• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafir

Ne kadar iyi olursa olsun ben bir insanla 2 saatten fazla beraber otursam, muhabbet etsem sıkılırım. Hele ki onca Kişiyi düşünemiyorum bile.
Evin işi, yorgunluğu, masrafı bir yana beni bayar böyle muhabbetler.
Ciddi hasta olurum yorgunluktan ve baş ağrısından.
O Yüzden hiç baştan kalkışmazdım bu işlere ben.
Yerinizde olsam açıkca kaldıramadığımı söylerdim,onlar da istiyorlarsa saatleri daha az tutmalı.

Mangal mi:)
O olmazda pide tarzi birsey yaptiralim diyor esim bu defa kolay olur.
2 ada bir tamam ama o gun cile gibi geliyor.neden buna mecburmuyuz.
Guzel gececek bir gunu stres haline getiriyorlar
Biz de yapıyoruz bu tür toplantılar ve aynen kalabalık
Dediğin gibi kızları seviyorum ve yoruldum da konmuyor. ..genelde cumartesi buluşuyoruz ertesi gün yatacagimi bilmek mutlu ediyo
Bazı şeyleri ayrı günlerde hazırlayıp at dolaba
Kek,dilim patates,köfte, börek vs
Salata meze tursu tarzını da hazır al dışardan
Ben çok boş vaktim olursa peceteleri bile bikaç gün önceden katlayip hazırlıyorum :-)

Çok tuhaf ya. Çocuklu bir insan başkasının evinde sabahtan geceye kadar nasıl rahat edebiliyor anlamadım. Ben kızımla maksimum 2 saat oturuyorum bir yerde ki karıştırmaz etmez ama uykusu yemeği vs düzeni bozulur. Bu insanlar nasıl rahat ediyor?
Bence ufak bahaneler bulup bu grupla ilişkinizi kesin. Çok anlamsız yani böyle saatler süren misafirlik yada dışarda etkinlik planlayın.

Bu insanlar tum gun baskasinin evinde oturmaktan sikilmiyor mu ? Kendimi dusundum de sıkilirim ben ya.Insan tuvalete gitmek istese gidemez bile kalabalikta.Hele ev ufaksa cok kotu insan toparlayamaz o kalabalikta evi.Sadece aksam yemegine falan gelseler daha iyi.

Bi yanlis anlasilma olmus:KK66:
Hergun degil iste ayda bir yada iki ayda bir.sira felanda yok kafalari kimde oturmak istiyorsa sabahtan kadin ve cocuklarla baslanir maratona..gece kahve ikramina kadar devam eder....

Neyse 2 ayda bir de olsa 6 ayda bir de olsa ben sıkılırım, hasta olurum, başedemem...

Bi yanlis anlasilma olmus:KK66:
Hergun degil iste ayda bir yada iki ayda bir.sira felanda yok kafalari kimde oturmak istiyorsa sabahtan kadin ve cocuklarla baslanir maratona..gece kahve ikramina kadar devam eder....

Peki bu insanların arkadaşlıklarını seviyor ve önemsiyor musunuz ? Bu mecburi ziyaretler olmasa onların birini veya birkaçını görmek , aramak , buluşmak ister misiniz ? Yoksa sadece eşinizin arkadaş çevresi oldukları için katlanıyor musunuz ?

ne adam gibi sohbet edilir ne de yemek yenir.,Özel bir gün olmadıktan sonra bu tip toplanmalar bana çok manasız gelir.Hele bir de çocuklar varsa seyreyle cümbüşü.Kırılsınlar başka yolu yok kafam kaldırmıyor deyin.

Önceden hepsini arayıp mazeretinizden dolayı hepsini sabahtan değil de gece çaya aldığınız zaman: "Arkadaşlar biz eşimle yeni bir sistem kurduk. Hafta sonları sabahtan akşama beraber şunu şunu yapıyoruz veya bazen de bunu bunu yapıyoruz. Ay çok güzel oluyor. Size de tavsiye ederim. O yüzden biz sistemin akşam yemeğinden sonraki çay kısmına yetişebileceğiz. Bize de çaya bekleriz" diyebilirsiniz.

Umarım hafta içi gelmiyorlardır. Aile içi kurduğunuz sistem dolayısıyla onların sisteminin sadece 3. aşamasına katılabilmenize bir şey diyemezler. Hayır bizim sisteme uyacaksınız, karı koca sistem kuramazsınız diyen çıkmaz herhalde. Kolay gelsin.

Peki bu insanların arkadaşlıklarını seviyor ve önemsiyor musunuz ? Bu mecburi ziyaretler olmasa onların birini veya birkaçını görmek , aramak , buluşmak ister misiniz ? Yoksa sadece eşinizin arkadaş çevresi oldukları için katlanıyor musunuz ?
Yani iclerinden bikaciyla iyiyim.disarda ozel bulusuyoruz.ama bu toplantiyida kafalarina gore duzenliyorlar.
..esimin cocukluk arkadaslari...yok sayamam asla.
Su sistem olmasa gul gibi gecinip gidicez

Senin ev 20 kişi için ufak yalnız cidden.
Bi de üç öğün yemek nedir allasen, hadi kahvaltı ettin, öğle yemeği nedir yani, bütün gün evdesin zaten, kıtlıktan çıkmış gibi.
Bence şeyyap, bi daha gelelim dediklerinde sabah bi işinolsun senin. Ama kronik bi iş yani, bikursa yazıldığını, spora başladığını falan söyle. Akşam gelin en iyisi falan de.
Bunun dışında her türlü alınırlar bence.

Önceden hepsini arayıp mazeretinizden dolayı hepsini sabahtan değil de gece çaya aldığınız zaman: "Arkadaşlar biz eşimle yeni bir sistem kurduk. Hafta sonları sabahtan akşama beraber şunu şunu yapıyoruz veya bazen de bunu bunu yapıyoruz. Ay çok güzel oluyor. Size de tavsiye ederim. O yüzden biz sistemin akşam yemeğinden sonraki çay kısmına yetişebileceğiz. Bize de çaya bekleriz" diyebilirsiniz.

Umarım hafta içi gelmiyorlardır. Aile içi kurduğunuz sistem dolayısıyla onların sisteminin sadece 3. aşamasına katılabilmenize bir şey diyemezler. Hayır bizim sisteme uyacaksınız, karı koca sistem kuramazsınız diyen çıkmaz herhalde. Kolay gelsin.
Ben daha once bu misafitlik olayin(sabahtan aksama kadar olan)3 defa katildim.
Birinde yalnzca esimle aksam yemegine.
Birinde yalnizca caya.
Birinde yalnizla tek basima kahvaltiya.aksam evime geldim.

Back
X