• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafirim gelecek

Bence gayet zengin duruyor menü. Bunun yanında güler yüz samimiyet hoş sohbet de olur misafirlerinde rahat ederse mis gibi olur...
stres yapma... Bu arada nereye yaptırıyosun?

Fazla çeşit olsun istiyorsan önceden kurabiye poğaça yapıp buzluga koyabilirsin milföy pisirilip konulmaz ama mutfakta tabaklarini hazırlayıp servis etmek daha mantikli , herkesin evinin düzeni farklıdır servis masada hazırlayıp da olur tabaklara hazırlayıp da olur sıkıntı olucani sanmıyorum kolay gelsin şimdiden
Teşekkür ederim. Bakalım rezil etmem umarım

Bence gayet zengin duruyor menü. Bunun yanında güler yüz samimiyet hoş sohbet de olur misafirlerinde rahat ederse mis gibi olur...
stres yapma... Bu arada nereye yaptırıyosun?
Ben Karadeniz deyim. Tesadüfen buldum.küçük bir il.ebruli tatlar diye bir yer

Tabaklar küçük tatlı tabağı ise bu yiyecekleri sığdırmak biraz zor olabilir.
Ama yapacak birşey yok, herkesin evi, düzeni, eşyası farklı, hiç gocunmayın.sığmazsa önce tuzluları alır, sonra tatlıya geçerler aynı tabakta..

Mutfak masasına dizin yiyecekleri, tabakları, self servis, isteyen istediğini alsın, geçsin koltuklara.
2şerli 3erli kullanırlar sehpaları, varsa koltuk kenarlarını.
Misafirler kimler, samimiyet derecesi nedir bilmem ama, ortama göre alır tabağını yere bile oturur insan, ne olacak yani:kk77::super:

Niye 15 kişi aynı anda geliyo. Yarısı da sonra gelsin. Kim geliyo merak ettim

Tabaklar küçük tatlı tabağı ise bu yiyecekleri sığdırmak biraz zor olabilir.
Ama yapacak birşey yok, herkesin evi, düzeni, eşyası farklı, hiç gocunmayın.sığmazsa önce tuzluları alır, sonra tatlıya geçerler aynı tabakta..

Mutfak masasına dizin yiyecekleri, tabakları, self servis, isteyen istediğini alsın, geçsin koltuklara.
2şerli 3erli kullanırlar sehpaları, varsa koltuk kenarlarını.
Misafirler kimler, samimiyet derecesi nedir bilmem ama, ortama göre alır tabağını yere bile oturur insan, ne olacak yani:kk77::super:
Misafirler okuldan öğretmen arkadaşlar ama ayıplamazlar yani.dediğiniz gibş olacak mecbur

Niye 15 kişi aynı anda geliyo. Yarısı da sonra gelsin. Kim geliyo merak ettim
Okuldan bayan öğretmenler geliyor. Hep beraber gün yapıyorlar.birbirlerine hep öyle gidip geliyorlar.ben günde değilim ama iki üç kere gittim.yıllardır aynı okuldayız hiç davet etmedim.bir kerede ben davet edeyim dedim.

Ay ne demek onu bunu yemem. Bir de bunlar çıktı. Eskiden söylenmezdi böyle şeyler ev sahibi tasa etmesin diye. Şimdi önceden sipariş verir gibi. Restaurant' a geldiklerini sanıyorlar.
Zaten birbirimizi biliyoruz.Önceden söylemiyorlar da herkes özen gösteriyor işte

Okuldan bayan öğretmenler geliyor. Hep beraber gün yapıyorlar.birbirlerine hep öyle gidip geliyorlar.ben günde değilim ama iki üç kere gittim.yıllardır aynı okuldayız hiç davet etmedim.bir kerede ben davet edeyim dedim.
Çok kişi. Bu sayı çocuklarla beraber mi

Zaten birbirimizi biliyoruz.Önceden söylemiyorlar da herkes özen gösteriyor işte
Yok arkadaşım öyle değil işte. Eskiden tabakta birşey kalınca. Çok doydum yiyemedim falan derdik. Çaktırmazdık. Şimdi dereotu yemem, tuzsuz yetim, sarımsak sevmem diyor millet. Genel olarak yani alışkanlıklar değişti. O zaman da ancak 10 çeşit yetiyor. Eskiden çaya akşama gelene petit beurre bisküvi konurdu. Onlar insan değildi sanırım.

Yok arkadaşım öyle değil işte. Eskiden tabakta birşey kalınca. Çok doydum yiyemedim falan derdik. Çaktırmazdık. Şimdi dereotu yemem, tuzsuz yetim, sarımsak sevmem diyor millet. Genel olarak yani alışkanlıklar değişti. O zaman da ancak 10 çeşit yetiyor. Eskiden çaya akşama gelene petit beurre bisküvi konurdu. Onlar insan değildi sanırım.
Orası doğru. Şimdi gerçekten memnun etmek zor insanları. Varsın doymadan gitsinler.zaten amaç sohbet muhabbet. Yalnız 15 kişiyle sohbet de olmuyor ki.herkes ayrı havada

Ben bilemedim ki.onlar 7-10 çeşit yapmışlardı.bi de meyve tabağı peynir tabağı kuruyemiş tabağı vardı.karatay yapan var, soğan yemeyen var, peynir yemeyen var, tatlı yemeyen var.
Kotek yiyen var, zikkim yiyen var tovbe estagfurullah ;) sen 5 cesitle yetin, begenmeyen yemesin
Ayyy misafir demeyin bana valla gozlerim karariyo artikkk;)

Aynen ya bi samimiyet vardı. Birde mısır patlat tamam. Şimdi 10 çeşit. Zaten misafir gelene kadar yoruluyosun stres sıkıntı. Hiç bişey anlamıyosun. Katılıyorum

Yok çocuklar dahil değil.herkes gelirse 17 yetişkin, 4 yada 5 çocuk oluyor ama çocuklar 4 yaşında falan
Bence hiç güzel bi ortam değil. Kalabalıkta yediğin içtiğin konuştuğun anlaşılmaz. Kafa şişmekten başka bişey değil gibi geldi.

Cok haklisin.ben biseyi sevmesem bile soylemiyorum.ayip denen bisey var.begenmiyosan baska bisey ye.yok illa soyleyip ev sahibini strese sokuyolar

Menu cok hos gorunuyo.icin rahat etmeyecekse yanina bi iki kurabiye pogaca cesidi koy tamamdir

1 haziranda gelmeleri sart mi? 3 haziranda gelsinler :)

Canim al konserve bezelye, karıştır tursu mayonez misir istersen makarnada ekle...
Al kozlenmis patlican, suzme yogurtla karistir
Kozlenmis kırmızı biber al
Semizotu al suzme yogurtla karistir..
En hizli bunlari yapiyorum ben :)

Kisir, kek..

Dondurulmus kiymali-ispanakli boregi var pinar in tadini sevdim ben :)

darkmore darkmore en sevdigimiz sey olan misafir konusunda benden cikan bu kadar baaak :KK55:

Aynen ya bi samimiyet vardı. Birde mısır patlat tamam. Şimdi 10 çeşit. Zaten misafir gelene kadar yoruluyosun stres sıkıntı. Hiç bişey anlamıyosun. Katılıyorum
O stres beni olduruyo resmen.bende 10 cesitten asagisini yapamiyorum.huyum batsin.

Back
X