Bende yakında hastalık olursunuz tiksinmekten diyecektim ki olmuşsunuz bile. Çocuklar iyi mikrop kapmıyor. 3 yaşında ki oğlum bile elini yıkamadan çıkmaz tuvalettenYa belki komik olacak ama 2 gundur bitmek bilmeyen bas agrim,bogaz agrim var.
Resmen hastalandim mikroptan.
Ben kuzenime ya cocuklara yazik,banyosuz olur mu, disardaki kiyafetlerini degistirelim dedim. Bana ne dedi biliyor musunuz ?
Fiona, mikrop da lazim. Oyle buyur cocuklar. Doktorlar da oyle diyor, bagisiklik sistemi icin bunlar gerek sen abartiyorsun.
Saka gibi ya. Saka gibi.
Yazan oldu mu blmiyorum ama"evi böcek bastı,ilaçlatacağım de,sal çayıraInanin hep soyluyorum.
Yapma,oyle olmaz. Bak soyle yapalim vs.
Yok ya kadin bana misin demiyor.
Ya belki komik olacak ama 2 gundur bitmek bilmeyen bas agrim,bogaz agrim var.
Resmen hastalandim mikroptan.
Ben kuzenime ya cocuklara yazik,banyosuz olur mu, disardaki kiyafetlerini degistirelim dedim. Bana ne dedi biliyor musunuz ?
Fiona, mikrop da lazim. Oyle buyur cocuklar. Doktorlar da oyle diyor, bagisiklik sistemi icin bunlar gerek sen abartiyorsun.
Saka gibi ya. Saka gibi.
Vallahi ben de tırlattım burada,desin ki konu sahibi,bir tezgaha yiyeceğimiz şeyleri koyarız,siz de öyle yapıyorsunuz galibaKırmadan göndermenin bir yolu yok görünen o ki,
ya sabredip misafirdir, sayılı gün; ara bozmaya değmez diyecek ve kuzenler gittikten sonra evi çamaşır suyu, boraks, dettol filan yıkayacaksınız; ya da her türlü tepkiyi göze alıp uyarıların dozunu arttıracaksınız.
Mesela tezgah üzerine yazı bırakmak: Buraya çocuk bezi koyulmaz.
Dış kapıdan girişe: Üzerinizi değiştirip yıkanın.
Tarzı.
Ev sizin, kurallar sizin, millet bkunda yaşamaya alışık olabilir kendilerini bağlar ve fakat sizin evde sizin temizlik kurallarınıza riayet edecekler, beğenmeyen de bkunu ora bura rahat saçabileceği bi otele gitsin.
Tezgah üzerinde uyarılarıma rağmen sürekli bez görsem, tabağın birine bezi koyar yemekte servis ederim artık yani. (Biraz deli olmak iyidir)
Kendı aılesının evınde kalsalarmıs hazır ev de bosmus. Ortalık bencil kaynıyor ya annemin evi dolu olsa bıle gıdıp baska yerde kalmam.Senede bir geliyorlar.
Yalniz her sene kendi ailesinde kaliyorlardi bu sene ailesi tatilde oldugu icin annemde kalacaklardi. Benim de aklimin ucundan gecmedi bunlarin bu kadar pis oldugu. Davet etmis bulundum.
Ben boyle sorumsuz ebeveyn gormedim gercekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?