- 12 Mart 2011
- 245
- 230
-
- Konu Sahibi ogretmenhanimmmmm
15 yıllık evliyim ben bıle bırı geleceği zamn kasılıyorum.. Kımseyı memnun etmeye calısmayın. Yaptıgınızdan, konustugunuzdan, duzenınizden sız memnun olun onemli olan o. Benım mısafır geldıgınde spesiyal tarıflerım vardır. Degısık kolay duyulmamıs ve lezzetli. Onları yaparım genelde. Mesela normal kek yerıne mısır unlu kek gıbı. Sızde bırkac tarıf olusturun guvenır emın sekılde onları yapın. Ozmn ne yapıcam dusuncesı olmuyor hıcHerkese merhabalar yargılamadan okuyacağınızı düşünerek size bahsetmeye karar verdim. 4 aylık evliyim eşimin yaşadığı,ailesinin olduğu çevresinin kalabalık olduğu bi şehre geldim. Küçüklüğümde anne babam çalıştığı için daha sonraları da boşandıkları için aile hayatına bir aile sofrasına bile uzak büyüdüm. Annem hep çalıştı ben de 2 üniversite okudum,evimize öyle çok misafir gelip gitmezdi.Biz de yoğunluktan dolayı çok alışkın değildik gidip gelmeye. Yoğun bir eğitim hayatım olduğu için de mutfağa çok girmedim şimdi yavaş yavaş yemek öğreniyorum.Gelelim asıl konuya, evlendim evim hep düzenli temizdir bu konuda pimpirikliyim. Aynı zamanda çalışan bir kadınım. Ama evimize biri gelecek olsun,kahve olsun yemek olsun aşırı geriliyorum. Eleştirilir miyim öyle mi olur böyle mi olur beceriksiz miyim vs diye. Bu konuyu nasıl aşabilirim bilmiyorum,içimi dökmek istedim.
Çoğumuz öyleyiz emin olHerkese merhabalar yargılamadan okuyacağınızı düşünerek size bahsetmeye karar verdim. 4 aylık evliyim eşimin yaşadığı,ailesinin olduğu çevresinin kalabalık olduğu bi şehre geldim. Küçüklüğümde anne babam çalıştığı için daha sonraları da boşandıkları için aile hayatına bir aile sofrasına bile uzak büyüdüm. Annem hep çalıştı ben de 2 üniversite okudum,evimize öyle çok misafir gelip gitmezdi.Biz de yoğunluktan dolayı çok alışkın değildik gidip gelmeye. Yoğun bir eğitim hayatım olduğu için de mutfağa çok girmedim şimdi yavaş yavaş yemek öğreniyorum.Gelelim asıl konuya, evlendim evim hep düzenli temizdir bu konuda pimpirikliyim. Aynı zamanda çalışan bir kadınım. Ama evimize biri gelecek olsun,kahve olsun yemek olsun aşırı geriliyorum. Eleştirilir miyim öyle mi olur böyle mi olur beceriksiz miyim vs diye. Bu konuyu nasıl aşabilirim bilmiyorum,içimi dökmek istedim.
Cok normal ben de onca yıllık evliyim hele ki ani ise hepten geriliyorum.Aslında gelen kisi didiklemek icin geliyorsa,o zihniyetteyse her kosulda yapacak zaten.Kendinize göre yapabildiginiz kadarını yapin begenmeyen daha iyisini yapsin da cagırsın.YerizAma evimize biri gelecek olsun,kahve olsun yemek olsun aşırı geriliyorum.
Zamanla alışıyorsun benim ilk zamanlar migren ataklarım tutuyordu, misafirler gidince hastaneye serum taktırmaya gidiyordum o kadar söyleyeyim.Herkese merhabalar yargılamadan okuyacağınızı düşünerek size bahsetmeye karar verdim. 4 aylık evliyim eşimin yaşadığı,ailesinin olduğu çevresinin kalabalık olduğu bi şehre geldim. Küçüklüğümde anne babam çalıştığı için daha sonraları da boşandıkları için aile hayatına bir aile sofrasına bile uzak büyüdüm. Annem hep çalıştı ben de 2 üniversite okudum,evimize öyle çok misafir gelip gitmezdi.Biz de yoğunluktan dolayı çok alışkın değildik gidip gelmeye. Yoğun bir eğitim hayatım olduğu için de mutfağa çok girmedim şimdi yavaş yavaş yemek öğreniyorum.Gelelim asıl konuya, evlendim evim hep düzenli temizdir bu konuda pimpirikliyim. Aynı zamanda çalışan bir kadınım. Ama evimize biri gelecek olsun,kahve olsun yemek olsun aşırı geriliyorum. Eleştirilir miyim öyle mi olur böyle mi olur beceriksiz miyim vs diye. Bu konuyu nasıl aşabilirim bilmiyorum,içimi dökmek istedim.
Nefis yemek tariflerine bak bak yap. Zamanla oturur. Yeni evlisin zaten kimseye çok iyi sofra kurmana gerek yokm ha bence sonra da gerek yok. Elinden geldiğince özenirsin olur biter. Sana gelen zaten ya aileden ya da samimi dostların oluyor. Arkandan konuşacak insanları zaten davet etmezsin. Çalışıyorsun da. Ben de yemek yapamazdım. Çaya davet eder yanına da pastaneden pasta alırdım bazen. Çalışıyorum da zatenHerkese merhabalar yargılamadan okuyacağınızı düşünerek size bahsetmeye karar verdim. 4 aylık evliyim eşimin yaşadığı,ailesinin olduğu çevresinin kalabalık olduğu bi şehre geldim. Küçüklüğümde anne babam çalıştığı için daha sonraları da boşandıkları için aile hayatına bir aile sofrasına bile uzak büyüdüm. Annem hep çalıştı ben de 2 üniversite okudum,evimize öyle çok misafir gelip gitmezdi.Biz de yoğunluktan dolayı çok alışkın değildik gidip gelmeye. Yoğun bir eğitim hayatım olduğu için de mutfağa çok girmedim şimdi yavaş yavaş yemek öğreniyorum.Gelelim asıl konuya, evlendim evim hep düzenli temizdir bu konuda pimpirikliyim. Aynı zamanda çalışan bir kadınım. Ama evimize biri gelecek olsun,kahve olsun yemek olsun aşırı geriliyorum. Eleştirilir miyim öyle mi olur böyle mi olur beceriksiz miyim vs diye. Bu konuyu nasıl aşabilirim bilmiyorum,içimi dökmek istedim.
tam okumamışım zamanla alışacaksınız bende sevmem misafirHerkese merhabalar yargılamadan okuyacağınızı düşünerek size bahsetmeye karar verdim. 4 aylık evliyim eşimin yaşadığı,ailesinin olduğu çevresinin kalabalık olduğu bi şehre geldim. Küçüklüğümde anne babam çalıştığı için daha sonraları da boşandıkları için aile hayatına bir aile sofrasına bile uzak büyüdüm. Annem hep çalıştı ben de 2 üniversite okudum,evimize öyle çok misafir gelip gitmezdi.Biz de yoğunluktan dolayı çok alışkın değildik gidip gelmeye. Yoğun bir eğitim hayatım olduğu için de mutfağa çok girmedim şimdi yavaş yavaş yemek öğreniyorum.Gelelim asıl konuya, evlendim evim hep düzenli temizdir bu konuda pimpirikliyim. Aynı zamanda çalışan bir kadınım. Ama evimize biri gelecek olsun,kahve olsun yemek olsun aşırı geriliyorum. Eleştirilir miyim öyle mi olur böyle mi olur beceriksiz miyim vs diye. Bu konuyu nasıl aşabilirim bilmiyorum,içimi dökmek istedim.
Zamanla kimin samimi kimin dedikoducu olduğunu anlıyor ona göre evine gelene gidene karar veriyorsunuz. Mesela eşimin ailesinden biri ben hamileyken bize gelmişti evim tertemiz yemeklerim çeşit cesitti ama kayınvalideme gidip ;" sanki iş bilmiyor ." demiş. Kayınvalidem de ;" yaptığı kendine kadar , hep okul okumuş ,çalışmış senij gibi evde geçmemiş hayatı" demişHerkese merhabalar yargılamadan okuyacağınızı düşünerek size bahsetmeye karar verdim. 4 aylık evliyim eşimin yaşadığı,ailesinin olduğu çevresinin kalabalık olduğu bi şehre geldim. Küçüklüğümde anne babam çalıştığı için daha sonraları da boşandıkları için aile hayatına bir aile sofrasına bile uzak büyüdüm. Annem hep çalıştı ben de 2 üniversite okudum,evimize öyle çok misafir gelip gitmezdi.Biz de yoğunluktan dolayı çok alışkın değildik gidip gelmeye. Yoğun bir eğitim hayatım olduğu için de mutfağa çok girmedim şimdi yavaş yavaş yemek öğreniyorum.Gelelim asıl konuya, evlendim evim hep düzenli temizdir bu konuda pimpirikliyim. Aynı zamanda çalışan bir kadınım. Ama evimize biri gelecek olsun,kahve olsun yemek olsun aşırı geriliyorum. Eleştirilir miyim öyle mi olur böyle mi olur beceriksiz miyim vs diye. Bu konuyu nasıl aşabilirim bilmiyorum,içimi dökmek istedim.