi forumlar.

Bizde yıllarca yurtdışında ki akraba lara ücretsiz otel tam pansiyon hizmeti verdik gelmemiz Veli nimet gibi davrandılar . Anneme yengem anneanneme bakarken benim kız nişanlısıyla gelecek kv var kokuyor rahat edemezler demiş . Gel demek kolay git demek zor o kadar kişi bekar kızda olmaz

Biz yıllarca eve bir çöp sokamadık yeni aldığımız koltuklar yazın çocukların elleri pisliği leş olur kırılırlar giderdi yeni alsak seneye yine kötü olacak o eşyalarla yaşadık bizi düşünen mi vardı .

Bir hafta için kötü olmaya değmez zaten bi daha ne zaman geleceklerki. Gözlerinizi kapatıp sabredin onlar gidince evi kırklarsınız, sıkmayın canınızı :)

Mutfak tezgahina kakali bez nasil konur ya
Duzgun bir sekilde bez degistirdikten sonra ellerini yikamasini, midenizin bulandigini soyleyin.
Dokunmasin ya boklu eliyle tabak canaga iyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…