• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafirim gelecek

1 haziranda gelmeleri sart mi? 3 haziranda gelsinler :)
Komsun varsa sehpa rica et, sayi fazla sonucta tabak cay derken lazim olur.
Canim al konserve bezelye, karıştır tursu mayonez misir istersen makarnada ekle...
Al kozlenmis patlican, suzme yogurtla karistir
Kozlenmis kırmızı biber al
Semizotu al suzme yogurtla karistir..
En hizli bunlari yapiyorum ben :)

Kisir, kek..

Dondurulmus kiymali-ispanakli boregi var pinar in tadini sevdim ben :)

darkmore darkmore en sevdigimiz sey olan misafir konusunda benden cikan bu kadar baaak :KK55:

İftar a mı geliyor misafirler, bence iftarda zaten fazla yenmiyor çeşidin yeterli, oturulacak yere açık büfe kur hoş olur herkes istediğini alır canım

Menü yeterli bence.. Eğer imkanın varsa büyük boy pasta tabağı alırsan daha rahat olur ikram açısından,hem her zaman da lazım oluyor o tabaklar sonrası için de..Masanı salona koyarsın hazırlarsın herkes istediği gibi alır.sehpaları 2 kişi kullanır,sehpa yetmezse ellerinde tutarlar çok sorun olacağını düşünmüyorum.Sadece küçük tabaklarla zor olabilir, tuzluyu al sonra kalk tatlıyı al falan..çok da sıkıntı yapma az buçuk samimiyet varsa onlarda yardımcı olur atlatırsın :KK24:

bencede gerek yok 5 ceşit yeter ama az geliyosa sana hazır al canım borek çeşitleri olur tatlı çeşidi olur sana kalmış
bunun temizliği var hazırlığı var birde onunla uğraşma derim

Uzun yer sofrası şark usülü herkes çöksün ciddiyim
İki sofra yay üzerine naylon örtü kaşıkları çatalları bardakları ekmekleri diz, sürahileri atıştırmalıkları salataları dörde paylaştır. Sıcak yemekleri ve tabakları yanına al herkes oturunca elden ele dağıtılır zaten.
Sonra saz ve türkü eşliğinde sofrayı beraberce toplarsınız.

Bence de büyük servis tabağı alin durum varsa veya samimi bir komşu filan varsa ondan rica edebilirsiniz ;)

Böylelikle tatlıları tatlı tabağına da koyabilirler.

Bence mutfak masasına açın, arkadaşların dediği gibi. Çocuklara da yere örtü rahat oluyor, hiç tarzım olmasa da kalabalıkta başka çare kalmıyor.

Sehpa sorun olmaz herkesin 10 tane zigonu yok zaten, yettiğince...

İkram olarak da yeterli bence ama hazır kuru pasta alabilirsin pastaneden, kurabiye olarak. Veya pastanelerde çok güzel kabarık kekler oluyor. Öyle birşey veya tuzlu susamlı çubuklar oluyor yine pastanelerde...

O stres beni olduruyo resmen.bende 10 cesitten asagisini yapamiyorum.huyum batsin.
Ben genelde 5 çeşit 2 tatlı 2 tuzlu birde salata. Fazlası yenmiyo bence. akşam çat kapı gelenede evde ne varsa :) ama gerçekten yorucu.

Ben genelde 5 çeşit 2 tatlı 2 tuzlu birde salata. Fazlası yenmiyo bence. akşam çat kapı gelenede evde ne varsa :) ama gerçekten yorucu.
Haklisin o kadar yorulunca misafirden de tad alamiyosun.en guzeli ani olan en azindan ne hazirliycam derdi yok

Ama sizi tebrik ediyorum bu konuda. Biz çalışan ama cumartesi pazar evde olan bi bayana akşam çaya gitmek istedik. Sadece 4 kişi. Kabul etmedi. ( Hamileymiş ondan ). Misafiri kabul etmeyen insanlarda var

1 haziranda gelmeleri sart mi? 3 haziranda gelsinler :)

Canim al konserve bezelye, karıştır tursu mayonez misir istersen makarnada ekle...
Al kozlenmis patlican, suzme yogurtla karistir
Kozlenmis kırmızı biber al
Semizotu al suzme yogurtla karistir..
En hizli bunlari yapiyorum ben :)

Kisir, kek..

Dondurulmus kiymali-ispanakli boregi var pinar in tadini sevdim ben :)

darkmore darkmore en sevdigimiz sey olan misafir konusunda benden cikan bu kadar baaak :KK55:
3 haziranda okul gezisi var. 5 Haziran gecesine ksdsr yokum. Pazartesi de
Ramazan zaten

Ramazan değil o gün.Aslında kendileri hep büyük masalsrs koymuşlardı.bende sorun masa yokluğu oldu. Son kararımız şöyle Aynen fotoğraftakiler yanına sarımsaklı yoğurtlu hazır mantı, önceden yapılmış mozaik pasta ve dondurma, bir de hazır milföy kurabiyeleri var ya küçük küçük onlardan.Karşık turşu koyarım. Mutfak masasına dizeceğim. Bol tabak.İsteyen yerde yesin,isteyen sehpada, isteyen balkonda

Mutfak masasını salonda uygun yere koyup üzerini ikramlıklarınla doldurabilirsin herkes istediğini alabilir böylelikle.
Muhteşem bir öneri ben yazacaktım ama gerek kalmamış.
Kısa ve net.....
Ayrıca konu sahibine söyleyeyim milföy dondurulmuş hamur olduğundan tekrar dondurulmaz piştikten sonra dondurursan ısıttığında mahvolur bence milföyü ya unut yada aynı gün yap.
Ayrıca....
İmkanınız varsa bir komşu bir kardeş vs onlara anahtar verip evi siz gelmeden 1 gün önce yani 29 mayısta temizletsinler cam çerçeve yoksa 80 liraya temizliyorlar.
Geldiğinde ise hem dinlenmiş olursun hemde ikramlıkları kendin yaparsın. İnternette çok makul zahmetsiz uygun fiyata tarifler var oradan bakarak kendin yap.
Çünkü evi kimin temizlediği anlaşılmaz ama damak tadı ve lezzet bence daha önemli. Sipariş verdiğin yerin ikramlıklarının lezzeti hijyeni garantimi?
Ben lezzet konusunda asla riske girmezdim.
Şayet evini emanet edecek kimsen yoksa geldikten sonra yani 31 mayısta temizlikçiyi kendin al sende öte yandan ikramlıklarınla ilgilen.
Benim fikrim böyle canım.

Muhteşem bir öneri ben yazacaktım ama gerek kalmamış.
Kısa ve net.....
Ayrıca konu sahibine söyleyeyim milföy dondurulmuş hamur olduğundan tekrar dondurulmaz piştikten sonra dondurursan ısıttığında mahvolur bence milföyü ya unut yada aynı gün yap.
Ayrıca....
İmkanınız varsa bir komşu bir kardeş vs onlara anahtar verip evi siz gelmeden 1 gün önce yani 29 mayısta temizletsinler cam çerçeve yoksa 80 liraya temizliyorlar.
Geldiğinde ise hem dinlenmiş olursun hemde ikramlıkları kendin yaparsın. İnternette çok makul zahmetsiz uygun fiyata tarifler var oradan bakarak kendin yap.
Çünkü evi kimin temizlediği anlaşılmaz ama damak tadı ve lezzet bence daha önemli. Sipariş verdiğin yerin ikramlıklarının lezzeti hijyeni garantimi?
Ben lezzet konusunda asla riske girmezdim.
Şayet evini emanet edecek kimsen yoksa geldikten sonra yani 31 mayısta temizlikçiyi kendin al sende öte yandan ikramlıklarınla ilgilen.
Benim fikrim böyle canım.
Biz buralı değiliz yani akraba kimse
Yok.Bir de benim çok fazla yemek Vs yeteneğim yok.yani eminin orası benden daha iyi yapıyordır.

Biz buralı değiliz yani akraba kimse
Yok.Bir de benim çok fazla yemek Vs yeteneğim yok.yani eminin orası benden daha iyi yapıyordır.
Sen nasıl istersen canım ben sadece nacizhane fikrimi beyan etmiştim.
Eminim sizde çok leziz ikramlıklar yaparsınız inşaAllah vakti zamanınız olunca birgün denemeler yapın derim.
Kolay gelsin.

Okuldan bayan öğretmenler geliyor. Hep beraber gün yapıyorlar.birbirlerine hep öyle gidip geliyorlar.ben günde değilim ama iki üç kere gittim.yıllardır aynı okuldayız hiç davet etmedim.bir kerede ben davet edeyim dedim.

Bence onlar 10 cesit yaptilarsa siz de ekleyin birkac sey daha sarma havuc mezesi vb olabilir

Back
X