- 22 Nisan 2015
- 2.139
- 1.517
- 48
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Aziz Nesin in misafirleri sınıflandıran öyküsünü okusanız bayılırsınız.Güldür güldür programındabu konuyu iişlemişlerdi çekilir şey değil gerçekten dusunuyorum da.
o halde esim gunduz evde o yuzden madem aksam eslerle birlikte bekliyorum gelin deyin ve cevap hakki sunmayin. Baska da yolu yok gibi atlatmaninEsime soyledim.tabi oda hak veriyor..
Gecen hafta dediginizi yaptim ektim.
Bide benim esim haftasonu evde calismiyor..haftasonu icin kizlar tolanacakmis eslerde aksam gelecekmis..dusunmuyorlarki esimi nereye yolluyim.
Planim var dedim.bugun yarin gelecekler...
Dediginiz gibi eziyetten baska birsey degil
Ben olsam hiiic çekemem gerçi calisiyorum ama sıkıntılı bu durumlar bence direk söyle ya da bahaneler bahanelertUzun zamandir rahatsiz oldugum bir konu var.esimin bir arkadas gurubu var.baya kalabaligiz.iclerinden cocuklu olanlar var.
Neyse bunlardan birinin kurdugu bir sistem var.
Sistem ise sabahtan kadinlar birinin evinde toplaniyor cocuklarda geliyor tabi..aksamda hepsinin esi geliyir.ev oluyor 20 kisi..ve onlarada yemek cay servisi..
Sabahtan kosturmaca basliyor geceye kadar oturuluyor.
Ve ben biktim..yine geleceklermis bende toplanacaklar.cidden yoruldum.
Kadin kadina toplanir konusur aksam gidilir.yada aksam caya yemege gelinir..
Ben cogu arkadasimla bu sekilde gorusurum.
Ama bu grup bana stres veriyir.hepside iyi insanlar.ama bu dusuncesizliklikleri beni yoruyor...
Sabah kahvalti ogle yemek aksam yemek..tum gun kosturmaca.
Ya birde evim ufak benim...curcuna tikis tikis...
Sirf iyi olduklari icin katlaniyorum...sizce bu durumu kirmadan nasil duzeltebilirim.
Daha oncede yazdim.ben daha once ya kahvaltiya katildim yalniz.yada aksam esimle caya yemege.kimsede sabahtan aksama kadar durmam isim gucum var ayrica kimsedende sogutmak istemem kendimiZaten nadir geliyorlarmis ...
Sizde arkadaslarda öyle agirlaniyormusun? Yani sabahtan aksama oturuyormusun?
Sabah kahvalti hatirlayip, disardan bi kek alip lahmacun pide yaptirsanuz aksam yemegi icin?
Sabahtan aksama kadar olurmuymus musafir
Misafir istemiyor degilim.zaten ben sik katilmiyorum.katildigimdada ya sabah gittim aksam esim aldi dondum.yada aksam esimle katildimEvet tamam zorda siz gitmezseniz onlarda gelmez misafir istemiyorsaniz sizde gitmiyceksiniz
Bu defa ben ayarlayacagim.herkesi toplayip ona gidecegim..sacmaladigini bide o tadsin.Neden kendi evinde yapmiyor. Bu seferde sen onun evine topla git belki sizin neler cektiginizi anlar.
Cokerticem insallah..hadi bismillahBu sistem çökmeli bence buna can mı dayanır?
Aynen yap canım hem fikir kendisinden çıksın hem de evine almasın.Bu defa ben ayarlayacagim.herkesi toplayip ona gidecegim..sacmaladigini bide o tadsin.
Birde ne evine aldi nede geldiginde yerinden kalkar garip bi tip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?