- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Esimde bir kabahat yok canim.bayanlar ayarliyor.sabah geliyorlar aksam eslerinide cagiriyolarBenimde evim küçük hiç öyle bişey düşünemiyorum ama sorun eşinde.
hayatta öyle bişeyi kabul etmicemi bilir ki zaten minicik ev düşünür olmıyacağını .
bende kimseye gitmem zaten sabahın köründen geceye kadarsiz ilk başta kabul etmekle hata etmişsiniz geriside gelmiş şimdi alışmışlar nasıl gelmeyin denir bilemiyorum
Herhafta degil canim bazen ayda bir bazen 2 ayda bir.ama yoruyorbaşka bir aktivite yapmıyor musunuz her hafta her hafta aynı ?
o zaman diyeceksin benim evim küçük sığışamıyoruz olmadı bende gelmem falan diye veya çekiceksinEsimde bir kabahat yok canim.bayanlar ayarliyor.sabah geliyorlar aksam eslerinide cagiriyolar
evlı degılm mısafr berakettır ama bende gun mun kadın erkek böle seyler sevmıyorum gelırse kapı acarm ama ozel olarak toplanmaam az ınsan cok huzur benceUzun zamandir rahatsiz oldugum bir konu var.esimin bir arkadas gurubu var.baya kalabaligiz.iclerinden cocuklu olanlar var.
Neyse bunlardan birinin kurdugu bir sistem var.
Sistem ise sabahtan kadinlar birinin evinde toplaniyor cocuklarda geliyor tabi..aksamda hepsinin esi geliyir.ev oluyor 20 kisi..ve onlarada yemek cay servisi..ım ama
Sabahtan kosturmaca basliyor geceye kadar oturuluyor.
Ve ben biktim..yine geleceklermis bende toplanacaklar.cidden yoruldum.
Kadin kadina toplanir konusur aksam gidilir.yada aksam caya yemege gelinir..
Ben cogu arkadasimla bu sekilde gorusurum.
Ama bu grup bana stres veriyir.hepside iyi insanlar.ama bu dusuncesizliklikleri beni yoruyor...
Sabah kahvalti ogle yemek aksam yemek..tum gun kosturmaca.
Ya birde evim ufak benim...curcuna tikis tikis...
Sirf iyi olduklari icin katlaniyorum...sizce bu durumu kirmadan nasil duzeltebilirim.
sen istersen olur istemezsen olmazbu ne böyle tarikat gibi ilk kez duyuyorum, kızlar biz de evlenicez böyle şeyler var mı yahu
Daha oncede yazdim.ben daha once ya kahvaltiya katildim yalniz.yada aksam esimle caya yemege.kimsede sabahtan aksama kadar durmam isim gucum var ayrica kimsedende sogutmak istemem kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?