• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafirim gelecek

mermaid2608

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
2.860
2.429
133
43
1 Haziranda yaklaşık 15 kişi gelecek. Ve biz 30 mayısta kısa bir tatilden döneceğiz.Yani temizliği ancak yetiştiririm.bir ikram yeri buldum 15 kişilik 5 çeşit 120 tl.ona yaptıracağım ama kendim de eklemem lazım. Milföyden külah yapıp içine peynir doldurmak istiyorum. Önceden yapıp buzlukta saklasam olur mu? Pişirip mi pişirmeden mi saklanır milföy. Başka öyle kolay ama hoş minik atıştırmalık neler var? Bir de ben 15 kişiye nasıl servis yapacağım. Masam yok.sadece mutfak masam var.ellerşne tabak versem 4 tane zigon var.orta sehpa da yok.herkes istediğinş alsın istiyorum tabaklarına. Tabaklarım küçük bu arada. Mutfak salon bir evde.fikir verir misiniz

bu bahsettiğin 5 çeşit ne tatmin edici şeylerse yeterli
masan yoksa mutfakta tabak hazırlarsın sehpada yenir
şimdiden stres yapmışsın okdar takma geçer gider

Ayrıca 5 çeşit yaptıracakmışsınız zaten kendinizin ekstra yapması fazla olmaz mı?o_O

Ben bilemedim ki.onlar 7-10 çeşit yapmışlardı.bi de meyve tabağı peynir tabağı kuruyemiş tabağı vardı.karatay yapan var, soğan yemeyen var, peynir yemeyen var, tatlı yemeyen var.

Hic kasma
Birgun once tatilden dönüyorsaniz kimse birsey beklemesin bir zahmet
Mutfak masasini salona alin ikramliklari koy herkes ne istiyosa alsin
15 kisiye servis yapilmaz
Peki masadan alan koltuğa mı otursun. Koltuğa oturunca tabağı çayı nereye koysun. Biz buralı değiliz, misafir olmaz bizde.o yüzden herşey az sayıda.4 sandalye var evde.4 zigon. Kafamda deli sorular yanş

Bir takım daha mı zigon alayım.salonda masa için hiç yer yok.mutfakta masaya koysam tabakları falan oradan alıp otursalar ayıp olur mu? Neticede kapı yok arada

Bence beş çeşit yeterli, yetmez diyorsan hazır şeyler al. Yoldan geleceksin zaten yazık bi de uğraşma. Dondurucuya poğaça, börek atabilirsin ısıtınca yeni pismiş gibi olur. Sarma da yapabilirsin.

5 çeşit ne olacak? Tatmin edici bir menüyse kendini yormana gerek yok.
Mutfak ve salon birse masaya ikramlıkları diz self servis olsun o zaman.

Zaten
Bence beş çeşit yeterli, yetmez diyorsan hazır şeyler al. Yoldan geleceksin zaten yazık bi de uğraşma. Dondurucuya poğaça, börek atabilirsin ısıtınca yeni pismiş gibi olur. Sarma da yapabilirsin.
Zaten yola çıkıyoruz hemen yani önceden de vaktim yok. Hazır bişey bulursam alacağım mutlaka. Beni ikramlıklardan çok ikram yolu bunalttı. Sandalye masa tabak sehpa dert oldu. Bir de tatlı tuzlu tabağı ayrı mı oluyor? Benim tabaklar minik pasta tabağı. Onlar tuzludan sonra tatlı tabağı çıkardılar

5 çeşit ne söylesenizde ona göre yorum yapsak. Ivır zıvır şeylerse 10 çeşitte olsa göz doldurmaz.

FB_IMG_1463121815579.webp
FB_IMG_1463383290700.webp

5 çeşit ne söylesenizde ona göre yorum yapsak. Ivır zıvır şeylerse 10 çeşitte olsa göz doldurmaz.
Resim yüklemeye çalıştım olmadı sanırım. Aslında istediğiniz herşeyi yapıyorlar.ben şöyle seçtim.güllü cupcake, patatesli gökkuşağı salata,peynirli papatya poğaça,yine patatesli değişik bir börek,üzeri meyve parfeli sütlü tatlı yada meyveli turta.bu arada çeşidi 6 yaparsam 150 tl oluyor.

Bunlar göze Fazlasıyla hitap ediyor. Tatlarındanda eminseniz başka birşey yapmayın. Meyve ikram edin çay faslı bitince. Mutfak salon birse mutfak masasına koyun herşeyi. Selfservis olsun. Herkes herşeyi yemiyor madem istediklerini alırlar böylece. Ortaya sehpaları koyun. Tabağını alan onları kullanır zaten. İçecek çeşitleri olsun. Çayla yetinmeyin. Sizde milföyden börek yapın illa yapmak istiyorsanız. Kolay olur ama tazeyken yemeniz lazım.

Fazla çeşit olsun istiyorsan önceden kurabiye poğaça yapıp buzluga koyabilirsin milföy pisirilip konulmaz ama mutfakta tabaklarini hazırlayıp servis etmek daha mantikli , herkesin evinin düzeni farklıdır servis masada hazırlayıp da olur tabaklara hazırlayıp da olur sıkıntı olucani sanmıyorum kolay gelsin şimdiden

Bunlar göze Fazlasıyla hitap ediyor. Tatlarındanda eminseniz başka birşey yapmayın. Meyve ikram edin çay faslı bitince. Mutfak salon birse mutfak masasına koyun herşeyi. Selfservis olsun. Herkes herşeyi yemiyor madem istediklerini alırlar böylece. Ortaya sehpaları koyun. Tabağını alan onları kullanır zaten. İçecek çeşitleri olsun. Çayla yetinmeyin. Sizde milföyden börek yapın illa yapmak istiyorsanız. Kolay olur ama tazeyken yemeniz lazım.
Evet güzel görünüyorlar. İnşallah tatları da öyledir. Biraz şans işi olacak. Milföy, mozaik pasta, mantı arasında kaldım. Bir de dondurma koyabilirim yanlarına

Back
X