Misafirlerim beni delirtecek!

Kadin gayet neseli, gorunen bir seyi yok.
Gorunmeyen bir rahatsizligi var mi bilmiyorum.
Depresyonda olan benim. Resmen cop evde yasiyorum. Mutfagima girmek istemiyorum.
Inanin cocuklara ben uzuluyorum. Kendimce bazen anlatiyorum, dinleyecek gibi oluyolar ama o anne cikip gelince hop her seyi unutuyolar.
Acik acik gidin dicem kuzenimin ve cocuklarin hatrina susuyorum. Ama gercekten dayanilacak sey degil.

Yazık size ...
2-3 gün bi arkadaşınızda kalın.
İş için gidiyorum deyin.
Evden bi şekilde çıksınlar.
Taa buradan ben tiksindim

Kuzeninizin eşi aynı benim kayınvalide gibi, ben çocuğa anlatır gibi anlatıyorum çünkü o kafada olan insanlar neden mutfak tezgahına bebek bezi konmayacağını anlayamıyor. El yıkama huyu da yok. Çok zor, biz aynı evde yaşıyoruz.
Benim KV bamya almış, yıkamadan buzluğa atmış, inanamadım. Donmuş kıymayı çözdürür azını kullanır yine dondurur. Ben mutfağı yasakladım KV’ye
Ama evde temizlik şartını şurtunu bilmeyen olunca insan çok yoruluyor, açık açık söyleyin. Sizin eviniz sizin kurallarınız, bu kadar basit.

Ya belki komik olacak ama 2 gundur bitmek bilmeyen bas agrim,bogaz agrim var.
Resmen hastalandim mikroptan.
Ben kuzenime ya cocuklara yazik,banyosuz olur mu, disardaki kiyafetlerini degistirelim dedim. Bana ne dedi biliyor musunuz ?
Fiona, mikrop da lazim. Oyle buyur cocuklar. Doktorlar da oyle diyor, bagisiklik sistemi icin bunlar gerek sen abartiyorsun.
Saka gibi ya. Saka gibi.

Ne kadar anlayışlısınız ya, vallahi sabrınıza, içinize atma kapasitenize şaştım. Okurken içim şişti. Bir kere iki kere hadi üç kere uyarırım da, valla dördüncü de o b.klu bezi onun kafasına sallarım, evden göndermeme gerek kalmaz, kendileri kaçarak giderler. Hani bazı şeylere elbette tolerans gösterilmeli, anlayışlı olunmalı da, insan misafirliğe gittiği evde uyarılmasına rağmen aynı pisliği devam ettirecek kadar yüzsüzse, kibar olmaya gerek yok böylelerine karşı.

Bir de çocuğa duş almak ister misin diye sorulması enteresan geldi, bunun özgür çocuk yetiştirmek olduğunu düşünüyorlar herhalde. Oysa çocuğa temizliği, bunun sağlık için bir mecburiyet olduğunu öğretememişler. Direkt kovamıyorsanız en azından bir cinnet bir kriz geçirin, kendileri kaçsınlar. =)) Gerçi numara yapmanıza da gerek kalmayacak bu gidişle.

Kendi cahilliğine bahanesi de hazır yani. O lafı çok yanlış anlamış. Çocuklara mikrop da lazım ama çocukları mikrop içinde bırakmak lazım değil. Düzenli duşlarını alsınlar, ellerini yıkasınlar, sonra sokakta oynarken mikropla tanışırlar zaten.
Doktorlar "çocuklarınız istemezse banyo yaptırmayın" mı demiş acaba?
Ay gerçekten uyuz oldum
Kendinize çok dikkat edin ya, iyi beslenin c vitamini alın sürekli bağışıklığınız güçlensin en azından. Bana kalsa direkt kovun ama işte...

Valla annenize gidin birakin evi bence 1 hafta dayanilmaz ...Sonra kadin tutarsiniz..Bir daha da kabul etmeyin ...senede 1 mi geliyorlar..sorumsuz anne baba..

Taharet almiyor sanirim. Afedersin b.klu elle cikmaz ayy midem kalkti oturup kalkıyor heralde. Ya da ellemeden yikiyor elim değmedi diye yıkamıyor. Neyse konu o değil ama 1 hafta daha idare edin ve her seferinde çocuklar disardan gelince en azindan ellerini yikattin alin götürün belki anlarlar. Bez acip kapama durumumda kesinlikle mutfata actirmayin her seferinde gerekirse hatırlatin. Hic dinlemezlerde mahremiyetten dem vurup diğer odaya gönderin. Cok zor durum ama kuzeninde gidin denilmez

Iyy midem kalkti : ( 3 yasindaki cocuk beze kaka yapmamali artik.. bez takmamali bile gunduz vakti.. neyse.. el yikama anne bavada yoksa cocukta hic olmaz.. banyo dedigin nedir ya? Cocuklarin ikisini bir sokuyorum ben yazlari mesela.. boylece bi kerede cikiyo aradan oynayarak yapiyolar banyolarini. Bunlar bildigin pis

kırmak istemediginiz açık... malesef 1 hafta katlanacaksınız... birdaha ki gelişlerinde bir yalan uydurur kabul etmezsiniz... bana garip gelen anneniz anahtarı isterler demiş yuh dedim ... bu kadar yüzsüzlük yapabilecek insanlara laf anlatılmaz hic uğraşmayın... birde hani bir ihtimal onların evine gidecek olursanız tok gidin o kadının elinden kabuklu yumurta yenmez :)

Bazen kendi bir sey hazirliyor.yok ya asla yiyemiyorum yiyemem.

Ben evi bunlara biraksam bilmiyorum artik bu ev nolur.
Kadin her gun yeni bir sey cikariyor.
Bugun ne yapacak da delirecegim diye bakiyorum. Artik o kadar doldum ki sizlere anlattim.
Cok tesekkurler yazdiginiz icin.

Valla annenize gidin birakin evi bence 1 hafta dayanilmaz ...Sonra kadin tutarsiniz..Bir daha da kabul etmeyin ...senede 1 mi geliyorlar..sorumsuz anne baba..
Senede bir geliyorlar.
Yalniz her sene kendi ailesinde kaliyorlardi bu sene ailesi tatilde oldugu icin annemde kalacaklardi. Benim de aklimin ucundan gecmedi bunlarin bu kadar pis oldugu. Davet etmis bulundum.
Ben boyle sorumsuz ebeveyn gormedim gercekten.

ay Allahım kabus gibi
yerinde olsam tüm halıları yerden kaldırırdım
kötü görünmemek adına yalan söylerdim atıyorum işciler gelcek duvarlar boyancak bişeyler değişecek vs vs
pis insan asla değişmez iğrenç ya

Sanırım evinin içine yeterince etmişler zaten.Olan olmuş bi hafta daha dayan artık.

Yani benim de iki cocugum var. Baskasinin evine gidince arkalarindan dolanip dururum. Bezi mutfakta degistirmek ve tezgaha birakmak nedir ya. Aboo..yani cocuk bu bazen kendini disarda yere atiyor. Ama disarda öyle gezdikten sonra yikanip temiz giydirilmeli tabi. Bir daha tezgaha biraksa alin bezi yattigi yere yastiginin üstüne koyun. Kavgaysa kavga. Yaptigi igrenc yani. Kuzeninizi de uyarin. Bizde yurtdisindayiz ama baskasina rahatsizlik vermeyelim diye imkan buldukca otele gideriz.

ya kibarca gönder. sizi ağırlamaktan çok memnun kaldım ancak alışkın olmadığım için ben biraz yoruldum.
hem annemde sizi misafir etmek istiyor.
gelecek hafta onunla kalırsanız benim için çok iyi olur deyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…