• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafir

Okurken bile içim şişti ya. Kahvaltı, öğlen yemeği, akşam yemeği, bulaşık, hazırlık, çay servisi, çocuk çocuk curcuna, öh...

Akşam yemeği bile onca kalabalığa fazla, hayat zor artık insanlar çalışıyor, boş vakitlerini ailelerine harcamak istiyor. Hadi birinden biri olsun, yemek ya da yemek sonrası pasta+çay... Misafiri bende severim ama hizmetçi gibi dolanacaksam, onlar sohbet ederken ben oturamayacaksam ne anlarım.

Ayy konuyu ve yotumlardaki olayları okurken içim şişti.Bu nedir ya hiç gelemem.Konu sahibesi güzel hatun sana tavsiyem bunu düşünerek bile hayatının kıymetli vaktinden harcama.Cümle fazla uzamış koy noktayı bitsin.....NOKTA.......

Benimde evim küçük hiç öyle bişey düşünemiyorum ama sorun eşinde.
hayatta öyle bişeyi kabul etmicemi bilir ki zaten minicik ev düşünür olmıyacağını .
bende kimseye gitmem zaten sabahın köründen geceye kadar :KK12: siz ilk başta kabul etmekle hata etmişsiniz geriside gelmiş şimdi alışmışlar nasıl gelmeyin denir bilemiyorum o_O

Siz onceden gittiyseniz bu sekilde yani sabahtan aksama kadar son kez sizde alin tum arkadaslari ve bundan sonra cagirirlarsa ya gitmeyin ya da ben aksam esimle gelecegim diyip esinizle caya gidin. Herkese bu sekilde giderseniz sira size geldiginde tekrar gunduz isim var aksam caya buyrun gelin demek hic sorun olmaz cunku siz herkese caya gitmis olursunuz sadece sizden beklenen de o yonde olur.

Brunch iyi fikir. Akşama da pide filan verirsiniz. Arada da meyve. Yani böyle bişey keşke hiç olmasa tabi insan birbirinden sıkılır, uykusu gelir böyle sistem batsın. :-)

Benimde evim küçük hiç öyle bişey düşünemiyorum ama sorun eşinde.
hayatta öyle bişeyi kabul etmicemi bilir ki zaten minicik ev düşünür olmıyacağını .
bende kimseye gitmem zaten sabahın köründen geceye kadar :KK12: siz ilk başta kabul etmekle hata etmişsiniz geriside gelmiş şimdi alışmışlar nasıl gelmeyin denir bilemiyorum o_O
Esimde bir kabahat yok canim.bayanlar ayarliyor.sabah geliyorlar aksam eslerinide cagiriyolar

Size geliyorlar madem gelicekleri gun aksami kayinvalide yada onemli bir yerde yemege soz verdiginiz soyleyin.
Ve size geldikden hemen haftasi icin konuyu acin ve o bayana haftayada sana gelelim madem diyin :)

Ayrica o ne oyle yaa pazar gunu size gelmek cok sacma !
Benim esim de pazarlari evde aile haric sadece kadinlari evde falan agirlayamam. Esim evde su isim var yada o gun malum esim dinleniyor derdim..

benim bir cumartesi arkadaslarim gelicekti cok samimiyim yillardir dostuz hepsi bekar..
Konusurken sabah erkenden gelirim oh aksama kadar laklak yapariz dedi aksamda anneme dershanedeyim derim dedi
Gun plan gunune geldiginde dedim ki
Sabah en gec 9da bizde olun esim 8 de gidiyor kahvalti yapariz erkenden gelin ki esim 5 gibi geliyor uzun oturalim dedim..
Esim ozamanlar cmrtesi erken cikiyordu..
Eger ben arkadasima bunu soylemeseydm cok gec saatte gidecekti.. ve bu bana esler olmadigi icin manasiz esimi rahatsiz ederdi..
Hatta sonrasi yine bisey icin gelcekti cumartesi gelemem pazar gelirim diyodu
Sonra cumartesi gelmeyip yarin gelirim dediginde musait olmuyorum pazarlari dedim. Bazi seyleri insanlar dusunemiyor bu benim icin boyle kimine gore yanlis olabilir bana gore boyle.
Esli arkdslarima gittigimde vs aman yemek vs lutfen ugrasma calisiyosn caya gelicez derim. Onlarda oyledir..
Onlar anlamiyosa belli etmek zorundasiniz

Sizde bi degisiklik yapmak istedim diyip "bende toplaniyoruz sonrada cocuklari luna parka goturuyoruZ" deseniz.

Yada hayvanat bahcesi/ akvaryum/ gibi gibi.

Gidersinz kendi cebinizden parayla abur cubur alirsinz. Belki tuzlu kacar ama bari ev temiz kalir o kadr hizmettende kurtulursunuz.

Yada piknik.

Uff bu ne ya tüm gün askersin yani.
Ben gelemem öyle işlere o düzeni bozarım :)
Açık açık canımıza yazık bayanlar. Görüşmenin de b.kunu çıkarmayalım de :D

Uzun zamandir rahatsiz oldugum bir konu var.esimin bir arkadas gurubu var.baya kalabaligiz.iclerinden cocuklu olanlar var.

Neyse bunlardan birinin kurdugu bir sistem var.
Sistem ise sabahtan kadinlar birinin evinde toplaniyor cocuklarda geliyor tabi..aksamda hepsinin esi geliyir.ev oluyor 20 kisi..ve onlarada yemek cay servisi..ım ama
Sabahtan kosturmaca basliyor geceye kadar oturuluyor.
Ve ben biktim..yine geleceklermis bende toplanacaklar.cidden yoruldum.
Kadin kadina toplanir konusur aksam gidilir.yada aksam caya yemege gelinir..
Ben cogu arkadasimla bu sekilde gorusurum.
Ama bu grup bana stres veriyir.hepside iyi insanlar.ama bu dusuncesizliklikleri beni yoruyor...
Sabah kahvalti ogle yemek aksam yemek..tum gun kosturmaca.
Ya birde evim ufak benim...curcuna tikis tikis...
Sirf iyi olduklari icin katlaniyorum...sizce bu durumu kirmadan nasil duzeltebilirim.
evlı degılm mısafr berakettır ama bende gun mun kadın erkek böle seyler sevmıyorum gelırse kapı acarm ama ozel olarak toplanmaam az ınsan cok huzur bence

Sistem nedir ya.. Onlara gore mi hareket edicem

Onlar cagirdigi zaman sadece aksam esiniz ile gidin. Yine sira size geldiginde bir bahane uydurup sadece aksam caya cagirin..anlarlar bir zaman sonra anlamalari lazim

Daha oncede yazdim.ben daha once ya kahvaltiya katildim yalniz.yada aksam esimle caya yemege.kimsede sabahtan aksama kadar durmam isim gucum var ayrica kimsedende sogutmak istemem kendimi

O zaman onlar kendilerini davet ettiginde zamanin olmadigini söyle ... Mesela annenin geliceni, kardesinle sinemaya gidiceni felan uydur ...

Benim de böyle bşr grubum vardı,sabah 8:30 da eşleri işe giderjen bırakırdı dönerken alırdı,neymiş dolmuşla uğraşmasınlar,akşam beylerin de gelip pasta çay yeyip içtiği oluyordu
Sabah gidelecekse adı kahvaltı olsun öğleden sonra işim/kursum felan var dedim
Baya uzun bir süre uğraştım bunlarla ama huylu hıyundan vazgeçmedi,ben de yavaş yavaş çektim kendimi gitmiyorum
Artık

Boylesine misafirlik,ikram,arkadas bulusmasi degil,iskence deniliyor..erkekler rahat tabi...oohh aksam alti yedide gelsinler eve,hazir sofraya otursunlar.ustune cay servisi..haha hihihi...olan ev sahibi kadina oluyor bu arada..insani misafirden sogutur boyle arkadas bulusmasi...

Back
X