- 16 Ekim 2015
- 2.860
- 2.429
- 133
- 43
- Konu Sahibi mermaid2608
-
Peki masadan alan koltuğa mı otursun. Koltuğa oturunca tabağı çayı nereye koysun. Biz buralı değiliz, misafir olmaz bizde.o yüzden herşey az sayıda.4 sandalye var evde.4 zigon. Kafamda deli sorular yanşHic kasma
Birgun once tatilden dönüyorsaniz kimse birsey beklemesin bir zahmet
Mutfak masasini salona alin ikramliklari koy herkes ne istiyosa alsin
15 kisiye servis yapilmaz
Zaten yola çıkıyoruz hemen yani önceden de vaktim yok. Hazır bişey bulursam alacağım mutlaka. Beni ikramlıklardan çok ikram yolu bunalttı. Sandalye masa tabak sehpa dert oldu. Bir de tatlı tuzlu tabağı ayrı mı oluyor? Benim tabaklar minik pasta tabağı. Onlar tuzludan sonra tatlı tabağı çıkardılarBence beş çeşit yeterli, yetmez diyorsan hazır şeyler al. Yoldan geleceksin zaten yazık bi de uğraşma. Dondurucuya poğaça, börek atabilirsin ısıtınca yeni pismiş gibi olur. Sarma da yapabilirsin.
Resim yüklemeye çalıştım olmadı sanırım. Aslında istediğiniz herşeyi yapıyorlar.ben şöyle seçtim.güllü cupcake, patatesli gökkuşağı salata,peynirli papatya poğaça,yine patatesli değişik bir börek,üzeri meyve parfeli sütlü tatlı yada meyveli turta.bu arada çeşidi 6 yaparsam 150 tl oluyor.5 çeşit ne söylesenizde ona göre yorum yapsak. Ivır zıvır şeylerse 10 çeşitte olsa göz doldurmaz.
Evet güzel görünüyorlar. İnşallah tatları da öyledir. Biraz şans işi olacak. Milföy, mozaik pasta, mantı arasında kaldım. Bir de dondurma koyabilirim yanlarınaBunlar göze Fazlasıyla hitap ediyor. Tatlarındanda eminseniz başka birşey yapmayın. Meyve ikram edin çay faslı bitince. Mutfak salon birse mutfak masasına koyun herşeyi. Selfservis olsun. Herkes herşeyi yemiyor madem istediklerini alırlar böylece. Ortaya sehpaları koyun. Tabağını alan onları kullanır zaten. İçecek çeşitleri olsun. Çayla yetinmeyin. Sizde milföyden börek yapın illa yapmak istiyorsanız. Kolay olur ama tazeyken yemeniz lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?