Size geliyorlar madem gelicekleri gun aksami kayinvalide yada onemli bir yerde yemege soz verdiginiz soyleyin.
Ve size geldikden hemen haftasi icin konuyu acin ve o bayana haftayada sana gelelim madem diyin :)
Ayrica o ne oyle yaa pazar gunu size gelmek cok sacma !
Benim esim de pazarlari evde aile haric sadece kadinlari evde falan agirlayamam. Esim evde su isim var yada o gun malum esim dinleniyor derdim..
benim bir cumartesi arkadaslarim gelicekti cok samimiyim yillardir dostuz hepsi bekar..
Konusurken sabah erkenden gelirim oh aksama kadar laklak yapariz dedi aksamda anneme dershanedeyim derim dedi
Gun plan gunune geldiginde dedim ki
Sabah en gec 9da bizde olun esim 8 de gidiyor kahvalti yapariz erkenden gelin ki esim 5 gibi geliyor uzun oturalim dedim..
Esim ozamanlar cmrtesi erken cikiyordu..
Eger ben arkadasima bunu soylemeseydm cok gec saatte gidecekti.. ve bu bana esler olmadigi icin manasiz esimi rahatsiz ederdi..
Hatta sonrasi yine bisey icin gelcekti cumartesi gelemem pazar gelirim diyodu
Sonra cumartesi gelmeyip yarin gelirim dediginde musait olmuyorum pazarlari dedim. Bazi seyleri insanlar dusunemiyor bu benim icin boyle kimine gore yanlis olabilir bana gore boyle.
Esli arkdslarima gittigimde vs aman yemek vs lutfen ugrasma calisiyosn caya gelicez derim. Onlarda oyledir..
Onlar anlamiyosa belli etmek zorundasiniz