- 12 Mayıs 2016
- 1.698
- 2.965
- 63
- Konu Sahibi mermaid2608
-
1 haziranda gelmeleri sart mi? 3 haziranda gelsinler :)
Komsun varsa sehpa rica et, sayi fazla sonucta tabak cay derken lazim olur.
Canim al konserve bezelye, karıştır tursu mayonez misir istersen makarnada ekle...
Al kozlenmis patlican, suzme yogurtla karistir
Kozlenmis kırmızı biber al
Semizotu al suzme yogurtla karistir..
En hizli bunlari yapiyorum ben :)
Kisir, kek..
Dondurulmus kiymali-ispanakli boregi var pinar in tadini sevdim ben :)
darkmore en sevdigimiz sey olan misafir konusunda benden cikan bu kadar baaak
Sonra da misafir bdv'a konu oluyor. :)Aynen ya bi samimiyet vardı. Birde mısır patlat tamam. Şimdi 10 çeşit. Zaten misafir gelene kadar yoruluyosun stres sıkıntı. Hiç bişey anlamıyosun. Katılıyorum
Cocuk da mi varYok çocuklar dahil değil.herkes gelirse 17 yetişkin, 4 yada 5 çocuk oluyor ama çocuklar 4 yaşında falan
Ben genelde 5 çeşit 2 tatlı 2 tuzlu birde salata. Fazlası yenmiyo bence. akşam çat kapı gelenede evde ne varsa :) ama gerçekten yorucu.O stres beni olduruyo resmen.bende 10 cesitten asagisini yapamiyorum.huyum batsin.
Haklisin o kadar yorulunca misafirden de tad alamiyosun.en guzeli ani olan en azindan ne hazirliycam derdi yokBen genelde 5 çeşit 2 tatlı 2 tuzlu birde salata. Fazlası yenmiyo bence. akşam çat kapı gelenede evde ne varsa :) ama gerçekten yorucu.
Herkes yerde rahat edebilecek mi :) şahsen benim bacaklarım uyuşuyo :))
3 haziranda okul gezisi var. 5 Haziran gecesine ksdsr yokum. Pazartesi de1 haziranda gelmeleri sart mi? 3 haziranda gelsinler :)
Canim al konserve bezelye, karıştır tursu mayonez misir istersen makarnada ekle...
Al kozlenmis patlican, suzme yogurtla karistir
Kozlenmis kırmızı biber al
Semizotu al suzme yogurtla karistir..
En hizli bunlari yapiyorum ben :)
Kisir, kek..
Dondurulmus kiymali-ispanakli boregi var pinar in tadini sevdim ben :)
darkmore en sevdigimiz sey olan misafir konusunda benden cikan bu kadar baaak
Muhteşem bir öneri ben yazacaktım ama gerek kalmamış.Mutfak masasını salonda uygun yere koyup üzerini ikramlıklarınla doldurabilirsin herkes istediğini alabilir böylelikle.
Biz buralı değiliz yani akraba kimseMuhteşem bir öneri ben yazacaktım ama gerek kalmamış.
Kısa ve net.....
Ayrıca konu sahibine söyleyeyim milföy dondurulmuş hamur olduğundan tekrar dondurulmaz piştikten sonra dondurursan ısıttığında mahvolur bence milföyü ya unut yada aynı gün yap.
Ayrıca....
İmkanınız varsa bir komşu bir kardeş vs onlara anahtar verip evi siz gelmeden 1 gün önce yani 29 mayısta temizletsinler cam çerçeve yoksa 80 liraya temizliyorlar.
Geldiğinde ise hem dinlenmiş olursun hemde ikramlıkları kendin yaparsın. İnternette çok makul zahmetsiz uygun fiyata tarifler var oradan bakarak kendin yap.
Çünkü evi kimin temizlediği anlaşılmaz ama damak tadı ve lezzet bence daha önemli. Sipariş verdiğin yerin ikramlıklarının lezzeti hijyeni garantimi?
Ben lezzet konusunda asla riske girmezdim.
Şayet evini emanet edecek kimsen yoksa geldikten sonra yani 31 mayısta temizlikçiyi kendin al sende öte yandan ikramlıklarınla ilgilen.
Benim fikrim böyle canım.
Sen nasıl istersen canım ben sadece nacizhane fikrimi beyan etmiştim.Biz buralı değiliz yani akraba kimse
Yok.Bir de benim çok fazla yemek Vs yeteneğim yok.yani eminin orası benden daha iyi yapıyordır.
Okuldan bayan öğretmenler geliyor. Hep beraber gün yapıyorlar.birbirlerine hep öyle gidip geliyorlar.ben günde değilim ama iki üç kere gittim.yıllardır aynı okuldayız hiç davet etmedim.bir kerede ben davet edeyim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?