• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafir

Zaten nadir geliyorlarmis ...
Sizde arkadaslarda öyle agirlaniyormusun? Yani sabahtan aksama oturuyormusun?
Sabah kahvalti hatirlayip, disardan bi kek alip lahmacun pide yaptirsanuz aksam yemegi icin?
Sabahtan aksama kadar olurmuymus musafir :KK12:

Kuzum siz bildiğiniz gün yapıyorsunuz tek fark arada altın yok... Bilemedim ben böyle hengamelere gelemiyorum, sen yine iyi katlanıyorsun.

Esime soyledim.tabi oda hak veriyor..
Gecen hafta dediginizi yaptim ektim.
Bide benim esim haftasonu evde calismiyor..haftasonu icin kizlar tolanacakmis eslerde aksam gelecekmis..dusunmuyorlarki esimi nereye yolluyim.
Planim var dedim.bugun yarin gelecekler...
Dediginiz gibi eziyetten baska birsey degil
o halde esim gunduz evde o yuzden madem aksam eslerle birlikte bekliyorum gelin deyin ve cevap hakki sunmayin. Baska da yolu yok gibi atlatmanin

Uzun zamandir rahatsiz oldugum bir konu var.esimin bir arkadas gurubu var.baya kalabaligiz.iclerinden cocuklu olanlar var.

Neyse bunlardan birinin kurdugu bir sistem var.
Sistem ise sabahtan kadinlar birinin evinde toplaniyor cocuklarda geliyor tabi..aksamda hepsinin esi geliyir.ev oluyor 20 kisi..ve onlarada yemek cay servisi..
Sabahtan kosturmaca basliyor geceye kadar oturuluyor.
Ve ben biktim..yine geleceklermis bende toplanacaklar.cidden yoruldum.
Kadin kadina toplanir konusur aksam gidilir.yada aksam caya yemege gelinir..
Ben cogu arkadasimla bu sekilde gorusurum.
Ama bu grup bana stres veriyir.hepside iyi insanlar.ama bu dusuncesizliklikleri beni yoruyor...
Sabah kahvalti ogle yemek aksam yemek..tum gun kosturmaca.
Ya birde evim ufak benim...curcuna tikis tikis...
Sirf iyi olduklari icin katlaniyorum...sizce bu durumu kirmadan nasil duzeltebilirim.
Ben olsam hiiic çekemem gerçi calisiyorum ama sıkıntılı bu durumlar bence direk söyle ya da bahaneler bahanelert

Sen bu sisteme uymak zorunda mısın.kızlar bana akşama gelin deyiver olsun bitsin.bir bildiği vardır deyip saygı duymaları lazım.herkes aynısını yapacak diye kural mı var.eşinede zor oluyor diye söyle.

Eski komşularım vardı onlarda böyleydi. Ama hepsi birden girip konuşarak gülüşerek hazırlarlardı. Zaten sabah herkesin toplanması 10 u kahvaltı hazırlayıp yemeleri 12 yi bulurdu. Akşamı da elbirliğiyle yaparlardı. Arada katılırdım bende.

Zaten nadir geliyorlarmis ...
Sizde arkadaslarda öyle agirlaniyormusun? Yani sabahtan aksama oturuyormusun?
Sabah kahvalti hatirlayip, disardan bi kek alip lahmacun pide yaptirsanuz aksam yemegi icin?
Sabahtan aksama kadar olurmuymus musafir :KK12:
Daha oncede yazdim.ben daha once ya kahvaltiya katildim yalniz.yada aksam esimle caya yemege.kimsede sabahtan aksama kadar durmam isim gucum var ayrica kimsedende sogutmak istemem kendimi

Küçük ev küçük mutfak offf çok zor :63:benim evim büyük ama mutfağım küçük :mad: bu gibi durumlarda açık konuşmak en doğrusu ya akşam yemeği ya sabah kahvaltı yada branç mı ne diyorlar ya ondan teklif edin beğenmeyen gelmesin sabahtan Akşamın körüne kadar çocuklarla kimseye Yük olunmaz :KK34:eminim hepsi aynı şeyi düşünüyordur Hoppa

Back
X