- Konu Sahibi ManzaramDeniz
Kendi eviniz gibi rahatınıza bakın derim onlara. Bir şey isteyen olduğunda da sen yabancı mısın kalk al derdim ben.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslinda iclerinden birine bu durumun hepimiz icin zor oldugunu soyledim ama bisey degismedi.esimde hazir pide alir dagtriz diyor birdaha yemekle ugrasma.Sorması var mı arkadaşım?
Sen böyle misafirler gidince hasta olup yatsan eşin de kıyamaz şu misafir olayına el atar bence.
Niye böyle kendini yiyip bitiriyorsun ki?
bence açık açık soyle. Sadece akşama musaidim falan diyyeNereye kadar diyecegim...valla sikici bi durum.cok yakinlar.eslerde iyi.ayni sistemi kendileride yapiyor.
Benim birde dez avantajim evim ufak.mutfagim cok ufak..hersey ust uste yigiliyor.ayni anda 2 kisi calisamiyor o kadar kullanissiz.buda beni strese sokuyor.
Aksam gelin caya basim ustune
Bi yanlis anlasilma olmus
Hergun degil iste ayda bir yada iki ayda bir.sira felanda yok kafalari kimde oturmak istiyorsa sabahtan kadin ve cocuklarla baslanir maratona..gece kahve ikramina kadar devam eder....
Yani iclerinden bikaciyla iyiyim.disarda ozel bulusuyoruz.ama bu toplantiyida kafalarina gore duzenliyorlar.
..esimin cocukluk arkadaslari...yok sayamam asla.
Su sistem olmasa gul gibi gecinip gidicez
ben de hoşlanmamYa var ya şu misafirden hoşlanmayan bir tek ben miyim diye düşünüyorum. Evin düzeni komple karışıyor onlarla beraber. Bir de yüzsüzse o zaman tam oluyor. Ben 23 yaşındayım ama bazı yönlerimle 10 yaşındaki çocuktan farksızım, odamdaki herhangi bir nesneye dokunulmasından, laptobum ve tabletimle uğraşılmasından, abur cuburlarımın yenilmesinden hoşlanmıyorum arkadaş. Ne her geldiğinde hadi git sorunlu ablan oyun açsın, sorunlu ablanın zulasını patlatalım diye yolluyorsun yanıma canavarını! Şimdi bekarım, annemin misafiri bir şey diyemiyorum da ileride naparım bilmiyorum. Gelene gelme denir mi, gelince evi yıkmadan gönderilir mi ben de çare bulamadım yani. Bir de alıngan oluyorlar ki öfff.
En kisa zamanda bu durumu konusacagim.bi omur ugrasamam bu sacma siatemle..ve bunuda baslatan arkadas daha kendi evinde ayni sistemi uygulamadi..ancak baskasinin evinde toplanip organizasyon yapiyorCanım geldiklerinde sohbet esnasında kibar bir dile sorsan kızlar sizin için zor olmuyormu bu sistem,sabahtan akşama kadar,siz nasıl baş ediyosunuz,bunu sadece bir akşam yemeğine yada çayınamı çevirsek acaba benim enerjim çok düşüyo ve sohbetlere katılamıyorum,gibi bir konuşma yapsanız nasıl olur acaba,belki içlerinden bazılarıda şikayetçidir ve dile getiremiyordur siz açsanız konuyu belki dillenirler size katılırlar,yani sabahtan akşama çoluklu çocuklu kalabalık zor,ve ben ilk defa böyle toplanmayı duyuyorum.Olmadı geldiklerinde iş bölümü yapın güzel bir dille sen şunu yaparmısın,sen bunu yaparmısın diye,belki iş yükünüz hafifler daha rahat geçer,yani bu sistemin yapılandırılması lazım...
En kisa zamanda bu durumu konusacagim.bi omur ugrasamam bu sacma siatemle..ve bunuda baslatan arkadas daha kendi evinde ayni sistemi uygulamadi..ancak baskasinin evinde toplanip organizasyon yapiyor
Ya var ya şu misafirden hoşlanmayan bir tek ben miyim diye düşünüyorum. Evin düzeni komple karışıyor onlarla beraber. Bir de yüzsüzse o zaman tam oluyor. Ben 23 yaşındayım ama bazı yönlerimle 10 yaşındaki çocuktan farksızım, odamdaki herhangi bir nesneye dokunulmasından, laptobum ve tabletimle uğraşılmasından, abur cuburlarımın yenilmesinden hoşlanmıyorum arkadaş. Ne her geldiğinde hadi git sorunlu ablan oyun açsın, sorunlu ablanın zulasını patlatalım diye yolluyorsun yanıma canavarını! Şimdi bekarım, annemin misafiri bir şey diyemiyorum da ileride naparım bilmiyorum. Gelene gelme denir mi, gelince evi yıkmadan gönderilir mi ben de çare bulamadım yani. Bir de alıngan oluyorlar ki öfff.
çok uyanıkmış oEn kisa zamanda bu durumu konusacagim.bi omur ugrasamam bu sacma siatemle..ve bunuda baslatan arkadas daha kendi evinde ayni sistemi uygulamadi..ancak baskasinin evinde toplanip organizasyon yapiyor
O zaman bir daha ki buluşmayı bu organizasyonu ortaya atan uyaniğın evinde yapın.size geldiklerinde haftaya sizdeyiz diye emrivaki yapın görsün nasıl olduğunu, hatta yaninizda cocuklu bir yakininizi da getirinEn kisa zamanda bu durumu konusacagim.bi omur ugrasamam bu sacma siatemle..ve bunuda baslatan arkadas daha kendi evinde ayni sistemi uygulamadi..ancak baskasinin evinde toplanip organizasyon yapiyor